Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Masih Nak Cium, Belai,"-Anak Lelaki Dah Besar, Jasmin Hamid Tetap Layan Macam Bayi

6-4-2021 01:48 PM| Komen: 27

Pelakon senior, Jasmin Hamid ada berkongsi cerita tentang kisah berkaitan permata hatinya anaknya bersama peminat di laman media sosial Instagram.

Menurut Jasmin, dia tetap memberi sepenuh perhatian kepada anaknya seperti bayi meski mereka kini sudah meningkat dewasa.


Foto: IG

“Sebagai Ibu ,saya masih rasa anak-anak saya macam baby juga..Padahal dah besar panjang.

“Masih nak cium, belai dan manjakan anak-anak..@jon_macquistan.

“Pada ibu-ibu yang lain, kalau uols pun ada rasa yang sama macam saya, kita geng Hebat Bukan?,” tulisnya.




Terdahulu Jasmin dan bekas suami, Ian Rashid Macquistan berpisah pada 4 Februari 2008 selepas mereka mendirikan rumah tangga pada 15 Disember 2000.

Mereka dikurniakan seorang anak lelaki, Ian Haziq selain menjaga dua orang anak angkat iaitu Rohana dan Luqman Hakim. -CARI

Sumber: Media Hiburan

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 27
Komen

Previous : Hampir 20 Tahun Tertunda, Akhirnya Shafinaz Selamat...

Next       : Peminat Berpaling Tadah Nak Boikot Neelofa Sebab 'Angkuh'

Komen Terbaru

Quote asamfish 7-4-2021 12:34 PM
Suka dgn Jasmin ni.  

Lain-lain Komen

Quote electricopop 6-4-2021 02:23 PM
Belai belai jugak, tapi kalau dah besaq panjang tua mcm tu masih nk dibelai, geli jugak baca nya.
Quote Normabaru 6-4-2021 02:44 PM
Sorry tbayang milf plk. Lol
Quote makadek 6-4-2021 02:54 PM
Idok la smpai nk membelai lembik lotek
Usap2 rambut sekali lalu dahlah....
Aku pn tk kuasa nk peluk selalu anak2 ni
Quote Carcosa 6-4-2021 03:01 PM
Errrr... Ew.
Quote SayaSayangMama 6-4-2021 03:12 PM
Anak dia yg perempuan tu anak betul ke anak angkat
Quote Em7 6-4-2021 03:17 PM
SayaSayangMama replied at 6-4-2021 03:12 PM
Anak dia yg perempuan tu anak betul ke anak angkat

anak angkat... anak kandung sheolss sorang je rasanya
Quote Themilo 6-4-2021 03:27 PM
kalau hensem macam ni, @Kurex pun sanggup belai.. maknya pulak bagi kat @dudaberhias belai
Quote Kurex 6-4-2021 03:34 PM
Iols sanggup usap anaknya....
Quote Plain-tif 6-4-2021 03:34 PM
Suka tgk bonding yg rapat antara ibu dgn anak lelaki
Quote sleepandream 6-4-2021 04:30 PM
agak dah mesti kurex masuk dulu
Quote dekmieDandy 6-4-2021 05:12 PM
jurang asian dengan kokesen

affection macam ni dah takda bila anak membesar
Quote untoldname 6-4-2021 06:02 PM
Ada sesetengah family still lagi peluk cium anak walaupon anak2 dah besar... orang melayu ni pantang bende2 pelik sket...kang mulalah mengumpat blakang...
Quote dino 6-4-2021 06:27 PM
Kurex replied at 6-4-2021 03:34 PM
Iols sanggup usap anaknya....

uols layan sohai kepams gile seks tu dah le haha
Quote newyork 6-4-2021 06:32 PM
Oklah tu bonding dgn anak.
Quote lattehazelnut 6-4-2021 06:37 PM
Iols rasa ok je.. cuma xyah la post affection kat social media..
Quote Nenolen 6-4-2021 07:00 PM
Kaka tak ler peluk2 dan belai anak2 bujang kaka selalu...peluk dan cium pipi masa special ocassion sajer...but anak bujang kaka yg kecik sekali still kaka pagi baby bila kat rmh lah...kat public panggil nama biasa jer...
Quote matchstick 6-4-2021 07:13 PM
Cium pipi tu besa la..comolot baru pelik
Quote hasniey 6-4-2021 08:16 PM
Anak sendiri mmg la rasa kecik aje.adik ai umur 21 pon ai masih peluk cium lagi
Quote Adrif 6-4-2021 08:55 PM
mak aku kalau nak mintak peluk tu, dia libas tangan dia bersilat-silat "Rimaslah! Panas!"

last-last adik perempuan aku tackle, lari-lari terus peluk tangan bagi tak bergerak

Lihat semua komen(27)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top