Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Meghan Markle Bukan Lagi Ahli Keluarga Diraja Yang Disayangi, Dihargai

4-4-2021 12:57 PM Komen: 25
Meghan Markle tidak akan kembali ke United Kingdom (UK) selepas konflik dengan keluarga diraja Britain dan persepsi kurang baik terhadap dirinya dalam kalangan rakyat.

Gambaran itu dikatakan oleh seorang pengarang diraja, lapor Mirror.

Wawancara Meghan bersama pengacara Oprah Winfrey di Amerika Syarikat (AS) baru-baru ini, membuat pendedahan kurang senang mengenai keluarga diraja sehingga menyaksikan konflik dalaman.


Kredit foto: Architectural Digest

Menurut pengarang diraja, Anna Pasternak, Meghan kini menangguhkan perjalanannya kembali ke UK kerana dia merasakan hilang kepercayaan dan sokongan rakyat Britain.

Bercakap kepada Fox News, Anna berkata: "Adakah Meghan Markle akan kembali ke UK?

"Jawapan spekulatif saya mengatakan tidak, jika ia tidak dapat membantunya," katanya.

"Saya tidak lagi melihatnya sebagai ahli keluarga diraja yang disayangi dan dihargai dengan rasa hormat dalam kalangan rakyat Britain," katanya.


Kredit foto: People

Pelbagai dakwaan yang ditimbulkan menerusi wawancara itu, termasuk pasangan tersebut telah berkahwin tiga hari sebelum perkahwinan diraja. 


Sumber: mStar


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
0
0
1
Komen: 25
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote MsBritney 6-4-2021 03:05 AM
CaqJora replied at 5-4-2021 06:32 PM
Wallis Simpson tu dulu cite dia x seheboh kak Meg sbb zaman tu blm ada socmed n of course Brit Pre ...

Betul mmg tau si Wallis mulut hansuang. uncle meols yg dok uk dlm tahun 70an pun ade cerita. tp setakat si Wallis tu nak control laki die n mulut hansuang.. meols xheran.  yg meols menyampah tu. .si MM ni xabih cerita kt media yg die dok teraniaya tu.. gila publicity. haihh geram sungguh. meols penah la membawang dgn host airbnb dkt london pasal MM. mmg rakyat britain n media sane anti sungguh.

Lain-lain Komen

Quote fofuler 4-4-2021 01:25 PM
Setiap keluarga memanglah ada isu dalaman masing2, tapi Meghan ni macam tak paham cara hidup berkeluarga, nak buat kepala sendiri pulak. Apa yang dia nak sebenarnya pun tak tau. Pastu play victim buka pekung kat satu dunia. Nasib lah royal brits hadap pompuan camni
Quote sharlenetexas 4-4-2021 02:00 PM
Bapak sendiri pun dia boleh buang. Padahal bapak tu jugak yang sara hidup dia. Bukannya bapak bewak pun.
Quote airmineral 4-4-2021 02:17 PM
mmg bermasalah sgt relationship dia dgn parent dan in law ya? atau dia yg problem sbnrnya?{:freak
Quote bloodyamuk 4-4-2021 02:38 PM
kahkahkah engko yang hadap nak kawen seorang prince...dah tau keturunan dia dasar colonist penjajah engko expect apa?

crocodile tears betullah.
tengok Lady D, orang baik2 pun tak bahagia hidup jadi Princess...takde nya dia pukul canang merempan...bawak diri je


Quote lavendernovella 4-4-2021 02:46 PM
Tak lama lah jawablah. Hahaha
Quote missyL 4-4-2021 04:17 PM
bloodyamuk replied at 4-4-2021 02:38 PM
kahkahkah engko yang hadap nak kawen seorang prince...dah tau keturunan dia dasar colonist penjajah  ...

Kan.
Da kawen ngn Royal kene la ikut jgk cara dieorg.
Setiap family pn ade masalah

Tp megan cm over nk rosakkn name British Royalty.
I xde kesian sgt pn deme ni. Bkn dok dlm kemiskinan pn

Lifestyle still lavish je pn
Quote haifawehbe 4-4-2021 04:57 PM
dia ni mmg suka create problem..
x boleh ke dok diam2 enjoy lavish lifestyle..
Quote Mary_jane 4-4-2021 05:03 PM
Yang prince tu plak macam tak reti fikir, ikut je kata bini. Buta mata hati harry dek meghan. Jangan kau dok melobi lagi watak katun tuk bini.
Quote Tapiokay 4-4-2021 05:49 PM
Ada pepatah..money cant buy happiness.
I rasa saying tu teramat apply in her situation.
Quote pxlbb 4-4-2021 05:49 PM
Masa jadi social climber ko tak hengat sampai panjat british throne pastu acah-acah nak bising pulak konon kate buat kau nangis la. Huk aloh masalah-masalah diraja ni pelik2.
Quote merrissa 4-4-2021 07:21 PM
Acah2 dianey princess yg teraniaya ke dia ni... nak kata lawa, xde la sgt, awat la si harry tu suka dia ni... pelik tul
Quote bloodyamuk 4-4-2021 08:36 PM
missyL replied at 4-4-2021 04:17 PM
Kan.
Da kawen ngn Royal kene la ikut jgk cara dieorg.
Setiap family pn ade masalah

tau takpe...bukannya die kerja 9-5 ke, single mom struggling nak besarkan anak2 ke...sembang macam merana sangat hidup die...

kalau nak hidup biasa2 dengan risiko biasa2 kawen je la dengan orang biasa2...

dah nak sangat seorang prince...

Quote Lylyna 4-4-2021 09:43 PM
Kesian acik meg ni. Atleast Lady D tak dihargai keluarga royal tapi smpai harini semua org terkesan dengan pemergian dia.
Quote CaqJora 4-4-2021 10:37 PM
Tgk x part dia ckp kat Oprah bila 1st time Harry nk bwk dia jumpa his granny? Dia komplen sbb ada byk protocol. Dia ingat nk jumpa acik tu sama mcm cara dia nk jumpa opah sndri? Tp bila H and kak Meg ni cite hal dlm istana padan la muka family tu. Dulu depa buli mak H kaw2... He was too young to say anything, now this is his way of paying back le kot. N korang jgn le nk sokong/percaya sgt apa yg Brits Press tulis, dorang mmg jahat la. Antara Brit n US, Brits la bangsa yg lbh sombong n rasa dorang le manusia plg superior kat bumi ni.
Quote CaqJora 4-4-2021 10:40 PM
Mary_jane replied at 4-4-2021 05:03 PM
Yang prince tu plak macam tak reti fikir, ikut je kata bini. Buta mata hati harry dek meghan. Jangan ...

I rasa H ni mmg dari dulu cari Jalan nk kluar from Royal family. That's why dia pilih bini yg characternya lbh strong dr dia. Cuma may b H tu x sangka lps dia step back dia dah x dpt financial support from his family anymore.
Quote MsBritney 5-4-2021 12:27 AM
die ni budget2 nk jd Lady D. konon nak memenangi hati rakyat. so die create story sedih. tp at the end, terbukak side buruk sendiri. Lady D dulu pun bkn innocent sgt. tapi boleh dimaafkan lg.. pasal Prince Charles pun byk benda xbetul. kalau die duduk diam2,  mcm wallis simpson, wife uncle david die dulu.. mungkin xde kene kecam. n si harry ni pun satu, dah mmg dari dulu lg british royal forbid family diorang kawen dgn divorcee, pandai2 la sound MM ni suruh duduk diam2 n xpyh nk potray mcm teraniaya. ko yg nak kawen sgt even dah tau risiko. haa gitu gigih komen pasal british royal. sdgkan marhaen dari msia je
Quote Mamidingdong 5-4-2021 02:07 AM
Tak habis2 la dia ni, nasib ko la Harry dpt binik yg banyak bunyik
Quote Queenmastani 5-4-2021 02:13 AM
CaqJora replied at 4-4-2021 10:37 PM
Tgk x part dia ckp kat Oprah bila 1st time Harry nk bwk dia jumpa his granny? Dia komplen sbb ada by ...

Yes btl tu my fren mg dr uk dia punya gebang brand negera dia je beh..saje cte psl fashion gn dia segala mak nenek dr italy, france rubbish..tak abih2 kutuk product negara lain..kalau nk masuk butik2 yg fames dia buat muka..mg snobbish sgt tp hati dia baik
Quote KBW2 5-4-2021 05:52 AM
CaqJora replied at 4-4-2021 10:37 PM
Tgk x part dia ckp kat Oprah bila 1st time Harry nk bwk dia jumpa his granny? Dia komplen sbb ada by ...

lewls                     

Lihat semua komen(25)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top