Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Saya Okey" - Nadia Brian, Muizz Sah Cerai Talak Satu

6-4-2021 07:16 AM|Oleh: LilRose| Komen: 62

Pergolakan rumah tangga Nadia Brian dan Muizz Nasruddin akhirnya menemui titik noktah.


Kredit foto: IG

mStar melaporkan, mereka bercerai dengan talak satu pada Sabtu lalu di luar mahkamah seperti diminta oleh Muizz.


Kredit foto: IG

"Muizz sudah lafazkan cerai kelmarin tepat pukul 8.20 malam.

"Penceraian kami dilafazkan di luar mahkamah seperti yang diminta bekas suami.

"Dah selesai semuanya. Alhamdulillah saya okey," kata Nadia Najwa Mohamed Rashidi, 31.


Kredit foto: IG/Kosmo

Nadia sebelum ini menafikan semua dakwaan Muizz dan mendakwa tuduhan dia berlaku curang hanya fitnah semata-mata. - CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 62
Komen

Previous : Sungguh Klasik! Nad Zainal Dedah Jantina Dan Nama Anak Kedua

Next       : Tak Patut Eina Azman Disamakan Macam Sajat - "Maaf, I Original Ya"

Komen Terbaru

Quote LadyCarefree 8-4-2021 12:56 PM
sharlenetexas replied at 8-4-2021 11:46 AM
Tv tengok ko?

Boleh juga camtu. Tp lately ni Netflix pon xtgk dah. Bnyk tgk YouTube je.

Lain-lain Komen

Quote hinata_holic 6-4-2021 07:28 AM
Takziah... Semoga Akan ketemu jodoh yg lebih baik{:handsome
Quote hareeeesah 6-4-2021 07:36 AM
Laa baru 31? acik ingat dia lagi tua dari acik. takziah laaa {:run
Quote kakakpositifker 6-4-2021 08:01 AM
Takziah. Semoga kedua duanya dapat kebahagiaan yang dicari
Quote syabee 6-4-2021 08:02 AM
ngeri muka nadia ni
Quote shernazz 6-4-2021 08:16 AM
Kalau dia berlakon dgn aleza shadan
Elok si nadia ni jadi adik aleza shadan
Haha
Quote mieymiey 6-4-2021 08:17 AM
Creepy yach muka acik Nadia ni. Mau lari tak cukup tanah kalau memalam jumpa acik ni senyum kat iols
Quote kiah_mai_pulak 6-4-2021 08:19 AM
muka dh mcm mak esah je ko ni nadiah oiii
Quote 3chanceno 6-4-2021 08:40 AM
Takziah..awat muka dia dalam gambar pengantin tu cam  tak lawa???
Quote naina 6-4-2021 08:45 AM
Seksi betol baju kawen nak terlondeh dahh. Gila ke apa. Pakai la sopan. No wonderla
Quote aica187 6-4-2021 08:58 AM
Besar nye kepala nadia dr ex suami
Quote Rara77 6-4-2021 09:01 AM
Muka sesuatu
senyum pun nampak sesuatu
seram nok
takziah
muiz boleh dapat lagi bagus solehah dan cantik
Quote babynina30 6-4-2021 09:05 AM
Mcm muka pn sri nisaul bakriyyun
Quote royaldanish 6-4-2021 09:06 AM
Tak lama lagi susah la muka nadia ni maintain
Quote tipah89 6-4-2021 10:35 AM
babynina30 replied at 6-4-2021 09:05 AM
Mcm muka pn sri nisaul bakriyyun

serem kan tengok muka PS itewww

Quote Minami2013 6-4-2021 10:47 AM
Kelantanese ke nadia brian ni?
Quote NurAlia14 6-4-2021 10:51 AM
Tp suka si nadia ni berlakon dgn raja atiq nmpk shoshweet wlupn adik kakak huhu
Quote Unagi 6-4-2021 10:55 AM
tp die belakon kat aku yg begelar isteri tu cantik molek je...iols sukeee
Quote hatikudus 6-4-2021 11:31 AM
Baguslah...dua2 harus move on
Quote jiwakacau06 6-4-2021 11:44 AM
tapi xrasmi lg kn declare kt court...nmpk mcm nadia yg nk cerai

Lihat semua komen(62)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top