Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Peminat tak keruan tengok aksi ‘panas’ Wonho

7-4-2021 09:46 AM|Raline| Komen: 19





WONHO

PENYANYI Wonho cukup dikenali sebagai artis K-pop yang sangat aktif dalam laman sosial.

Sejak bergerak solo pada Oktober 2019, penyanyi itu kerap memuat naik gambar tayang badan yan sekali gus mencairkan hati peminat lebih-lebih lagi kaum wanita.

Khalayak cukup sedar, Wonho yang merupakan bekas anggota kumpulan Monsta X cukup aktif bersenam dan amalan gaya hidup sihatnya . Disebabkan itulah, dia antara artis lelaki K-pop yang mempunyai badan cantik dan kekar.

Bagaimanapun baru-baru ini, peminat tidak senang duduk dengan perkongsian terbaharu Wonho yang memuat naik sekeping gambarnya berbaring di atas katil.

Dalam gambar tersebut, dia dilihat hanya memakai seluar pendek paras paha berwarna kuning. Namun yang menjadikan peminat tidak keruan ialah gambar berkenaan dirakam dari sudut yang agak ‘menyesakkan mata’.

Gambar Wonho diambil dari sudut hujung katil dan dia terbaring dalam keadaan kakinya mengangkang ke arah kamera sehingga menampakkan bentuk kaki dan pahanya yang berotot.

Bukan sekadar ototnya kekar menjadi perhatian, namun sudut gambar yang menampakkan bahagian celah kelangkangnya paling menjadi topik perbincangan peminat. Ada yang gemarkan aksi sebegitu, tidak kurang juga yang berasa kurang selesa dengannya.



Sumber : https://www.kosmo.com.my


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 19
Komen

Previous : SRK terlalu tua untuk jadi gay

Next       : Dimas Deck Mengaku Benar-Benar Sayang Laudya Cynthia Bella

Komen Terbaru

Quote FY08 21-4-2021 09:19 AM
smua gmba dia share tu mcm nk bg kaum sjenis ghairah je.... buruk beno rupa gambo tu.... xblh lupa siap gmbo celah kang2 tu...euuuuwwwwwwwwwwwwwww....... cameraman tu pun bodo sm mcm dia

Lain-lain Komen

Quote wasssup27 6-4-2021 11:10 PM
gay ke wonho ni? uppss sorry fans wonho
Quote sharlenetexas 6-4-2021 11:24 PM
Muka rempit mcm fify azmi.
Quote Themilo 7-4-2021 07:56 AM
body dah sedap, muka pulak turn off.. what say you @Kurex ?
Quote Kurex 7-4-2021 08:03 AM
Themilo replied at 7-4-2021 07:56 AM
body dah sedap, muka pulak turn off.. what say you @Kurex ?

Iols tak minat berwajah oriental & plastic surgery ni
Quote komkom_2 7-4-2021 09:49 AM
Muke die ada something wrong..yg ni nampak sgt bb cream selambak
Quote husna_amal 7-4-2021 10:10 AM
tak minat rupa macam ni macam apek jual sayur je
Quote swateng1 7-4-2021 10:51 AM
seramnyaaaa muka..mana gambar berkenaan?tak keluaq pun kat i ols
Quote kaka_tima 7-4-2021 10:59 AM
Macam ni ke panas... satgi datang la kpop army puihhh
Quote Adrif 7-4-2021 12:07 PM
seram tengok muka dengan badan macam tak kena

adakah dialog mereka seperti : "Huwaw hensemnya awak. Bagus hasil tangan doktor ni, klinik mana?"
Quote tipah89 7-4-2021 12:08 PM
dan berbondong2la kpop fan histeria dgn aksi panas mamat ni.
Quote Themilo 7-4-2021 04:27 PM
Kurex replied at 7-4-2021 12:03 AM
Iols tak minat berwajah oriental & plastic surgery ni

meols syak heshe cuci muka dengan merkuri
Quote Boomibulat 7-4-2021 04:46 PM
Muka mcm alien tersesat pun manusia boleh pecah ovari..
Quote annehuda 8-4-2021 12:32 PM
korg cuba tengok video klip die open mind wow memang terbukak sana sini
Quote nadie90 8-4-2021 08:48 PM
Sejak nama dia dah bersih dr tuduhan kes dadah dan slmt jd solo artis....npk dia ni smkin open dan ska tayang body.....ceq xfollow msa dia msih ahli Monsta X tapi ad tgk video dia dgn member2 Monsta X nmpk mcm bdk baik atau lbih kpd mnjg attitude mgkin (ntahlah)...

Lgu dia Open Mind tu sdap wlpun bait2 lirik utk org2 dewasa dan sakan tayang body dlm tu #lol.....tapi bg ceq mcm biasa ja....berlmbk org2 biasa body mcm dia huhu
Quote wasssup27 8-4-2021 11:26 PM
nadie90 replied at 8-4-2021 08:48 PM
Sejak nama dia dah bersih dr tuduhan kes dadah dan slmt jd solo artis....npk dia ni smkin open dan s ...

kebanyakannya macam tu. masa dalam group behave lagi plus company banyak pantau kot tapi bila left nampak belang sebenar. takat ni yang left group dan success jaypark je kot. semoga idol iols iaitu got7 mengikuti jejak langkah abang jaebeom mereka.
Quote keknon 9-4-2021 04:57 PM
sengaja tayang body begitu is such a turnoff. Nak tayang bukak je habis baju tu. tak payah nak bukak sikit2 tunjuk 6pax gtu
Quote chauky314 14-4-2021 04:35 PM
tang mana yang handsomenya... muka plastik..
Quote sarah_ary2 14-4-2021 04:48 PM
Heols ni kesian juga kalau baca cerita hidup dia. And rupanya dia x tinggi sgt kan? Gambar yg kontroversi ni yg dia baring menelungkup ke? Yg show off belakang badan dia?
Quote FY08 21-4-2021 09:19 AM
smua gmba dia share tu mcm nk bg kaum sjenis ghairah je.... buruk beno rupa gambo tu.... xblh lupa siap gmbo celah kang2 tu...euuuuwwwwwwwwwwwwwww....... cameraman tu pun bodo sm mcm dia

Lihat semua komen(19)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top