CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Dan Journey Pun Bermula" - Izreen Azminda Gembira Maklum Dah 4 Bulan Hamil

3-4-2021 06:28 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 10175| Komen: 55|Original author: Oleh: LilRose

Description: Akhirnya, Izreen Azminda buka juga mulut mengenai kehamilannya.
Akhirnya, Izreen Azminda buka juga mulut mengenai kehamilannya.


Kredit foto: IG


Kata pelakon itu menerusi Instagram, dia kini hamil empat bulan.

Terpancar riak wajahnya yang ceria memaklumkan berita gembira itu sambil memegang perutnya.


Kredit foto: IGStory/Gempak

"Dan journey pun bermula. Tiada apa yang dipinta, hanya doa yang baik-baik dari semua," tulisnya.


Kredit foto: IG


Pada 8 Ogos 2019, Izreen berkahwin dengan Ude Wahid secara rahsia dan dikurniakan cahaya mata lelaki, Aaron Ibrahim, 2.



Tahniah Izreen. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (1 people)

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kiah_mai_pulak 3-4-2021 06:35 PM
kessaahhhhhhhh pulakkk.  tak hingin pun nk mggelabah teksssss pasal ko jering oiii
Quote TerataiMelur02 3-4-2021 06:36 PM
Ooooooooooooo.. K
Quote slyfynx 3-4-2021 06:41 PM
Wahai TT dan Jering.
Nobody gives a s***
Quote danieladam 3-4-2021 07:38 PM
Takde sape la nak tau rasanya. Dah bersara pon kan.
Quote untoldname 3-4-2021 08:38 PM
Hahaha..dah x releven lagi minah ni dalam industri...blakon pon dh lama x dek kan...status ngko skrg jaga kude yang ngko rebutkan sangat tu....alih2 life yang ngko nak tu tak sebahagia yang ngko sangka kan pon....bahagia lagi life pompuan yang ngko juihkan mulut suatu ketika dahulu....
Quote makneng 3-4-2021 08:54 PM
Jering ni kalau mengalami pregnant anak ke 5 pun, akan ada acik kepam yg buka benang sheolls...
Quote malaygirl 3-4-2021 11:13 PM
Lor dah 4 dah rupanya anak dia
Quote Joysparta 4-4-2021 12:34 AM
Xyah nk journey sgt...ank dah berderet..kejadah journey ko!
Quote kimbora 4-4-2021 05:02 AM
Yelah sekarang kan dah tak kerja, bukan pelakon lagi. Banyak lh masa nak buat anak ye dak. Haaa elok lah duduk rumah jaga anak je. Dulu bongkak sangat cakap intan tu suri rumah. Rasain lo anjir!
Quote uori 4-4-2021 05:05 AM
Gigihhh sangatt
Quote marikhgirl 4-4-2021 06:59 AM
Tahniah lah. Semoga dapat baby girl
Quote gigahertz 4-4-2021 11:46 AM
kimbora replied at 3-4-2021 09:02 PM
Yelah sekarang kan dah tak kerja, bukan pelakon lagi. Banyak lh masa nak buat anak ye dak. Haaa elok ...

masa.budak2 umur 0 - 5 tahun ok lagi.
start tadika sampai la habis sekolah
tgk la siapa nak mengurus.
siapa yg nak hantar ke sekolah.
siapa yg nak ambik kat sekolah.
siapa nak hantar ke sekolah agama.
siapa nak ambik kat sekolah agama
tuisyen.lagi. ajar ngaji lagi.
tahun 2000 dulu bas sekolah tambang rm 23
sekarang tambang tahun 2020 rm 60
Quote Cece1234 4-4-2021 11:46 AM
Whatever la jering..
Quote eyansss 4-4-2021 08:34 PM
malaygirl replied at 3-4-2021 11:13 PM
Lor dah 4 dah rupanya anak dia

anak dia tiga la kan termasuk anak first marriage...  tapi kalau laki dia ya, empat dari dua2 marriage...
Quote Lylyna 4-4-2021 09:21 PM
Who r youss?
Quote kimbora 4-4-2021 09:25 PM
gigahertz replied at 4-4-2021 11:46 AM
masa.budak2 umur 0 - 5 tahun ok lagi.
start tadika sampai la habis sekolah
tgk la siapa nak men ...

Harap time tu dia dah serupa makcik2 terus. Penat urus anak, tak keje pulak tu.
Quote gigahertz 4-4-2021 10:40 PM
kimbora replied at 4-4-2021 01:25 PM
Harap time tu dia dah serupa makcik2 terus. Penat urus anak, tak keje pulak tu.

kalau semua satu jantina senang. kalau sulung lelaki yang kedua perempuan baki lelaki pening woooo. semua sama jantina barang baju sekolah mainan beg recycle only.
Quote jiwakacau06 4-4-2021 10:43 PM
gigahertz replied at 4-4-2021 10:40 PM
kalau semua satu jantina senang. kalau sulung lelaki yang kedua perempuan baki lelaki pening woooo ...

jgn la recycle teruk sgt... kesian yg last...dpt preloved semua bnda
Quote Rotipitadaging 5-4-2021 05:02 PM
Sygnye izreen ni brlAkon not bad.tp kesah rampas somi org buat ko jd sendoo

Lihat semua komen(55)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-10-2022 09:01 AM GMT+8 , Processed in 0.091362 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top