CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Amboi, Gatalnya! Remaja Offer Jadi Nenek Untuk Atok Hot

4-4-2021 10:27 AM| Diterbitkan: Cari-Azza| Dilihat: 14069| Komen: 93|Original author: Oleh: Cari-Azza

Description: "Agak-agak ada tak nenek yang usia 23 tahun? Sebab atok ni sangat hot!"


"Agak-agak ada tak nenek yang usia 23 tahun? Sebab atok ni sangat hot!"


Jika dahulu, kata-kata usikan atau 'double meaning' ini hanya berlegar di kedai kopi atau dalam kalangan rakan terdekat sahaja, namun dengan peredaran teknologi maklumat, ianya makin di terima di media sosial.

Lebih memalukan apabila yang menuturkannya bukannya lelaki tetapi terdiri juga dalam kalangan remaja perempuan. Sikap melampaui batas tersebut lebih terserlah apabila ada yang tidak malu-malu lagi mempelawa diri mereka sebagai pasangan kerana yang diusik adalah lelaki yang sudah mempunyai cucu!

Foto : Twitter


Disebabkan ciapan gadis tersebut, ramai pula yang sebayanya turut melontarkan usikan lebih kurang sama hingga ada yang berangan pelik-pelik.

Lantaran itu, ada netizen yang meluahkan rasa kesal dengan hantaran berbaur seksual. Lebih dasyat, ia melambangkan sikap berat sebelah wanita apabila berhadapan dengan sesuatu isu. Ibarat jika lelaki yang menulis ciapan tersebut, ia dianggap tidak sopan tetapi sebaliknya dengan wanita.



Foto : Twitter

Difahamkan lelaki tersebut ialah guru sekolah dan kerap menjadi model iklan komersial. Sementelah lagi, sudah mempunyai keluarga besar dan juga bercucu. Jadi, apa masalah segelintir remaja perempuan hari ini?

"Some women sekarang memang dah hilang separuh rasa malu dalam isu sensitif ni. Martabat wanita mana eh?"

Di era millenium ini, pelbagai perkara sudah kedengaran dan rasa malu telah hilang. Jadi, apa tindakan kita untuk menangani isu sebegini? Siapakah yang patut dipersalahkan? Remaja tersebut atau ibu bapa mereka? - CARI

Bagus

Marah
2

Terkejut
1

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (3 people)


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kurex 4-4-2021 10:40 AM
Apa yg hotnya? Biasa je
Quote sarah82 4-4-2021 10:49 AM
Ka mata aku dah teruk sangat.. Aku nampak mcm biasa ja atuk ni.
Quote Artemesiaa 4-4-2021 10:57 AM
Lain orang lain sukanya ada yang  muda ada yang suka tua tapi masih bergaya
Quote becir 4-4-2021 10:59 AM
Ku sangka Kan ala2 Pierce brosnane, rupanya.  
Quote adm7 4-4-2021 11:01 AM
Isu semasa ke?
Quote anony-mous 4-4-2021 11:03 AM
Dasyat bebudak skrg. Bila tegur ckp kita balik busybody la, judgemental la. Dah la biasa2 je laki tu then tgk teringat ayah sdri. Rasa hormat. Bbnu skrg kurang ajar ye buat status mcm tu
Quote pagaruyung 4-4-2021 11:04 AM
Tang mana hot nya
Quote jalfa 4-4-2021 11:06 AM
Biasal jah tu..choke me daddy kat porong ni pon berlambak..ramai jah yg bergetar tgk daddy zafrul,abah kj...cuma takde lagibyg nampak ngetaste abah berpenjana lg pemerkasa
Quote innocent_me 4-4-2021 11:25 AM
yang macam ni pun rembes ke? kau mesti anak dara tak laku atau taste kau memang pakcik2 dekk.
Quote lavendernovella 4-4-2021 11:40 AM
Atuk paling hot. Brad Pitt.
Quote Mamidingdong 4-4-2021 11:45 AM
Seram iols tgk bbnu skrg
Quote naina 4-4-2021 11:47 AM
Tu edit kamera paling canggih dh tu nampak nampak biasa
Kalau real tak tahulah..
Geli la atok ni
Xde taste
Quote Cece1234 4-4-2021 11:55 AM
Mcm atuk biasa je..
Quote jerukkedondong 4-4-2021 12:00 PM
Bbnu kurang kasih sayang tu...
Kesian...
Quote riena3321 4-4-2021 12:03 PM
iklan komersil apa. nak tgk hot tara mana
Quote Orennn 4-4-2021 12:05 PM
ni kira menggelettisss mengtedikss era baru lah ni
Quote user.name 4-4-2021 12:11 PM
nampak geli jah atok tryhard nak fefeling hot?

[twitter]https://twitter.com/ilsorareema/status/1377550613370703872[/twitter]

Quote user.name 4-4-2021 12:14 PM
[ig]https://www.instagram.com/p/CMyTVf9jkco/[/ig]
Quote user.name 4-4-2021 12:16 PM

Lihat semua komen(93)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 02:02 PM GMT+8 , Processed in 0.076333 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top