Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Pengurus Saya Bagus, Ajar Tak Main Telefon Di Set" - Hariz Hamdan

7-4-2021 10:00 AM| Komen: 13

Hariz Hamdan tidak terkesan dengan isu dakwaan Instafamous sepertinya mempunyai masalah disiplin ketika di set penggambaran.

Pelakon baru, Muhammad Hariz Muhammad Hamdan, 19, menjelaskan bahawa dia bukan mengejar populariti semata-mata, sebaliknya dia menceburi bidang lakonan kerana minat.



“Isu instafamous menjadi pelakon... itu soal rezeki. Saya pun percaya kepada rezeki.

“Setiap orang dapat peluang untuk berlakon cuma apabila kita berlakon kena letakkan 100 peratus kesungguhan dalam lakonan, ” katanya kepada mStar.

Seperti diketahui umum, isu ini mula timbul apabila Izara Aishah mempersoalkan tindakan stesen TV lebih memilih instafamous disebabkan bayaran lebih murah.


Kredit foto: IG Hariz

Dalam pada itu, Hariz bersyukur mempunyai pengurus yang tegas serta sering memberi nasihat agar menjadi lebih berdiplin.

“Alhamdulillah saya dapat pengurus yang bagus, dia ajar saya untuk tidak main telefon di set dan sentiasa kena baik dengan orang, ” katanya.


Sumber: mStar

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 13
Komen

Previous : 'Saya 'straight' lah!' - Fify Azmi

Next       : Nina Iskandar Dah Berhijab? "Saya Tak Berani Komen Apa-apa"

Komen Terbaru

Quote tikusmakmal10 7-4-2021 10:06 PM
benda basic pon canang huh ...

Lain-lain Komen

Quote cikatilia 7-4-2021 10:28 AM
dah mcm budak kecik plak nak kena ajar benda basic
Quote dudaberhias 7-4-2021 10:31 AM
Bukan di set je, time makan pun kalau boleh please jangan main fon, kalau tunggu makanan tu ok lagi, ni iols pernah jumpa jejan yang sambil suap laksa dalam mulut sambil tangan kiri main telefon, macam mana dia boleh multitask tahap tu tak tahu lah. Kalau bf ke apa memang iols dah lempar dah fon tu masuk tong sampah, dengan dia2 sekali aku kambus belakang rumah. Lagi2 kalau tu Shuk atau tauke jambu.
Quote sarah82 7-4-2021 10:40 AM
dudaberhias replied at 7-4-2021 10:31 AM
Bukan di set je, time makan pun kalau boleh please jangan main fon, kalau tunggu makanan tu ok lagi, ...

Ouchhh.. Kak sarah main phone masa makan seorg2..muahahaha.
Quote Brunes 7-4-2021 10:41 AM
tak payah tunggu pengurus ajar, ni basic knowledge also adab dalam berkerja dan social.. bodoh nye patut level instafamous je
Quote Coklatpanas 7-4-2021 11:20 AM
Ramai sgt artis baru yang tak dikenali skrg.. Nampak sgt i dah kertu
Quote MisXoXo 7-4-2021 11:29 AM
dudaberhias replied at 7-4-2021 10:31 AM
Bukan di set je, time makan pun kalau boleh please jangan main fon, kalau tunggu makanan tu ok lagi, ...

Tu kepakaran suhaimi flatb earth
Quote CauPandin 7-4-2021 11:57 AM
dalam jamban main x??

aiyooo. klu meols tgah meetim pun men hp klu bosan, x bosan pun sama
Quote LadyCarefree 7-4-2021 12:04 PM
dudaberhias replied at 7-4-2021 09:31 AM
Bukan di set je, time makan pun kalau boleh please jangan main fon, kalau tunggu makanan tu ok lagi, ...

Syuk atau toke jambu xyah tunggu jd bf pon dh boleh kambus blkg ghumah
Quote LadyCarefree 7-4-2021 12:05 PM
Brunes replied at 7-4-2021 09:41 AM
tak payah tunggu pengurus ajar, ni basic knowledge also adab dalam berkerja dan social.. bodoh nye p ...

Khenzssssss benda basic pon canang mcm benda pelik. Sama macam qiemkepampropa sow lart.
Quote shaiy 7-4-2021 12:33 PM
dudaberhias replied at 7-4-2021 10:31 AM
Bukan di set je, time makan pun kalau boleh please jangan main fon, kalau tunggu makanan tu ok lagi, ...

hebat eh sambil makan pun multitask tgk fon,kalo laki aku gini mau berdesing la telinga kena perli.. jaga anak tk reti pulak multitask tgk hp sambil makan boleh.. torbaek!
Quote wasssup27 7-4-2021 02:34 PM
manager memang kena main peranan tegur artis mereka. agency dekat malaysia ni tak berapa tegas kot
Quote ReginaGeorge 7-4-2021 09:34 PM
Ohhh macam tu... Tq ye adik ajar kitaorang tentang adab
Quote tikusmakmal10 7-4-2021 10:06 PM
benda basic pon canang huh ...

Lihat semua komen(13)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top