Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Tony Eusoff Menangis Bila Pelakon Baru Minta Tunjuk Ajar

4-4-2021 10:35 AM|Oleh: Cari-Azza| Komen: 63



Berbeza dengan pelakon seangkatan dengannya yang tidak berpuas hati dengan barisan pelakon baru (Instafamous), aktor berbakat besar Tony Eusoff mempunyai cerita sebaliknya.

Di Twitter, Tony, 44, menceritakan yang dia dihampiri pelakon baru dengan soalan bagaimana mendapatkan mood untuk adegan sedih, tetapi jawapan yang diberikan sangat mencuit hati.


Foto : Twitter

Berikutan itu, ramai netizen berasa terharu dengan ayat-ayat tersebut lalu mengambil keputusan untuk mengikuti Instagram pelakon yang sering memegang watak P.Ramlee ini.


Foto : IG



Foto : Twitter

Melihat interaksi Tony yang lebih santai bersama netizen membuatkan jumlah pengikutnya di Instagram turut bertambah.


Foto : Ig

Jadi, terbuktilah bahawa bakat semata-mata tidak lagi relevan dalam dunia hiburan saat ini. Ianya perlu diiringi dengan populariti dan sikap yang disenangi masyarakat. Dan Tony Eusoff antara yang keluar dari zon selesa. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
1
0
Komen: 63
Komen

Previous : "Dan Journey Pun Bermula" - Izreen Azminda Gembira Maklum Dah 4 Bulan Hamil

Next       : Geram Sikap Penduduk PPR, Norlia Ghani Serba Salah Nak Pindah Takut Dicop Mengada

Komen Terbaru

Quote annehuda 5-4-2021 01:57 PM
memang sahla reputs cari budak kelas belakang.  

Lain-lain Komen

Quote Kurex 4-4-2021 10:36 AM
Jgn pertikaikan kerja sampah repot, nanti jizklongklong marah.. gosip2 sampah ni level jizklongklong ok
Quote cicicumel 4-4-2021 10:40 AM
ni mesti pelaokon Covid Oh Covid..instafemes tu budak lelaki Sabahan muka mcm Dafi tu
Quote slyfynx 4-4-2021 10:48 AM
Tajuk mcm sampah
Quote uori 4-4-2021 10:56 AM
hehehe sindir makan dalam, tapi sekarang ada kerjasama nak hentam retis2 insta ke apa?
Quote kiah_mai_pulak 4-4-2021 11:20 AM
dah keluar penjara ke dia ni?
Quote kiah_mai_pulak 4-4-2021 11:21 AM
slyfynx replied at 4-4-2021 10:48 AM
Tajuk mcm sampah

kalau repoter nya @Cari-Azza mana pernah tak sampah..
Quote Suchi 4-4-2021 11:24 AM
Dia ni muslim ke ya rasanya dia non muslim kan? Tgk iklan sedutan cite  covid oh covid tu dia pakai songkok baju melayu bagai siap duk sebut nk masjid bagai.
Dah jd abah2 dah eh.
Mcm randi pangalila tu la kot selalu berlakon nampak mcm muslim padahal bukan.
Quote 3chanceno 4-4-2021 11:43 AM
Kira komen dia tu sindiran ke apa eh???ako pulak yg susah nak hadam kerna balas komen budak2 di insta dan twitter cam tak rasa itu sindiran..

Apa pun Tony nie berlakon better dari some of the hero yg ada
Quote Mary_jane 4-4-2021 12:02 PM
Relax je dia layan komen2 tu.
Quote imransulaiman 4-4-2021 12:05 PM
44 tapi nampak 48-50 {:thief
Quote lazim 4-4-2021 12:14 PM
cicicumel replied at 4-4-2021 10:40 AM
ni mesti pelaokon Covid Oh Covid..instafemes tu budak lelaki Sabahan muka mcm Dafi tu

Mak aku pon igt dafi. Dafi dh kurus katanya
Quote lazim 4-4-2021 12:19 PM
Covid oh covid ni cite lawak yg aku blh follow sbb simple.

Kak dib - ibu & bini yg paranoid trhdp covid, ank suami nk gi mn semua x blh. Kne siram tubuh baru blh masuk rmh

Umie aida - nenek yg nyanyuk tp klakar, asyik ulng2 cko tony eusof jmpa jnda, tp kak dib ketawa berdekah sbb igt mak dia merapu mcm biasa

Tony - gila kat fathia si janda tp takut bini

Fathia - janda .. Tp omg knp sdh xcantik nyaris xknl. Muka nmpk lain hdung tu alter ke nmpk xcntik.  Hilang cun, bdn nmpk debab

Quote matjerk 4-4-2021 12:19 PM
Baca 3 kali baru paham..

Instafamous: mcm mana abang ambik mood utk scene menangis?

Abang : abang akan fikirkan jumlah follower abang kt ig yang sedikit tu..dan boleh buatkan abang menangis...

Quote Minami2013 4-4-2021 12:21 PM
Tajuk misleading... hang belajar membaca dan menulis lagi azza oi.. pemahaman atau english nya comprehension fail
Quote winky1 4-4-2021 12:25 PM
I took it differently. Ingat kan Tony suruh instafamous Ingat berapa byk followers mereka Dan buat sungguh sungguh demi followers. Hahaha.... OK I ll follow you later.
Quote user.name 4-4-2021 12:31 PM
ni kah katanyer yang muka dafi duck tuh?

[ig]https://www.instagram.com/p/CKal59npAlX/[/ig]

Quote user.name 4-4-2021 12:31 PM
[ig]https://www.instagram.com/p/CKDzXF_Jl1P/[/ig]
Quote user.name 4-4-2021 12:32 PM
[ig]https://www.instagram.com/p/CJ8GwsAJdoj/[/ig]
Quote 3chanceno 4-4-2021 12:32 PM
matjerk replied at 4-4-2021 12:19 PM
Baca 3 kali baru paham..

Instafamous: mcm mana abang ambik mood utk scene menangis?

Hahaha..aku betul tak faham awal baca komennya,jadi bukan salah akak la Tony cos tak faham hahahs

Lawak lah yr komen mat

Lihat semua komen(63)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top