Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Wanita Beramai-Ramai Bogel Di Balkoni. Dah Kenapa Sis?

5-4-2021 08:35 AM Komen: 30
Sekumpulan wanita yang dirakam bertelanjang di balkoni sebuah penthouse di Dubai telah ditangkap.

Rakaman video aksi kumpulan itu tular di media sosial minggu ini.

Difahamkan, kejadian itu dirakam oleh seseorang dari bangunan bersebelahan.


Foto: Dailystar

Akhbar The National melaporkan kumpulan itu beraksi sedemikian kerana mengambil bahagian dalam satu 'cabaran' namun ia tidak mengulas lebih lanjut.

Mereka yang ditahan berdepan hukuman penjara hingga enam bulan dan denda sekitar 1,000 (RM5,722) kerana melanggar undang-undang berkaitan kesopanan awam di Emiriah Arab Bersatu (UAE).

Malah individu yang berkongsi video tersebut juga berkemungkinan akan menghadapi tindakan undang-undang.

Dalam satu kenyataan, Polis Dubai memberi amaran bahawa kelakuan sedemikian tidak dapat diterima dan tidak mencerminkan nilai serta etika masyarakat UAE. -CARI

Sumber: mStar/ Dailystar

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
1
Komen: 30
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote dani-rox 7-4-2021 11:11 AM
Akhbar The National melaporkan kumpulan itu beraksi sedemikian kerana mengambil bahagian dalam satu 'cabaran' namun ia tidak mengulas lebih lanjut.



Porta Potty letteewwww

Lain-lain Komen

Quote myoujin 5-4-2021 08:48 AM
Sandar la ramai2 kat tepi tu... Patah nanti tegolek semua jatuh macam kat mana tah aritu..  main tolak2 masa demo jatuh 2 3 org K.O.
Quote tikusmontok 5-4-2021 09:18 AM
sonok ler blok sebelah cuci mata
Quote kakakOmes 5-4-2021 09:23 AM
Sian si video spreader pun kena denda
Quote AbukRokok 5-4-2021 09:31 AM
ada shooting kot  tajuknya alam disebalik mata
Quote husna_amal 5-4-2021 10:01 AM
lebih kurang 5k je denda...kat Malaysia ni tak ikut sop je sampai 10k denda.
Quote EncikRhoma 5-4-2021 10:24 AM
Ummah ereb ke?
Quote Boomibulat 5-4-2021 10:39 AM
Sajat salah sorang ke..
Quote asyriqa 5-4-2021 10:52 AM
Molek kalo ada lastik..lastik kopek sekor2 tu
Quote shernazz 5-4-2021 01:54 PM
Depa nak dapatkan vitamin d secara menyeluruh
Quote hasniey 5-4-2021 02:55 PM
kakakOmes replied at 5-4-2021 09:23 AM
Sian si video spreader pun kena denda

Mmg la..sapa suh share.
Quote sepiITUindah 5-4-2021 03:24 PM
dah kenapa??
praktis dok kat masyhar
Quote darkness 5-4-2021 03:30 PM
Duhai...apam sekeping tu pun galak nak bagi tgk
Quote chandrahusin 5-4-2021 03:33 PM
Video mana?
Quote pasa 5-4-2021 03:37 PM

tak ada video berita ni hoax
Quote mieymiey 5-4-2021 03:58 PM
Kultus matahari kot ni
Quote mieymiey 5-4-2021 03:58 PM
Kultus matahari
Quote dudaberhias 5-4-2021 04:03 PM
Yang pasti mesti bau belacan dan ikan masin serta perfume DSV kat situ.
Quote eyansss 5-4-2021 05:03 PM
kakakOmes replied at 5-4-2021 09:23 AM
Sian si video spreader pun kena denda

sebab spread using wrong channel...  cuba bagi terus kat polis, tak kena rasanya...  dubai ni nampak je wild wild west tapi tak...  
Quote batu kikir 5-4-2021 05:24 PM
Saya notice orang "betina" ni cukup suka menunjukkan asset yg tak seberapa nak cantik tu. Kalau pakai baju tak cukup kain  Gatal bijik ke hape?

Lihat semua komen(30)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top