Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

'Saya 'straight' lah!' - Fify Azmi

7-4-2021 09:39 AM|Raline| Komen: 41




FIFY. FOTO IG fifyazmi

Kuala Lumpur: Gara-gara kerap melakonkan watak lasak dan tampil dengan gaya rambut pendek, pelakon Fify Azmi diganggu dengan mesej peribadi daripada golongan yang meminati kaum sejenis.

Fify berkata, ramai yang menganggap dia cenderung terhadap golongan sedemikian berdasarkan gaya dan penampilannya ketika berlakon.

"Ramai individu yang meminati kaum sejenis menghantar mesej peribadi di Instagram saya. Perkara ini berlaku sejak saya membintangi filem Wira sehinggalah beberapa drama yang memerlukan saya berambut pendek.

"Mereka ingat saya seperti mereka, tapi hakikatnya saya menyukai lelaki. Ramai yang beranggapan begitu tapi siapa yang mengenali tahu saya bukan seperti itu," katanya ketika ditemui di lokasi penggambaran drama bersiri Ratu Tenpin di sebuah pusat beli-belah terkemuka di Petaling Jaya, baru-baru ini.

Menurut Fify, dia menganggap gangguan yang diterima daripada individu yang meminati kaum sejenis sebagai sesuatu yang lucu.

"Saya tak marah atau menghina mereka sebaliknya saya anggap ia satu benda yang lucu. Walaupun mereka cuba mengganggu saya di mesej peribadi tapi saya tidak layan. Saya harap dengan penjelasan ini mereka sedar yang saya adalah 'straight'," katanya.


Sumber : https://www.hmetro.com.my

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 41
Komen

Previous : Diganggu Golongan Meminati Kaum Sejenis, Fify Azmi Tak 'Belok'

Next       : "Pengurus Saya Bagus, Ajar Tak Main Telefon Di Set" - Hariz Hamdan

Komen Terbaru

Quote tzerya 16-4-2021 04:58 AM
flipolivio replied at 15-4-2021 11:39 PM
u pernah jumpa dia real life ke?

Memang lawa chuolsss iols pernah jumpa tahun 2010-2011 dulu!!

Lain-lain Komen

Quote sharlenetexas 6-4-2021 10:15 PM
Imej kepam rempit pprt.

Quote bakingsoda 6-4-2021 10:21 PM
suka laki jenis mana? laki..orang?
Quote mamajawie 7-4-2021 12:26 AM
Masih tak caya watak dia pakai tudung labuh shirt muslimah dlm citer Amanat tu..
Quote watymuchaz 7-4-2021 12:28 AM
Ni ada twin eh??
Quote tumpanglalu74 7-4-2021 12:30 AM
Jangan lupe..  

553.png

Ofkos la time tu ngaku dah ade pakwe khennnn....
Quote awenda507 7-4-2021 12:52 AM
Tak kenal la sape ni
Quote Kurex 7-4-2021 09:47 AM
Who are youssss.. berkerak sungguh
Quote dudaberhias 7-4-2021 09:50 AM
tapi gambar tu nampak macam sheols hensem... macam mana iols boleh tertaste pulak tengok ya ampunnn...

terus terhenti iols sesambil makan combo dahsyat mamasabariah....
Quote husna_amal 7-4-2021 10:03 AM
dia ni nampak macam dah obses dengan fitness
Quote innocent_me 7-4-2021 10:10 AM
Agak2 yang macam ini boleh membuka hati dik Kurex tak?
Quote swateng1 7-4-2021 10:55 AM
cute laa dia ni rambut pendek
Quote xein 7-4-2021 10:59 AM
gagahnya kau dik, dulu masa kecik cita2 nak jadi peti ais ek?
Quote BoongaKertas 7-4-2021 11:27 AM
tp kan, serius lah bun kat tgn sheols tu. dem, lengan impian iols. hahahaha!
Quote gideoncross 7-4-2021 11:38 AM
swateng1 replied at 7-4-2021 10:55 AM
cute laa dia ni rambut pendek

Dlm gmbr tu kucing uol ke? Tomei nya.
Quote LadyCarefree 7-4-2021 11:39 AM
tumpanglalu74 replied at 6-4-2021 11:30 PM
Jangan lupe..  



Jantan tu geli noks muka dia terlebih alter
Quote hazzy0304 7-4-2021 12:48 PM

jangan cakap pompuan tu minah ni ...
Quote kookie92 7-4-2021 12:49 PM
Dia ni adik sepupu ariel noah kan
Quote hazzy0304 7-4-2021 12:52 PM
xpayah laaa nk jadi pengkid2 ni dek non oiyyy ...

bulan2 pun pepet tetap berdarah ...

kne tutuh dek lelaki pun mengandung jua akhirnya ...

muka dh comel lotey gitu ... sayang x digunakan sehabis baik ...
Quote Normabaru 7-4-2021 01:02 PM
dudaberhias: tapi gambar tu nampak macam sheols hensem... macam mana iols boleh tertaste pulak tengok ya ampunnn...terus terhenti iols sesambil makan combo dahsyat ...



Dudaaaa bila nk bg review kek lapis hr tu? Best ka dakkk

Lihat semua komen(41)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top