CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Tahniah Dr Amalina! Selamat Bergelar Isteri Selepas 3 Kali Tangguh Nikah

3-4-2021 05:13 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 19520| Komen: 174

Description: Selepas tiga kali tertangguh, Dr Amalina Che Bakri ankhirnya sah bergelar isteri kepada jejaka Inggeris dikenali sebagai Alex.
Selepas tiga kali tertangguh, Dr Amalina Che Bakri ankhirnya sah bergelar isteri kepada jejaka Inggeris dikenali sebagai Alex.


Kredit foto: IG Dr Amalina


Berita genbira itu dikongsikan Dr Amalina di Instagram pada malam Jumaat.

Menerusi hantaran itu, Dr Amalina dan Alex sah bergelar suami isteri pada 31 Mac lalu di London.



Katanya, sudah tiga kali mereka menangguhkan majlis perkahwinan gara-gara pandemik Covid-19.

Pun begitu, hanya enam tetamu hadir di hari bahagianya itu mengikut prosedur operasi standard (SOP) ditetapkan.



"Pada asalnya, kami merancang mengadakan majlis perkahwinan di Malaysia pada Mac dan di London pada Jun akan datang, tetapi tergendala kerana pandemik.

"Tetapi, kami terpaksa tangguhkan majlis resepsi sehingga keadaan kembali seperti biasa.

"Kami teruja untuk meraikan hari bahagia ini bersama keluarga tersayang dan sahabat kami nanti," katanya.


Sumber: Gempak
2

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (2 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote TOPwind 3-4-2021 12:01 AM
TAHNIAH! Selamat Pengatin Baru
Quote CikYaYaYa 3-4-2021 12:07 AM
Tahniahhh.. Semoga kekal hingga anak cucu laaa yer
Quote Piramida 3-4-2021 12:08 AM
Edited by Piramida at 3-4-2021 12:09 AM

Tahniah... ya.
Ingatkan dah nikah lama  dulu berdasarkan pic2 kemesraan yg dipaparkan.
Quote mbhcsf 3-4-2021 12:13 AM
Congrats. Alhamdullilah.
Quote makneng 3-4-2021 12:14 AM
Tahniah lg sekali mak ucapkan kepada mempelai
Quote oggy 3-4-2021 03:59 AM
Congrats. Moga bahagia till death do us part.
Quote mijot 3-4-2021 04:23 AM
tahniah......
Quote applecomel 3-4-2021 04:51 AM
Tahniah. Mak dia dpt pergi tak?
Quote biskut_milo 3-4-2021 05:09 AM
applecomel replied at 3-4-2021 04:51 AM
Tahniah. Mak dia dpt pergi tak?

Bacalah article tu
Quote noor2 3-4-2021 05:52 AM
Tinggi betul lelaki mat saleh ni. Tahniah .
Quote TomyamPuteh 3-4-2021 06:47 AM
Tahniah. Designer Malaysia jgk yg Dr pilih. Baguih, baguih.
Quote cap_ayam 3-4-2021 06:57 AM
Alhamdulillah, tahniah.
Quote uori 3-4-2021 07:07 AM
Tahhhniahhhhh
Quote sawi_bayam 3-4-2021 07:26 AM
Tahniah. Till jannah. Amen
Quote MissYouSayang 3-4-2021 07:29 AM
Nmpk sgt lelaki meleis bukan taste Doc Amalina yg hot ni

Quote clarizsa 3-4-2021 07:30 AM
Oh masjid kat sana xyah tutup rambut ye
Quote ekselen 3-4-2021 07:35 AM
Tahniah....cantik bj dia, simple je tp design tu nampak menarik.
Quote miszsusy 3-4-2021 07:38 AM
Tahniah Dr Amalina and Husband
Quote rosmahisham 3-4-2021 07:49 AM
Congrats doc..hubby sheols sedap mata memandang!till jannah

Lihat semua komen(174)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2021 02:21 PM GMT+8 , Processed in 0.076262 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top