Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Tahan Seksa Cincin Tersekat Di Kemaluan

6-4-2021 09:40 AM Komen: 29
Shah Alam: Lelaki warga Indonesia menahan kesakitan kira-kira 24 jam apabila cincin tersekat pada kemaluannya.

Lelaki yang berusia 21 tahun itu kemudian ke Hospital Tengku Ampuan Rahimah (HTAR) Klang untuk mendapatkan bantuan.

Pengarah Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia (JBPM) Selangor, Norazam Khamis berkata, pihaknya menerima panggilan daripada bilik prosedur HTAR jam 6.07 petang dan sepasukan pegawai dan anggota Balai Bomba dan Penyelamat (BBP) Andalas bergegas ke hospital itu.

Gambar Hiasan

"Anggota melakukan kerja memotong cincin berkenaan menggunakan peralatan khas dan ia selesai dalam tempoh 20 minit," katanya dalam kenyataan hari ini.

Beliau berkata, difahamkan cincin berkenaan tersekat sejak petang semalam dan kemaluan lelaki itu sudah membengkak.

Dalam perkembangan lain, seorang pegawai bomba dimasukkan ke Hospital Serdang pada jam 7.27 malam selepas mengalami muntah-muntah dipercayai akibat terhidu gas beracun.

Muhammad Zaikunor Afendi Muhammad Nordin dipercayai terhidu gas beracun ketika menghadiri operasi pemadaman kebakaran kilang di Taman Industri Puchong petang tadi.

Difahamkan, beliau kini mendapatkan rawatan di zon merah hospital berkenaan. -CARI

Sumber: Harian Metro

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 29
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote ikanmasin 8-4-2021 10:31 PM
kesian lah abg2 bomba..nsb baik bole buang kan..hehehe

Lain-lain Komen

Quote edayildiz 6-4-2021 12:37 AM
ada 2 citer yg berlainan kan? i ingtkn bomba tu keracunan masa operasi slmtkn mangsa cincin

cincin tu utk apa sbnrnya? selalu jgk baca kes mcmni tp i mls nk gugel la psl cincin tu..
Quote kuchibambam 6-4-2021 02:33 AM
Cincin utk memantapkan lermainan batin
Quote Cocoais 6-4-2021 02:45 AM
Iols tertanya tanya kenapa cincin tu masuk ke anu boleh..camne tersekat pulak tak boleh keluar..maaf soalan memang bodoh
Quote cap_ayam 6-4-2021 03:08 AM
Semoga anggota bomba tu pulih..

Indon tu pulak.. hmm menghabiskan duit pembayar cukai je.
Quote Normabaru 6-4-2021 03:58 AM
Cocoais replied at 6-4-2021 02:45 AM
Iols tertanya tanya kenapa cincin tu masuk ke anu boleh..camne tersekat pulak tak boleh keluar..maaf ...


Bila pembuluh darah mengembang,cincin yang kecik tu dah xmuat utk tarik keluar..

Nk turunkan adik dh xlepas la sbb mmg fungsi cincin tu nk bg 'tahan lama'

Hamek kaw.. 24jam ko ber'tahan'
Quote saviour_09 6-4-2021 08:09 AM
potong sekali punai dia bang bomba

esok2 buat lagi tu
Quote dudaberhias 6-4-2021 08:11 AM
Pakai getah ikat plastik lauk pauk je lah dik kalau takat pensel 2B, tak payah berangan nak pakai cincin bagai.

Pakai je getah yang siap ada kesan2 kuah kari roti canai semua tu. Choiiii. Tak pepasal trauma iols dan bomba yang tolong tu.
Quote Decaffeinated 6-4-2021 08:23 AM
Boleh potong kulop boleh lah potong cincin. Ada yang buat daripada getah yang pergi pakai gelang besi kenapa...
Quote Knowlee 6-4-2021 08:31 AM
edayildiz replied at 6-4-2021 12:37 AM
ada 2 citer yg berlainan kan? i ingtkn bomba tu keracunan masa operasi slmtkn mangsa cincin

...

Alamak... Tergelak iols kat office ni...
Quote Centurion 6-4-2021 08:31 AM
Lain kali jgn pakai cincin je..pakai sekali gelang, anting2, rantai kat kotey tu..lepas tu kau letak la thermostat utk capaian klimaks yg maksimum. Menyusahkan bomba jek..bangang
Quote kakikuDibibirmu 6-4-2021 09:35 AM
Lagi best kalu bertayam
Quote tompie 6-4-2021 09:38 AM
besar jari je anu yindon tu. kih kih kih
best sangat ke pakai cincin tu?
Quote R2D2 6-4-2021 11:22 AM
bila dh jadi mcm ni
malu pun dpt
Quote syaz_lina 6-4-2021 11:24 AM
Potong je habis2..gila sex punya jantan, baru umur 21 thn.takde kerja lain menyusahkan bomba
Quote Ethernet 6-4-2021 11:27 AM
syukurlahhhh lelaki yindon, sbb lelaki Malaysia kan gentleman kata minah Korea. mana ada nak sarung2 cincin kat cik nek. kan kan kan
Quote naina 6-4-2021 11:30 AM
Tak faham aku fungsi cincin tu..
Quote Cocoais 6-4-2021 12:15 PM
Normabaru replied at 6-4-2021 03:58 AM
Bila pembuluh darah mengembang,cincin yang kecik tu dah xmuat utk tarik keluar..

Nk turunkan ...

Habis nak tunggu ke bentuk asal tak surut lah ni tu yang tersekat..paham saya..last2 kena panggil bomba lah..
Quote Normabaru 6-4-2021 12:24 PM
Centurion replied at 6-4-2021 08:31 AM
Lain kali jgn pakai cincin je..pakai sekali gelang, anting2, rantai kat kotey tu..lepas tu kau letak ...

Hahaha.. Bangle dgn pandora muat x nk selit skli bulih?
Quote Decaffeinated 6-4-2021 12:34 PM
tompie replied at 6-4-2021 09:38 AM
besar jari je anu yindon tu. kih kih kih
best sangat ke pakai cincin tu?

Bukan lah. Memang nama benda tu 'Cock ring'. Tapi saiz konek. Try lah google.

Lihat semua komen(29)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top