Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Gadis-Gadis Di Kelantan Bergaduh, Berebut Jantan Rupanya

5-4-2021 08:53 AM Komen: 28
Tanah Merah: Polis sudah menahan kumpulan remaja yang memukul seorang remaja perempuan sehingga video kejadian tular kelmarin.

Seramai 10 individu berusia 14 hingga 17 tahun ditahan polis selepas mereka tampil di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Tanah Merah semalam.

Ketua Polis Daerah Tanah Merah, Deputi Superintendan Zainuddin Md Yusuf berkata, enam remaja perempuan dan empat lelaki tampil menyerah diri sebaik hebahan mengenai mereka dilakukan.


Foto: Harian Metro

"Lapan daripada remaja itu masih bergelar pelajar manakala dua sudah berhenti sekolah dan semua tangkapan dibebaskan hari ini dengan jaminan polis selepas keterangan selesai diambil.

"Seorang daripada mereka didapati positif dadah jenis methampethamin dan punca pergaduhan disyaki disebabkan berebut teman lelaki," katanya ketika dihubungi di sini, hari ini.

Zainuddin berkata, pihaknya sedang melengkapkan kertas siasatan untuk dirujuk kepada Timbalan Pendakwa Raya (DPP) bagi arahan lanjut.

Kes disiasat mengikut Seksyen 147 atas kesalahan merusuh.

Media sebelum ini melaporkan seorang remaja perempuan dipukul tiga remaja lain dengan ditolak sebelum disepak berkali-kali.

Dalam video yang berdurasi 30 saat itu, mangsa tidak melawan dan menerusi audio kedengaran bahawa rakaman itu tidak akan disebarkan sebaliknya hanyalah untuk mengugutnya. -CARI

Sumber: Harian Metro

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
0
0
1
Komen: 28
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote ChildrenOfBodom 20-4-2021 10:51 PM
gedebeotchhh

Lain-lain Komen

Quote tikusmontok 5-4-2021 09:17 AM
dah agak, betine2 sskjp bau budu ni kalau bergaduh mesti psl berebut jantan..low classs bangsa ni
Quote naina 5-4-2021 09:19 AM
tikusmontok replied at 5-4-2021 09:17 AM
dah agak, betine2 sskjp bau budu ni kalau bergaduh mesti psl berebut jantan..low classs bangsa ni

Yang kaya set kayangan kerabat terpaling pon kalau gadoh perangai PPRT juaa
Quote makcun14 5-4-2021 09:21 AM
14-17 tahun?
Bajet hebat sangat letewwww... perjalanan masih jauh dek
Quote tikusmontok 5-4-2021 09:21 AM
naina replied at 5-4-2021 09:19 AM
Yang kaya set kayangan kerabat terpaling pon kalau gadoh perangai PPRT juaa

low class jugak jahbirah tu...berbungkus muka bagai tp merenyam depan public
Quote sarah82 5-4-2021 09:26 AM
Adik.. LOSER tau kalau gaduh angkut geng pukul lawan..
Quote SiMontel 5-4-2021 09:56 AM
mcm bodo ya amat gaduh sebab jantan....dah la age 14-17.. jantan tu budak sekolah ke drop out ...sampai gaduh gaduh berebut ni...

teringin pulak aku nak tkg muka jantan hot tu hahahahha

bukan nak ckplah..kalau jenis mentality gaduh gaduh camni..sure geng geng kelas belakang...sebab suka pikir short term je...
Quote kuzaime 5-4-2021 09:58 AM
Teringin pulak aku nak tengok gmbr budak llaki yg direbutnya tu..
Quote capiloton 5-4-2021 10:04 AM
kan aku dah kate,
tino bodo berebut jantan bewok   
Quote husna_amal 5-4-2021 10:04 AM
Nasib lah dah jadi kes polis.
Quote Dwdrum 5-4-2021 10:19 AM
Edited by Dwdrum at 4-4-2021 06:24 PM

Jenis bodoh tidak boleh di ajar... tagteam pergi karate bopren....

Sanggup kotorkan tangan sebab lelaki tidak guna... Masih ber hinggus sudah ada 2.. 3 gopren... Perempuan masih hadap....cerah future  untuk hidup ber polygamy...
Quote misc 5-4-2021 10:40 AM
Akal pendek budak2 ni. Spender pun mak bapak beli lagi kemain ek tag team jadi kaki pukul. Kalau sorang2 ni mesti penakut mcm pondan jln kepit je.
Quote Boomibulat 5-4-2021 10:41 AM
Yg penting pakai tudung..


Quote asyriqa 5-4-2021 10:42 AM
Asal gaduh geng2 betine garit ni mesti rebut jantan sokmo la mek budu ni..apa birah sgt ni jahhh
Quote yusryimran 5-4-2021 10:45 AM
hallooo yg berebut tu kenapa... konek bukan sedulang aje nok berdulang-dulang pilih aje kau nak cam mana straight cut.. semi carrot, bell botom semua ada... dasar betina serambi mmg gini
Quote Orennn 5-4-2021 11:03 AM
berebut jantan sampai bwk geng pukul2, umur baru belasan tahun. Mmg dasar budak2 bodoh ni kat sekolah, budak2 cerdik tak buat perangaiiii pprt low class mcm ni
Quote dani-rox 5-4-2021 11:09 AM
teringin nak tengok rupa jantan yg menjadi dambaan minah2 samseng nih
Quote xy_daen 5-4-2021 11:14 AM
Edited by xy_daen at 5-4-2021 11:15 AM

Setakat 2B perisa budu tak payah berebut la dek..
Quote kakikuDibibirmu 5-4-2021 11:17 AM
Huk aloh klate gedebe kote buah mempele
Quote kakakpositifker 5-4-2021 02:02 PM
Ada ke video nya{:run

Lihat semua komen(28)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top