Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Sambut Birthday, Aleesya Merasa Briyani Ikan Air Tangan Noor Nabila

1-4-2021 03:48 PM| Komen: 256

Sebelum ini, kakak kepada Neelofa iaitu Noor Nabila memuat naik satu posting khas sempena ulang tahun kelahiran anak tirinya iaitu Aleesya.

Terbaru, Nabila dan suaminya iaitu Engku Emran mengadakan sebuah majlis khas sempena ulang tahun kelahiran Aleesya ke-12.


Kredit foto: IG Emran

Di Instagram, Engku Emran memberikan ucapan terima kasih buat seluruh ahli keluarga mentuanya kerana menganjurkan majlis hari jadi buat Aleesya. 

Tambah Emran, isterinya telah menyediakan makanan kegemaran Aleesya iaitu Briyani Ikan.



Terdahulu, Nabila memohon yang terbaik buat Aleesya. Tambah Nabila, kehadiran Aleesya dalam keluarga telah menyerikan lagi hidupnya dan Jebat. 



Semalam, ibu kepada Aleesya iaitu Erra Fazira turut menganjurkan majlis buat anak tunggalnya itu. Bahkan, dia turut memberi ucapan khas buat Aleesya di Instagram.


Sumber: OhBulan

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 256
Komen

Previous : Tak Ada Masa Cari Bomoh, DJ Lin Jumpa Ustaz Rawat Penyakit 'Misteri'

Next       : "Saya Tak Nak Buka Aib Sesiapa, Yang Penting Kami Bahagia" - Hannah Delisha

Komen Terbaru

Quote Incanto 8-4-2021 11:08 AM
aysia19 replied at 7-4-2021 11:04 PM
Awat la Kumerang makin kepam lepas kawin. Igs dgn meknab buat mimik2 muka hodoh. Agak2 myesal tak me ...

bila masa nanaz makin hensem dan wangi?

berserabut jer di mata aku

Lain-lain Komen

Quote LadyCarefree 1-4-2021 04:02 PM
Semoga kekal bahagialah.
Quote nuril86 1-4-2021 04:03 PM
cantiknya....  kek dia...
Quote afie_m 1-4-2021 04:10 PM
Happy birthday aleesya
Quote toxicated 1-4-2021 04:15 PM
Yeke fav food si alesya ni briyani ikan. Ntah2 propa
Quote Brunes 1-4-2021 04:19 PM
aku rasa, fav food dia mcm pizza atau spaggs gitu bukan briyani ikan la. saja nak propa kan kebetulan masak briyani kan malam tuh
Quote qusairy 1-4-2021 04:25 PM
toxicated replied at 1-4-2021 04:15 PM
Yeke fav food si alesya ni briyani ikan. Ntah2 propa

ntah2 fav food apak sebnrnya tpi guna nama anak puji masakan bini
Quote kucingitam 1-4-2021 04:25 PM
aku lagi sebak tgk ig erra utk alesya tu...
Quote toxicated 1-4-2021 04:28 PM
Brunes replied at 1-4-2021 04:19 PM
aku rasa, fav food dia mcm pizza atau spaggs gitu bukan briyani ikan la. saja nak propa kan kebetula ...

Hanya mom dia dpt sahkan. Jarang budak zaman skrg nak fav nasi briyani. Ikan plak tu huahuahuaa
Quote aireen24 1-4-2021 04:29 PM
kucingitam replied at 1-4-2021 08:25 AM
aku lagi sebak tgk ig erra utk alesya tu...

bukan nak point out. tapi nampak muka aleesya lagi berseri dgn mom dia..

sbb mom dia kan. lagi selesa..
Quote marla69 1-4-2021 04:30 PM
Mesti allesya rindu lcb
Quote kucingitam 1-4-2021 04:37 PM
aireen24 replied at 1-4-2021 04:29 PM
bukan nak point out. tapi nampak muka aleesya lagi berseri dgn mom dia..

sbb mom dia kan. lagi  ...

ya betul.

Quote malaygirl 1-4-2021 04:45 PM
Tinggi dan cantik Alesya ni. Suka tengok dia senyum. Lawa
Quote hotmak 1-4-2021 04:48 PM
oh panggil mommy mcm jebat jgk lah ye
Quote apedehal 1-4-2021 04:50 PM
Baguslah..teruskan ok. Hidup aman2, sayangkn anak2 tu amanah Allah
Quote apedehal 1-4-2021 04:51 PM
hotmak replied at 1-4-2021 04:48 PM
oh panggil mommy mcm jebat jgk lah ye

Erra dia pggl apa?
Quote 3chanceno 1-4-2021 04:53 PM
Gambar kak nab cium aleesyah di pelamin tu mcm dia uncomfortable dgn mata tertutup gitu
Quote Bumbu 1-4-2021 04:53 PM
Smoga nabila n kluarga sskjp sayang ea sepenuh hati...
Quote izat123 1-4-2021 04:56 PM
Dah tetiba kahwin dengan family paki kuat makn nasi arab makanan kegemaran aleesya terus jadi beriani lol.
Quote Suchi 1-4-2021 04:57 PM
Wujud briyani ikan rupanya, anak iols pun suka makan nasi briyani dan nasi2 yg berperisa lain tp lauk ayam atau kamben laaa
Biasala budak2 kalau tak western food, nasi yg berperisa je depa ni gemor.

Lihat semua komen(256)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top