Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Tak Patut Eina Azman Disamakan Macam Sajat - "Maaf, I Original Ya"

6-4-2021 07:43 AM|Oleh: LilRose| Komen: 177

Perkongsian Datin Paduka Eina Azman usai melakukan rutin senaman di Instagram mendapat pelbagai respons.


Kredit foto: IG

Seperti biasa, ramai memuji kecantikan bentuk tubuhnya dan dalam masa sama menegur penampilannya yang agak mencolok mata.



Bagaimanapun, apa yang menarik perhatian adalah komen salah seorang pengguna mendakwa pelakon itu kelihatan persi usahawan buruan polis ketika ini, Muhammad Sajjad Kamaruzzaman.


Kredit foto: IG

Tidak  betah dirinya disamakan dengan bapuk, Eina membalas komen berkenaan dan menegaskan dirinya seorang wanita tulen.


Kredit foto: IG

"Maaf ya, saya original. Saya ibu kepada dua anak," tulisnya.


Kredit foto: IG

Cantik macam Eina Azman disamakan dengan Sajat, mana patut! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 177
Komen

Previous : Sungguh Klasik! Nad Zainal Dedah Jantina Dan Nama Anak Kedua

Next       : Dulu Ada Duit Lebih Tapi... Shuk Tak Kisah Hilang Job Asalkan Keluarga Di Sisi

Komen Terbaru

Quote gideoncross 13-4-2021 01:54 PM
mieymiey replied at 6-4-2021 08:14 AM
Nampak sangat buat ketet. Muka pun makin lama makin pelik. Dalam komen kemain sheols claim sheols or ...

Mcm nmpk lagi fake eh? Iol rsa lain mcm tngok pinggng bliau kcil camtu pstu ketet pun bsar. Muka pun lain.

Lain-lain Komen

Quote pencintaABC 6-4-2021 07:47 AM
Betul ke asli takde alter?
Quote kakakpositifker 6-4-2021 08:00 AM
pencintaABC: Betul ke asli takde alter?

Hahaha hahahahahahahah tu lah. Tertanya2
Quote fishcracker 6-4-2021 08:05 AM
Keaslian jantina tu ye,keaslian wajah tu...errrrr{:question
Quote aica187 6-4-2021 08:11 AM
Tetek alter,dulu flat je
Quote shernazz 6-4-2021 08:13 AM
Nak dptkan.punggung gitu mmg lama.okeh..
Dia rajin senam.iols.purcaya lah
Kalau tetek.gitu.ermm je lah..
Takkan.tetiba terus menggunung cam gunung waikiki kan
Quote mieymiey 6-4-2021 08:14 AM
Nampak sangat buat ketet. Muka pun makin lama makin pelik. Dalam komen kemain sheols claim sheols original takder alter apa-apa. Ko ingat semorang bodoh?
Quote malaygirl 6-4-2021 08:19 AM
Hahaha tapi memang gaya pondan dah pun
Quote kiah_mai_pulak 6-4-2021 08:24 AM
besar nya tetekkk.. makin sedappp lah nk mggelabah teksssss kalau mcm tu
Quote sarah96 6-4-2021 08:31 AM
Maaf tapi ada persamaan dari segi rupa dua orang ni. Macam twins pun ye
Quote Knowlee 6-4-2021 08:36 AM
Makeup tebal2 setiap hari ni, tak penat ke nak cuci setiap kali nak solat. Rajin betul. Tak cukup cuci, wuduk tak sah. Kagum la org makeup tebal setiap hari ni. Kegigihannya mencuci makeup 5 kali sehari tu wajar dikagumi.
Quote September14 6-4-2021 08:38 AM
Original apanya lain sgt dr dulu
Quote JalaEmas 6-4-2021 08:40 AM
Knowlee replied at 6-4-2021 08:36 AM
Makeup tebal2 setiap hari ni, tak penat ke nak cuci setiap kali nak solat. Rajin betul. Tak cukup cu ...

betul tu weh.. tmbh2 part mascara ke.. aish.. renyah kottt, nk bg hilang semua kt cecelah bulu mata.. nk sental pondesen.. tak kuasaaa.. kcuali mmg kena attend event yg bebetul kena berselok tu lain citelaa.. jrg2 skli..
Quote MakcikLaksa 6-4-2021 08:41 AM
Kulit ko ni pelik warnanya.. Dia bukan mcm putih natural sedap memandang. Dia mcm putih yg menakutkan.. Ke acik je rasa camtu

Quote naina 6-4-2021 08:42 AM
Memang nak sama pon
Gaya ko menunjuk body pon mcm nak sama Sajat
Btw geli hokey show off cmtu sampai nampak celah kangkang begitu. Yuckk..bangga sgtla mak anak dua. Baru dua dan muda sangat tu normal badan maintain. Kalau anak 10 dekat 40 tahun baru kagum
Quote imanjannah 6-4-2021 08:44 AM
kenapa ketet tiba2 jadi gitu
Quote coco 6-4-2021 08:47 AM
okay kalau bab sapa cantik... eina ka sajat.  part ni rasa macam nak team sajat.  eina nya muka sekarang dah la senget,  meleleh mengalah kan maikel jeksen dah.  graviti telah menarik segala otot muka dia ke bawah.   nenen makin naik,  muka makin londeh.   
Quote coco 6-4-2021 08:49 AM
aica187 replied at 6-4-2021 08:11 AM
Tetek alter,dulu flat je

nenen dia mungkin dia pakai 4 lapis pad.  menggunung dia tu bukan gunung berpuncak,  tapi gunung dia tu nampak macam ko susun dorayaki 4 lapis masukkan dalam bra
Quote aica187 6-4-2021 08:54 AM
coco replied at 6-4-2021 08:49 AM
nenen dia mungkin dia pakai 4 lapis pad.  menggunung dia tu bukan gunung berpuncak,  tapi gunung d ...

La..yeke,boleh jugak buat cmtu ye
Quote mijot 6-4-2021 08:55 AM
muka dia memang semakin pelik...

Lihat semua komen(177)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top