Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Orang Macam Kau Tak Layak Kahwin, Hidup Nak Enjoy Je Sampai Kiamat"

9-4-2021 08:47 AM|Oleh: Saiful| Komen: 83

Baru je bercerai dengan Muizz Nasruddin beberapa hari lepas, namun Nadia Brian dah sakan berjalan di mall.

Video yang dimuat naik oleh pelakon tersebut di Instagram nampaknya menjadi bualan hangat dan kecaman netizen.

Menerusi rakaman berkenaan, jelas kelihatan Nadia bahagia dengan kehidupan barunya.



Ramai juga yang memuji wajahnya semakin cantik selepas menjanda.

Melihat di ruangan komen ada pula yang kurang senang dan mempersoalkan tindakan Nadia yang keluar rumah dalam tempoh iddah.


Foto: IG

Ada juga yang menegur, sepatutnya sepanjang tempoh ini wanita juga tak boleh melaram.

Siap ada yang cakap wanita macam Nadia ni memang tak layak bergelar isteri sebab hidup nak enjoy sahaja.


Namun tiada jawapan balas daripada Nadia.

Apa pun didoakan agar Nadia akan bertemu jodoh yang diidamkan semula kelak. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
1
0
1
Komen: 83
Komen

Previous : "Nak Jual Tali Leher Dan Tali Jam Muslim Friendly Lah," - Harith Iskandar

Next       : Ikmal Amry Minta Maaf Upload Gambar Bercuti Di Langkawi

Komen Terbaru

Quote gideoncross 15-4-2021 07:25 PM
BoongaKertas replied at 9-4-2021 02:13 PM
kan? komen dia mcm kenal luar dlm nadia tu, begitu sekali dia nak komen kat org tu. ewah. byk hens ...

Ciri2 jejantz Meleis mmg camtu, klau komen psl pompuan yg bukan ada apa2 relation dgn dia, kmain lgi mcm knl personally pdahal x. Lgi2 klau prmpuan tu a Kpopper, stahun d kutuk x henti2. Iol rsa dorg ni ada rsa insecure, tu je.

Lain-lain Komen

Quote MsKathryn 9-4-2021 09:09 AM
Gambar kat pantai tu senyuman dia mcm nenek kebayan
Quote fadz84 9-4-2021 09:13 AM
MsKathryn replied at 9-4-2021 09:09 AM
Gambar kat pantai tu senyuman dia mcm nenek kebayan

Haah gambar tu x cantik..
Quote newme11 9-4-2021 09:16 AM
kata nak jaga mak & nenek…Nampak lebih enjoy nak kengkawan je...
Quote HoneyManjer 9-4-2021 09:18 AM
yang komen tu pun...tak igt Tuhan kan...haha
Quote BicaraHatiku 9-4-2021 09:18 AM
MsKathryn replied at 9-4-2021 09:09 AM
Gambar kat pantai tu senyuman dia mcm nenek kebayan

muka dia sesetengah angle nampak sweet..kekadang mcm makcik2.
Quote Belibis 9-4-2021 09:20 AM
MsKathryn: Gambar kat pantai tu senyuman dia mcm nenek kebayan

Eee.seram kalau buka mata,tengok2 dah ada atas dada.{:childlike
Quote LemonGourmand 9-4-2021 09:36 AM
Muka sama macam mak angkat EE.
Quote hollahop 9-4-2021 09:44 AM
iddah kalau kematian laki ja kan yang xley melaram.
kalau cerai hidup setahu i xda masalah.

ke i salah?
Quote tombolpintu 9-4-2021 10:08 AM
hollahop replied at 9-4-2021 09:44 AM
iddah kalau kematian laki ja kan yang xley melaram.
kalau cerai hidup setahu i xda masalah.


Pikiran aku pun mcm ni jugak... bukan nya nk kene berkabung ke
Quote hazzy0304 9-4-2021 10:10 AM
nadia brian no brain ..
Quote hollahop 9-4-2021 10:14 AM
tombolpintu replied at 9-4-2021 10:08 AM
Pikiran aku pun mcm ni jugak... bukan nya nk kene berkabung ke

kan.. nitijen ni buat org konpius la.

kalau laki meninggal mmg la xley mekap, xley bergaya, pakai baju kaler xterang. xley g kenduri.
kalau kerja, cukup g balik kerja ja. boleh keluar pun atas kelangsungan hidup. len2 xley.
Quote cap_ayam 9-4-2021 10:20 AM
semoga hidup lebih tenang.. elok dia ni tak melayan netizen
Quote amira_safia 9-4-2021 10:27 AM
hollahop replied at 9-4-2021 09:44 AM
iddah kalau kematian laki ja kan yang xley melaram.
kalau cerai hidup setahu i xda masalah.

kalau cerai hidup pun ada iddah ...
Quote seri_mawr 9-4-2021 10:27 AM
la...x kan nak suruh dia berkurung dlm rumah....bercarai mati kah..?

Quote hollahop 9-4-2021 10:32 AM
amira_safia replied at 9-4-2021 10:27 AM
kalau cerai hidup pun ada iddah ...

mmg ada iddah, tu i tau. tapi adakah sampai xley bergaya dan bermekap syarat dia.

standart iddah la 3 bulan atau 3 kali haid. kalau ngandung sampai beranak kan.
Quote awanysss 9-4-2021 10:39 AM
hollahop replied at 9-4-2021 09:44 AM
iddah kalau kematian laki ja kan yang xley melaram.
kalau cerai hidup setahu i xda masalah.

aku pun fikir camni..tp ada sesetengah pendapat cakap iddah ni macam tempoh kau muhasabah diri..
tp tulah, maybe nadia ni dah habis muhasabah kot..
Quote Fly_over 9-4-2021 10:42 AM
Edited by Fly_over at 9-4-2021 10:45 AM

dia bercerai pun sebab apa? ingt dia nk duk berteluku kt rmh smpi abes idah ke?

buat penat je nak kecam..
Quote hollahop 9-4-2021 10:44 AM
awanysss replied at 9-4-2021 10:39 AM
aku pun fikir camni..tp ada sesetengah pendapat cakap iddah ni macam tempoh kau muhasabah diri..
...

Orang melayu skang lagi western dari westerner kan.

kurang2 hormat la perasaan in law tu. kan lagi molek gitu ye dak

Quote watymuchaz 9-4-2021 10:46 AM
Apasal muka dia berubah2.. Kejap nmpk ok.. Kjp nmpk mcm tua...

Lihat semua komen(83)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top