Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Zac Efron Makin Cinta Kekasih Kerana Sanggup Berhenti Kerja

6-4-2021 10:10 AM| Komen: 11

Model Vanessa Valladares sanggup berhenti kerja kerana ingin bercuti bersama Zac Efron dan ia membuat pelakon itu sangat gembira dan semakin mencintainya kerana memilih untuk selalu bersamanya.


Kredit foto: IG Zac

“Dia (Efron) sangat bahagia kerana boleh bersama kekasihnya di Australia.

Vanessa pula memilih untuk berhenti kerja supaya dia ada banyak masa bercuti dengan teman lelakinya.

“Mereka berdua mempunyai banyak persamaan,” ujar salah seorang sumber terdekat aktor yang popular menerusi filem The Disaster Artist itu seperti dipetik Kosmo!.


Kredit foto: celebritystylerocks

Difahamkan, Zac dan Vanessa bertemu buat pertama kali di sebuah kafe tempat model itu pernah bekerja sebelu mereka mula menjalin kasih sejak tahun lalu.


Sumber: Kosmo!

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 11
Komen

Previous : Dilabel Pengkhianat Negara Kerana Guna iPhone Update Weibo

Next       : Aishwarya Rai Dedah Cerita Lama, Punca Tolak Tawaran Berlakon Dengan Brad Pitt

Komen Terbaru

Quote tipah89 6-4-2021 01:09 PM
kalau aku pun aku sanggup takat keja kat restoran tu. zac efron yach, bukan zach xfactor..

Lain-lain Komen

Quote Fafaa 5-4-2021 01:11 PM
Keje cafe je pon koserr.. dah tu efron ni tanggung minah ni la ek
Quote shernazz 5-4-2021 01:31 PM
Iols suka lagu rewrite the stars
Tu je nak taip
Hahaa
Quote bakingsoda 5-4-2021 01:47 PM
Fafaa replied at 5-4-2021 01:11 PM
Keje cafe je pon koserr.. dah tu efron ni tanggung minah ni la ek


tu la... bukannya anak papa megah holdings sanggup tinggalkan harta demi jantan bewak. zac efron ni sah2 banyak duit apedehal tinggal keje cafe utk mengikis reta yg lagi banyak
Quote ikanmasin 5-4-2021 01:53 PM
dah si lelaki tu pun berduit..apa sgt lah kan setkt benti keje gitu..
Quote Gianna111 5-4-2021 02:07 PM
on the way nak jadi modelkan gf mamat ni. mamat ni tu yummy sangat dimata i..
Quote annehuda 5-4-2021 02:10 PM
retis hollywood yg kawen non-artis ni ramai gak yang tahan lama.  Bini Matt Damon pun dulu pelayan bar masa kenal.  Bini Christian Bale dulu keje mekap artis. Bini Kevin Jonas keje pendandan rambut.
Quote helicornia 5-4-2021 03:08 PM
berbaloi la berenti keje klu dapat zac efron
btw lawa ke gf dia? ada gambar tak
Quote miaturner95 5-4-2021 03:14 PM
people do some crazy things these days
Quote Artemesiaa 5-4-2021 04:35 PM
Peluang yang ada jangan disia2kan baginya mungkin bab kerja boleh je cari lagi kalau rajin
Quote sofyayra 6-4-2021 12:39 PM
Dedulu dia ngan vanessa hudgens nampak macam complete each other. Mcm justin B ngan selena G
Quote tipah89 6-4-2021 01:09 PM
kalau aku pun aku sanggup takat keja kat restoran tu. zac efron yach, bukan zach xfactor..

Lihat semua komen(11)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top