Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Tak Pasal-pasal Abang Bomba Kena Keluarkan Anu Tersekat Pada Muncung Botol

12-4-2021 12:10 PM Komen: 75
Lelaki berusia 47 tahun menahan seksa apabila kemaluannya tersekat pada muncung sebuah botol plastik dalam satu kejadian di Pontian, semalam.

Komander Operasi Balai Bomba dan Penyelamat (BBP) Pontian, Julia Sani mengesahkan pihaknya menerima panggilan berhubung kejadian pada jam 7.18 malam sebelum enam anggota dikerahkan ke Hospital Pontian untuk memberi bantuan.


Kredit foto: Ihsan bomba

"Alat sulit lelaki berkenaan membengkak menyebabkan ia sukar dikeluarkan dari muncung botol plastik itu menyebabkan dia ke Hospital Pontian bagi mendapatkan bantuan.

"Anggota bomba bertindak memotong botol berkenaan menggunakan satu unit alat peralatan khas pemotong sebelum berjaya mengeluarkan kemaluan lelaki itu dari muncung botol plastik berkenaan," katanya dipetik dari Harian Metro.

Difahamkan, anggota mengambil masa sekitar 20 minit bagi mengeluarkan kemaluan mangsa. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 75
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote saviour_09 13-4-2021 08:14 AM
Normabaru replied at 12-4-2021 08:54 PM
Now 1hosp tau kinky dia guna botol
Heheh

other news kata dia kena paksa dgn along

Lain-lain Komen

Quote darkness 12-4-2021 09:06 AM
Apa ni? Cucuk botol muncung botol ka mula2 sempit, lama2 tersekat trosss...hahaha maapkan hamba. Xtahan gelakk
Quote Megikari 12-4-2021 09:52 AM
Alahai halusnye sampai muat masuk lubang botol
Quote orgsepang 12-4-2021 09:57 AM
Akak pun tak dapat mengelak dari tergelak walaupun ianya satu kemalangan.
Quote diss69 12-4-2021 09:59 AM
Xgelak, senyum sinis jah...
Quote myoujin 12-4-2021 10:01 AM
Kesian.. 2b masuk botol jadi gam uhu ja
Quote prettyuglybabe 12-4-2021 10:27 AM
dah tua pun bodoh..
but better la dari pi merogol..
Quote jalfa 12-4-2021 11:02 AM
Buat malu kaum jah...ko pensil berapa b dekkk...beli jah poen plastik kat shopee tu kalo dah sangap sangat..menyusahkan bomba jah
Quote mikasa 12-4-2021 11:06 AM
Apasal tak beremdan dalam air sejuk sampai kecut
Quote dudaberhias 12-4-2021 11:09 AM
kenapa perlu guna botol... diy pakai kulit pisang kan boleh...
Quote Boomibulat 12-4-2021 11:10 AM
dudaberhias replied at 12-4-2021 11:09 AM
kenapa perlu guna botol... diy pakai kulit pisang kan boleh...

Kat shopee pun x seberapa harga..tp kena  tggu lama sikit..
Quote hotmak 12-4-2021 11:10 AM
nape pergi sumbat dlm botol tu, berangan ngesek ke apa
Quote ninja9 12-4-2021 11:11 AM
dudaberhias replied at 12-4-2021 11:09 AM
kenapa perlu guna botol... diy pakai kulit pisang kan boleh...

pernah tengok youtube orang buat diy pakai tilam dan kondom... lelaki ni kadang ada yg terangsang tengok lubang... hahaha
Quote Scheherazade 12-4-2021 11:12 AM
Too much free time
Quote dudaberhias 12-4-2021 11:14 AM
Boomibulat replied at 12-4-2021 11:10 AM
Kat shopee pun x seberapa harga..tp kena  tggu lama sikit..

khen... pelbagai jenis bentuk ada kat shopee tu... nak buat ala2 muzium dan pamerkan setiap satu jenis warna dan fungsi pun boleh hokkeh... buat cabinet kaca terus
Quote saviour_09 12-4-2021 11:51 AM
amboi capmelan guna botol

kinky sgt
Quote shernazz 12-4-2021 12:26 PM
Sian habang bomba
Iols tertanya2
Ada tak habang bomba dalam ni
Beh share pengalaman mcm ni?hahahahah
Quote tumpanglalu74 12-4-2021 12:50 PM
Tu pasai muat2 je bila mula mengembang..  Last2 panggey bombe.
Quote Decaffeinated 12-4-2021 01:21 PM
Apa lah bodoh sangat guna lah gunting yang boleh potong dawai tu. Bukan susah pun. Tak perlu malu tujuh keturunan.
Quote Artemesiaa 12-4-2021 01:26 PM
Tak menyusahkan abam bomba tak sah

Lihat semua komen(75)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top