CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Ingatkan Dapat 'Bekas' & Ada Anak, Kurang Bitternya" - Fazura Dikecam Perli Neelofa?

3-4-2021 05:17 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 121326| Komen: 1174|Original author: Oleh: LilRose

Description: Umum tahu segelintir masyarakat tanpa mengira pangkat atau darjat masih berdegil tidak mematuhi arahan kerajaan yang tidak membenarkan aktiviti merentas negeri kecuali dengan kebenaran polis.
Umum tahu segelintir masyarakat tanpa mengira pangkat atau darjat masih berdegil tidak mematuhi arahan kerajaan yang tidak membenarkan aktiviti merentas negeri kecuali dengan kebenaran polis.


Kredit foto: IG

Justeru, tindakan Fazura memberi komen terhadap persembahan kumpulan UNI yang dianggotai Atu Zero, Fad Bocey dan Fakhrul UNIC di Muzikal Lawak Superstar 2 (MLS2) menjadi bualan hangat netizen.

"Sampai seludup mak bapak. Kita kenalah mematuhi peraturan kerajaan. SOP kan... Tak boleh rentas (negeri), jangan rentas," ujarnya.


Kredit foto: IG




Kenyataan Fazura itu mencetuskan teka-teki di kalangan netizen sama ada ia ditujukan buat individu tertentu atau sekadar pesanan umum buat semua golongan masyarakat.


Kredit foto: Twitter

Lembut saja sindirannya buat pihak yang masih berdegil melanggar SOP kerajaan. - CARI
2

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih
3

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (8 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote roserouen 3-4-2021 05:39 PM
Ye laa puan lopa mmg nak semua marketing free kan. Padahal rasanya faz mmg tuju kat group tu je.
Quote dua_chzy 3-4-2021 05:39 PM
Eh nak bitter2 pula Fazura throw shade. Betul la tu. Kahkahkah.
Quote opie5662 3-4-2021 05:43 PM
Cakap benda betul. Pon nak bitter ke lobank forever.... Bekas2 pon takde la nampak burung berterbangan.... Sape yg lg dpt bekas.... Bekas boipren ke.... Bekas org ramai dah nampak burung.... Hkakakakakkaka
Quote Pak.dolla 3-4-2021 05:44 PM
Bodoh punya benak, byk mkn tahi mancis agaknya
Bekas xpe lagi, yg ambil hasil rampasan tu mcm mn?
Quote missyL 3-4-2021 05:45 PM
Satu msia pn bitter ngn pasangan yg berhoneymoon Sedangkn org lain nk tgok mak bapak kt kg pn x bole
Quote kikiharris 3-4-2021 05:46 PM
Gitulah benak sekalian..
Time depa menyindir, membuli org , mengata artis lain kemain gah memasing.. bila org bg general statement terus koyak
Bila ko berani membuli, melaser kena berani jugaklah terima kalau org balas balik, bongok!
Quote Masukkeluar 3-4-2021 05:49 PM
akhirnya aku dpt jgk masuk forum, dari semalam nk log in membawa ke pagi ni langsung tak dpt. ptg bru dpt masuk.

masuk nk tepek ni je..lol. kesian baby timah yg tak bersalah..
85DEF863-FE10-4AA6-A5D4-5ADF05D377CA.png
85DEF863-FE10-4AA6-A5D4-5ADF05D377CA.png
Quote meteorspeed 3-4-2021 05:49 PM
missyL replied at 3-4-2021 05:45 PM
Satu msia pn bitter ngn pasangan yg berhoneymoon Sedangkn org lain nk tgok mak bapak kt kg pn x bole ...

Kan.. Deme kayangan siap leh update berjimba
Quote haruslah 3-4-2021 05:53 PM
Betul la tu
X boleh rentas, jgn rentas
Kalau dah dpt kebenaran, pandai2 la simpan
Quote dua_chzy 3-4-2021 05:54 PM
Masukkeluar: akhirnya aku dpt jgk masuk forum, dari semalam nk log in membawa ke pagi ni langsung tak dpt. ptg bru dpt masuk.masuk nk tepek ni je..lol. kesian baby ...


Yeaps. This is the real benak epots. Tengok bahasa saja.
Quote LoveSungmin 3-4-2021 05:55 PM
Bodohnya lobenak
Quote sarah82 3-4-2021 05:55 PM
Sorry la.. Apa si fazura tu ckp betul.. Kenapa nak seludup mak bapa yg tua.. Risiko depa utk kena covid-19 tinggi.
Quote karamell 3-4-2021 05:57 PM
dua_chzy replied at 3-4-2021 05:54 PM
Yeaps. This is the real benak epots. Tengok bahasa saja.

I pun syak gitu.. tu mesti geng2 benak ‘we were togeder’... dia punya benak memang terpaling lah... huhuuuu
Quote honeybee1802 3-4-2021 05:59 PM
Masukkeluar replied at 3-4-2021 05:49 PM
akhirnya aku dpt jgk masuk forum, dari semalam nk log in membawa ke pagi ni langsung tak dpt. ptg br ...

I think mmg mrs fattah pilih utk sendu seketika lepas baru dpt anak ni...baby baghu 6 bulan...bukan mcm sorang tu kan...nok nikoh sempat lg buat promo...doh nikoh..tak sabar rentas desa nak kijo....apo dikejar tatau la...
Quote Miawlover 3-4-2021 05:59 PM
Betul la apa yg dia ckp tu..
Quote maxim 3-4-2021 05:59 PM
Masukkeluar replied at 3-4-2021 05:49 PM
akhirnya aku dpt jgk masuk forum, dari semalam nk log in membawa ke pagi ni langsung tak dpt. ptg br ...

Bodohnya..aku rasa timah tu anak retis plg cute kot
Quote Masukkeluar 3-4-2021 06:01 PM
dua_chzy replied at 3-4-2021 05:54 PM
Yeaps. This is the real benak epots. Tengok bahasa saja.

one more..kelakar tgk fans dk bergaduh kt ig ohmedia psl laki siapa paling bagus paling baik..haha.
520D8778-2538-43CB-B48B-98B13B7F40C6.png
Quote prizadane 3-4-2021 06:02 PM
Takde pun aku rasa statement tu menjurus pada Lopak. Bongoks la benaks n lopa clan ni. Sah sah komen tu berkaitan dengan lawak tu.. sheols juri kan. Takkan nak bagi komen, awk nampak hensem malam ni...
Quote de_ikea 3-4-2021 06:05 PM
Oh em ji. Hadoi teruknya puak epot ni. Siap dgn anak dikutuknya.

Lihat semua komen(1174)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-10-2022 07:48 AM GMT+8 , Processed in 0.085738 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top