Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

4 Tahun Bercinta- Akhirnya Ainul Aishah Bertunang, Kahwin Tahun Ini

30-3-2021 04:53 PM|Oleh: Saiful| Komen: 68

Empat tahun bercinta, akhirnya Ainul Aishah bakal berkahwin dengan kekasihnya, Khairul Redzuan.

Pelakon itu berkongsi berita gembira berkenaan melaui Instagramnya.

Kata Ainul,36, dia bakal melangsungkan perkahwinan hujung tahun ini.

Kredit foto: IG

"Alhamdulillah semua berjalan dengan lancar. Jika diikutkan majlis pertunangan mahu diadakan pada Januari lalu, tetapi disebabkan pandemik Covid-19 dan Perintah Kawalan Pengerakan (PKP), majlis ditangguhkan sehinggalah pada Sabtu lalu.

"Berkenaan perkahwinan, kami merancang untuk melangsungkannya sekitar hujung tahun ini antara Oktober sehingga Disember,"katanya kepada Kosmo.





Ainul menambah sebenarnya sejak umur 26 tahun dia dah ada rasa nak kahwin.

"Jodoh tiba lewat. Apapun saya bersyukur kerana dikurniakan bakal suami yang baik.




"Dia seorang yang sangat bertanggungjawab, baik dan mempunyai asas agama. Dia juga memang sudah bersedia untuk memikul tanggungjawab sebagai seorang suami." 

Tahniah diucapkan! -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 68
Komen

Previous : Andi Bernadee Tak Persenda OKU

Next       : Keluarga Pun Tak Tahu Kat Mana, Sajat Kelentong Ke Konon Tak Menyorok?

Komen Terbaru

Quote miss_perfect 1-4-2021 02:09 AM
Tahniah...

Laaa... dah mid 30s ke dia ni? Dah lama ke dia dalam industri atau masuk lewat dlm industry?

Lain-lain Komen

Quote Ashna21 30-3-2021 05:12 PM
Awal lagi belum ada yg comment
Baju lawa
Quote Noraniza_Iblis 30-3-2021 05:16 PM
herloks bakal laki sheols...
mix kah?
kaki sheolss masih berkerak ke tak yachh... dh nk kawen ni
Quote kuchenta_81 30-3-2021 05:18 PM
Cantik semuanya. Tahniah Ainul.
Tunang dia iras husband Nurul Syuhada Nurul Ain.
Quote 3chanceno 30-3-2021 05:21 PM
Tahniah...baju dia jenis lycra ke??
Quote kaoru44 30-3-2021 05:25 PM
Cntik gmbr dkt pelamin tu...i ingt dia muda lg..
Quote Ashna21 30-3-2021 05:27 PM
Noraniza_Iblis replied at 30-3-2021 05:16 PM
herloks bakal laki sheols...
mix kah?
kaki sheolss masih berkerak ke tak yachh... dh nk kawen ni

Hahahhahahaa

Terus teringgat org kata kat dia

Kerak lutut
Quote afie_m 30-3-2021 05:28 PM
Tahniah..cantik
Quote mieymiey 30-3-2021 05:30 PM
Alhamdulillah, bertunang akhirnya. Semoga ke jinjang pelaminan yach.
Quote Geeayden 30-3-2021 05:32 PM
Tahniah selamat bertunang semoga hingga ke jinjang pelamin
Quote ~boolean 30-3-2021 05:36 PM
Walaupun hitam berkerak tapi tak gigih pun nak putihkan diri atau berfilter lebih2 cantik natural..
Quote MakcikLaksa 30-3-2021 05:46 PM
Nampk mix beno lakinye ni. Org mana? Lama betul acik tak dgr citer dia ni sampai hampir lupa dah ada ainul dlm industri retis malaysia. Bulat mukanya berisi skrg ye. Tp lawa body thickkkk kata org
Quote bambimbom 30-3-2021 05:48 PM
Grand majlis tunang sheols.. Semoga bahagia
Quote missbunga2021 30-3-2021 05:49 PM
Gaya dah macam laki bini...  Baru nk tunang rupanye..
Quote nurul_akmar 30-3-2021 05:53 PM
Antara retis yg hitam manis tp cantik n glow2
Quote pcr13 30-3-2021 05:56 PM
Lawa..tp bulu2 kat tgn buat spoil sikit..
Quote mamastoney 30-3-2021 05:58 PM
missbunga2021 replied at 30-3-2021 05:49 PM
Gaya dah macam laki bini...  Baru nk tunang rupanye..

Tu la....dah berholidays bersama sana sini sinun, finally bakal kawen jugak eh....si Jeslina dan kerabat negeri bernombor tu bila pulak majelisnya....
Quote mamastoney 30-3-2021 06:01 PM
Dia ni kulit gelap yg lawa dan manis, macam vanidah...kalo nurul depp tu gelap tk berapa lawa dan nampak sombong
Quote my_irina 30-3-2021 06:10 PM
Tahniah....
Quote winky1 30-3-2021 06:19 PM
mamastoney replied at 30-3-2021 05:58 PM
Tu la....dah berholidays bersama sana sini sinun, finally bakal kawen jugak eh....si Jeslina dan k ...

Tunggu proposal

Lihat semua komen(68)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top