Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Isteri Ahli Politik Bertelanjang Melintas Ketika Mesyuarat Online

5-4-2021 08:48 AM Komen: 22
Seorang ahli politik memohon maaf selepas isterinya secara tiba-tiba melintas di belakang tanpa seurat benang ketika dia sedang mengadakan mesyuarat secara dalam talian (online).

Inkosi Xolile Ndevu, seorang pemimpin sebuah badan tradisional di Afrika Selatan ketika itu sedang berbicara mengenai kematian akibat virus Covid-19 di wilayah Cape Timur pada Selasa.

Namun tanpa disedari, isterinya melintas di belakang dalam keadaan telanjang.

Kredit foto: Dailystar


Terkejut dengan 'pemandangan' tersebut, rakan-rakan sejawat yang turut mengikuti mesyuarat secara online itu kedengaran ketawa sebelum pengerusi, Faith Muthambi, segera mencelah.

"Inkosi, orang di belakang anda tidak mengenakan pakaian. Kami melihat semuanya.

"Tolong, Inkosi, adakah anda memberitahu mereka bahawa anda sedang dalam mesyuarat. Ia sangat mengganggu," kata pengerusi berkenaan.

Inkosi yang baharu menyedari perkara tersebut segera meminta maaf.

"Saya benar-benar minta maaf. Saya fokus pada kamera dan bukan di belakang saya. Saya sangat malu.

"Teknologi Zoom ini baru bagi kami dan kami tidak pernah dilatih," jelasnya mengenai insiden memalukan itu. -CARI

Sumber: mStar/Dailystar

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 22
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote ultra78 5-4-2021 09:58 PM
Zoom meeting dalam bilik tidur ke?

Lain-lain Komen

Quote opie5662 5-4-2021 08:52 AM
Ooooo... Ingat kan bini nazri ajis td..,
Quote damsel_fiji 5-4-2021 08:55 AM
adoii..lenkali blurkan la background tu..tak pon pakai je virtual background..x psal2 freeshow kan
Quote ninja9 5-4-2021 09:19 AM
Hahaha.. adoi kena set betul2 lah
Quote naina 5-4-2021 09:21 AM
Dah kenapa bininya nak berbogel..adehh
Takda bilik khas untuk GM ke
Quote susukambingbest 5-4-2021 09:23 AM
damsel_fiji replied at 5-4-2021 08:55 AM
adoii..lenkali blurkan la background tu..tak pon pakai je virtual background..x psal2 freeshow kan : ...

Dia xreti lg Lps ni cnfirm dia blajar buat
"Teknologi Zoom ini baru bagi kami dan kami tidak pernah dilatih," jelasnya mengenai insiden memalukan itu.
Quote AbukRokok 5-4-2021 09:26 AM
itam xperasan pun
why bother 30x
Quote sukacactus 5-4-2021 10:05 AM
Elok kalau zoom meeting kita duduk membelakangkan dinding
Xde sapa nak buat acara lintas hormat
Quote jazaa100 5-4-2021 10:09 AM
sukacactus replied at 5-4-2021 10:05 AM
Elok kalau zoom meeting kita duduk membelakangkan dinding
Xde sapa nak buat acara lintas hormat

kannn....tu pun x blh nk pikir
Quote MisXoXo 5-4-2021 01:17 PM
opie5662 replied at 5-4-2021 08:52 AM
Ooooo... Ingat kan bini nazri ajis td..,

ahahahahaa..kan..adoi..haritu kemain berjoget2 kat ig story separa bog.apakah yang dimahukan share kt ig nya tu..menarilah depan tok laki ajo.politician kan lakinya..jagalah nama baik
Quote zuliana29 5-4-2021 01:27 PM
mujur tu isteri dia..
takut 'isteri' yg lain pulak..
Quote supernaturalee 5-4-2021 01:33 PM
zuliana29 replied at 5-4-2021 01:27 PM
mujur tu isteri dia..
takut 'isteri' yg lain pulak..

partner ke
sugarbaby ke kan



Quote Punat_button 5-4-2021 01:36 PM
lepas tu perang besar laki bini

Quote saviour_09 5-4-2021 02:45 PM
amboi belanja
Quote ifanonline 5-4-2021 02:47 PM
tak nampak sangat size, sebab hitam...
Quote Aliaskotonggo 5-4-2021 03:20 PM
tiba2 je rajin pulak kawan2 datang petang2 makan cekodok kat rumah, pengerusi pun rajin je datang bawak buah tembikai dan juga sebutir dua terung batang yang ditanam belakang rumah, bersedekah  katanya.
Quote darkness 5-4-2021 03:28 PM
Alamak...yg si bini pun tak tgk kiri kanan dah..melintas aje
Quote mikasa 5-4-2021 03:28 PM
Nasib baik bini...kalau skandal atau bini no 2 tanpa kelulusan.....
Quote Scheherazade 5-4-2021 06:48 PM
Adeh free2 je belanja
Quote user.name 5-4-2021 09:47 PM

Lihat semua komen(22)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top