Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

"Jange la mama, malu dio" Video Neelofa dan mama Kartini sakat PU Riz curi tumpuan ramai

1-4-2021 12:49 PM| Komen: 97




Nampaknya selebriti popular, Neelofa, 32, dan pendakwah bebas, Haris Ismail atau PU Riz, 26, masih menjadi perhatian rakyat Malaysia semenjak mereka melangsungkan perkahwinan beberapa hari lalu. 

Terbaru, tular satu video yang dikongsikan di Instagram lofa.page memaparkan Neelofa sedang bersarapan pagi bersama suami tersayang.

Menariknya, dalam video ini Neelofa dan ibunya, mama Kartini dilihat sering menyakat PU Riz hingga tersipu malu ketika PU Riz mencuba masakan daging dendeng mama Kartini.


Tikus makmal pertama? Hahaha Lofa Lofa  *sian encik Suami 



"Ghoyak molek." *muka dah abes jujur tuuuu 



Dia tikus makmal kedua  boleh laaa, fair and square 

*Bila isteri kaki sakat, bertabahlah


Sedap sangat niiii???hehehehe 



Menjengah ke ruangan komen, rata-rata warganet terhibur menyaksikan PU Riz disakat Neelofa dan mama Kartini.





Alahai comel sungguh gelagat mereka ini. Semoga PU Riz dan Neelofa kekal bahagia hingga ke Jannah.





Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
1
0
Komen: 97
Komen

Previous : Mona Allen Sedar Usia Makin Tua Tapi Belum Sedia Timang Anak

Next       : "Aku Dah Tak Nak Tegur" - Mila Jirin Putus Asa Dengan Nonny Nadirah

Komen Terbaru

Quote chekacheku 3-4-2021 10:34 PM
Bkn lopak ni bgtau dia da lupa ckp klamtan?

Lain-lain Komen

Quote jejai 1-4-2021 12:56 PM

motif tikus makmal?
Quote fadz84 1-4-2021 12:59 PM
Xleh pakai tshirt biasa je ke laki jahlop ni? Oo lupa ustazzz
Quote sikatkutu 1-4-2021 01:08 PM

wow daging tiger cry ke tu. haruslah sedap khenzzzz  
Quote JalaEmas 1-4-2021 01:10 PM
dh mula dahhh...
Quote MinnieNini 1-4-2021 01:12 PM
Benang yg ke berapaaaa niiiiiiii
Quote yusryimran 1-4-2021 01:15 PM
start already lah
Quote Buritan 1-4-2021 01:19 PM
Amik sendiri tak boleh kee.. mcm kakak aku dulu batak dpt lakii.. abis srmua diaturnya dlm pinggan laki.. mcm budak darjah 1
Quote maxim 1-4-2021 01:20 PM
Sweetnyaaa.. Mcm gampang
Quote Denco 1-4-2021 01:23 PM
halah2 muda lagi asik pakai baju mcm ustaz je...acah2 sgt
aku tngok utz don tu lek2 je, xde kopiah, baju ala2 ustat 24jam
Quote sarah82 1-4-2021 01:24 PM
Mampus.. Aku rasa nak kena tinggalkan ig seketika sbb asyik lalu lalang feed 2 ketui ni.. Sungguh membazir data aku  .
Quote GegarVaganja 1-4-2021 01:26 PM
Oo.
Gambar bogel tersebar tak malu?

Quote applecomel 1-4-2021 01:26 PM
ayoyoyoyo....ada lagi pasai bidadari ni?
Quote Masukkeluar 1-4-2021 01:30 PM
bangla sgt muka dak piyu..
Quote songhara1226 1-4-2021 01:31 PM
GegarVaganja replied at 1-4-2021 01:26 PM
Oo.
Gambar bogel tersebar tak malu?

Apalah jadi agaknye kepada report police pasal gambar Burung itu

Senyap je PUbird, x nak kongsi hasil siasatan polis ke?
Quote KIM.K 1-4-2021 01:38 PM
Lopa lepas kawin terus jadi kesayangan forum. Senang ye amik ati warga forum ni..kemain cerca sheol di zaman dinosor dulu yakni 48jam lalu.
Lopa pun nampak happy gila2 dah kawin ni..more spontaneous.
Quote DayangKirana 1-4-2021 01:42 PM
selagi hanimun period tak abis, hadap ler cite dua butir ni kluar sokmo dlm socmed...
Quote mzsnam 1-4-2021 01:46 PM
kesian plak tgk story hajjah today yg baca jawi tu.hajjah tanya suami dia. tp suami dia jawab sket je n dia tanya yg lain harris tak layan pon n hajjah translate sendiri. Pu ni mmg jnis mcm ni ek.. aku tk minat laki camni. layan je la bini ko tu... myb taknk interframe dlm story ig kot
Quote apedehal 1-4-2021 02:00 PM
songhara1226 replied at 1-4-2021 01:31 PM
Apalah jadi agaknye kepada report police pasal gambar Burung itu

Senyap je PUbird, x nak k ...

Mmg sah la tu dia..siap ada twitterian tepek gmbar tshirt yg sama dia pakai masa mempunai vs gmbo masa bersongkok..hahha polis pun maleh nak layan
Quote syaz_lina 1-4-2021 02:06 PM
Sampah apakah ini

Lihat semua komen(97)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top