CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Berbalas Emoji Love, Khai Bahar Bercinta Dengan Nabila Razali?

5-4-2021 12:55 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 9951| Komen: 40|Original author: Oleh: Saiful

Description: Dulu Khai Bahar dikaitkan dengan Siti Nordiana, sekarang dengan Nabila Razali pula.
Dulu Khai Bahar dikaitkan dengan Siti Nordiana, sekarang dengan Nabila Razali pula.

Segalanya bermula bila kedua-duanya memuat naik gambar sama di majlis resepsi Syamel dan Ernie Zakri.



Foto: IG

Ramai yang kata mereka sedang bercinta.

Mengulas mengenainya, Khai kata, sebenarnya tiada apa yang stimewa antara mereka.



"Ketika itu acara bergambar dan secara kebetulan kami berada berdekatan satu sama lain. Sebab tu kami ambil gambar sekali dengan Ernie dan Syamel.

"Mengenai emoji 'love' yang saya tulis itu memang tiada bawa maksud apa-apa pun.

"Saya memang suka berkawan dan perkara ini tidak menjadi hal buat saya sebab sebelum ini pun saya dah banyak kali dikaitkan dengan beberapa selebriti wanita lain," katanya kepada mStar.


Di ruangan komen ramai pula kata mereka berdua ni sepadan dan nampak serasi.

Malah tindakan Nabila dan Khai yang berbalas komen emoji Love juga membuatkan ramai netizen tertanya-tanya.



"Saya masih lagi solo dan tidak tergesa-gesa untuk cari calon isteri.

"Kriteria wanita idaman saya tidak semestinya bertudung, kalau dia free hair pun saya terima," tambahnya. -CARI
2

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih
2

Lawak

Bosan

Friends Rank (4 people)

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote syidasaleh 5-4-2021 01:17 PM
Ernmmmmmmmmm
Quote 3chanceno 5-4-2021 01:22 PM
Ini gosip????

Apa nak heran sepol yg bukak benang!
Quote bakingsoda 5-4-2021 01:44 PM
gimik dan nab suara hazabedah berpisah tiada!
Quote mesmerize 5-4-2021 02:25 PM
lagu baru Khai yang Durja tu sedap..
Quote mieymiey 5-4-2021 02:42 PM
Ya ampun, gigihnya si Khai ni asyik la digosipkan 'bercinta'. Geli tau!
Quote mieymiey 5-4-2021 02:44 PM
Sepol, dah capai ker KPI bulan 4? Baru 5/4 ni, takyah nak pulun sehari 60 benang berpaksikan komen netizen kat ig!
Quote Pujangga22 5-4-2021 02:45 PM
bohsan..klu xpsl suara kelaut mst cerita cintan cintun
Quote ketambangkang 5-4-2021 03:15 PM
alaaa kesian sendayan
Quote DianaSaksen 5-4-2021 03:22 PM
Profile gambar kat ig tak nak tukar ke bella ? Yg ngan mk tu
Quote Brunes 5-4-2021 03:39 PM
bercintan cintun itu boleh (walaupun dah muak asik kes gossip cinta atau suara terpeleot je) tapi jangan sekali kali kamu berduet ok?
Quote dinaz303 5-4-2021 04:12 PM
dapat ku rasakan kalau jadi bercouple deme ni amatlah membosankan...
Quote ashilalat 5-4-2021 04:20 PM
Aiyo..in denial nya lah berita ini. In denial bukan sebab kak nab dan bang khai bercinta. Tp sebab berita bercinta dengan pompuan itu sejenis in denial sungguh.

Retis yang berita bercinta nya tiada nilai :

1. Kak Nuar Jeng
2. Kak Khairina
3. Kak Haelina
4. Kak Nazimah
5. Bang Nandung Nurfaiz

Klua la citer bagai nak rak pasal percintaan diorang ni, aku huhu haha je la. Sbb macam xde kesudahan jah.
Quote LadyWhistledown 5-4-2021 04:31 PM
tak sesuai laaa.. bang khai cari lain laaa..
Quote hatikudus 5-4-2021 04:46 PM
Bercinta pun tak salah apapun...sama2 bujang, bkn bini atau laki orang
Quote kakakgarang 5-4-2021 04:50 PM
gimik je.. ingt acik percaye ke?? cukup la sekli kau tipu-tipu masa nk cumi2 tu.. marketing cheap bitch
Quote Kurex 5-4-2021 05:57 PM
Jangan persoal kerja repot. Jizklongklong marah.... Baik supamod jizklongklong & repot, dua2 kerja cam taik
Quote Siputjelly 5-4-2021 06:47 PM
oooo gitu kesahnya. iols rasa gimik lagu baru je ni. tapi kalau betul bercinta apa salahnya. dua2 single, ye tak
Quote September14 5-4-2021 07:05 PM
Wah nabila nk kuar lgu baru
Quote Mary_jane 5-4-2021 07:17 PM
Tinggi nya nab punya heels. Moga berjodohan lah ye. Boleh smule bersama.

Lihat semua komen(40)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

13-8-2022 08:09 AM GMT+8 , Processed in 0.082587 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top