Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Pergi Balai 3 Pagi, Kenapa Datin Red Luah Perasaan "I'm Not Gonna Stay With You"?

3-4-2021 02:10 PM|Oleh: LilRose| Komen: 139

Datin Red menerusi Instastory meluahkan perasaan memberi bayangan dirinya sudah tidak tahan dengan rumah tangganya yang tidak bahagia.

Datin Seri Syarifah Nor Shafila Hassim yang juga madu Adira Suhaimi itu juga memberi bayangan mahu berpisah demi kebaikan anak-anak.


Kredit foto: IG

"Tidak pernah sesakit ini. Saya dan anak-anak akan melaluinya dan hidup akan menjadi lebih baik semula.

"Kali ini, saya tidak akan setia bersama kamu disebabkan anak-anak.

"Mereka sepatutnya membesar dan belajar mengenai kegembiraan dan kasih sayang, bukannya kesengsaraan dan kebencian," tulisnya.


Kredit foto: IG/GEMPAK

Tambahnya di hujung penulisan itu, walaupun sudah lama berkahwin, sesebuah perkahwinan tidak akan berjaya jika tidak gembira.

Datin Red juga berkongsi gambar ditemani rakannya ke balai polis sekitar jam 3 pagi.


Kredit foto: IG GEMPAK

Apapun yang berlaku, bersabarlah Datin Red. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
6
Terkejut
6
Sedih
3
Lawak
2
Bosan
6
0
0
Komen: 139
Komen

Previous : Kaka Azraff Buat Suami Cemburu

Next       : Tahniah Dr Amalina! Selamat Bergelar Isteri Selepas 3 Kali Tangguh Nikah

Komen Terbaru

Quote Zaien 9-4-2021 12:57 AM
Kang cerai.. hilang title datin yuh... hahahaah

Lain-lain Komen

Quote teen_angelJB 3-4-2021 02:38 PM
Kalau pasal laki dia,kasih gagah nak ber'red' n datin lagi...batak glamer ke kak,?
Quote eyansss 3-4-2021 02:46 PM
rasanya banyak kali dah letak post ala2 nak bercerai...  macam dah nekad sangat la... tapi idok bercerai jugak...  sejenis harapkan perhatian n ugut laki ke?
Quote CiliPadiSedap 3-4-2021 02:46 PM
kaka datin magenta
Quote leftrani_kel 3-4-2021 02:47 PM
Nape p balai polis?
Quote epuepy 3-4-2021 02:56 PM
Kena dera kah ngn tok laki?
Quote chocobozhere 3-4-2021 03:00 PM
Sori ot. Kenapa aku baru dapat masuk Forum.
Quote sukacactus 3-4-2021 03:03 PM
Cer buat mcm tokey tudung tu
Diam2 je selasaikan semua
Xde meroyan2 kat socmed
Tup2 je fizo menjanda
Quote rosannazmia 3-4-2021 03:03 PM
Quote kaseh80 3-4-2021 03:05 PM
Nape pegi balai polis
Patutnya pegi pej ugama
Quote JalaEmas 3-4-2021 03:07 PM
bosannye semua nk tayang kat medsos.. adu..
Quote manehnya 3-4-2021 03:07 PM
Here we go again..
Quote opie5662 3-4-2021 03:08 PM
eyansss replied at 3-4-2021 02:46 PM
rasanya banyak kali dah letak post ala2 nak bercerai...  macam dah nekad sangat la... tapi idok berc ...

Mesti laki taknak lepas ni...apak red tu pon sejenis jantan takde otak.... Adira bape kli nak cerai ttp tak nak lepaskan
Quote Joysparta 3-4-2021 03:10 PM
sukacactus replied at 3-4-2021 03:03 PM
Cer buat mcm tokey tudung tu
Diam2 je selasaikan semua
Xde meroyan2 kat socmed

Ya...bijak sungguh dia...adan uke pijo..
Quote Nham22 3-4-2021 03:12 PM
Edited by Nham22 at 3-4-2021 03:14 PM
kaseh80 replied at 3-4-2021 03:05 PM
Nape pegi balai polis
Patutnya pegi pej ugama


Kene dptkan report polis kalau ade unsur keganasan rumah tangga...sebelum tu kene g hospital or klinik... Tuk report kesihatan... Kot2x ade lebam sane sini... Pastu semue bukti cukup baru boleh proceed pejabat agama... Minta fasakh... Kalau saje2x suke g pej agama minta fasakh....susah nak bercerai... Melainkan mmg laki die ceraikan die verbally sebut... Boleh la cerai..
Quote eyansss 3-4-2021 03:16 PM
chocobozhere replied at 3-4-2021 03:00 PM
Sori ot. Kenapa aku baru dapat masuk Forum.

dari tadi asyik forbidden menda ntah kan...
Quote eyansss 3-4-2021 03:18 PM
opie5662 replied at 3-4-2021 03:08 PM
Mesti laki taknak lepas ni...apak red tu pon sejenis jantan takde otak.... Adira bape kli nak cera ...

dia kan cakap nak empat bini pastu berlambak anak...  jantan bebal tak fikir
perasaan isteri n anak2...
Quote BicaraHatiku 3-4-2021 03:19 PM
stay because nak kekalkan title datin ker tu?
Quote Mary_jane 3-4-2021 03:20 PM
eyansss replied at 3-4-2021 03:16 PM
dari tadi asyik forbidden menda ntah kan...

Ot juga. Rasanya sejak malam tadi. Porom kena hack ke apa.   
Quote eyansss 3-4-2021 03:24 PM
Mary_jane replied at 3-4-2021 03:20 PM
Ot juga. Rasanya sejak malam tadi. Porom kena hack ke apa.

kisahnya dari malam semalam eh...  aku cuba pagi tadi n berbulu gak asyik fobidden kejadah je...  hahaha...

Lihat semua komen(139)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top