CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Wah Nampak Baby Bump, Izreen Azminda Hamil Lagi?

30-3-2021 12:29 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 9584| Komen: 63|Original author: Oleh: Saiful

Description: Izreen Azminda didakwa hamil anak ketiga selepas memuat naik videonya di Instagram.
Izreen Azminda didakwa hamil anak ketiga selepas memuat naik videonya di Instagram.

Dalam rakaman tersebut, peminatnya mendakwa nampak perut pelakon tersebut yang kelihatan besar dari biasa.


Foto: IG

Izreen yang memakai sweater dilihat berjalan dan nampak baby bump kata mereka.

Di ruangan komen ramai yang dah mula mengucapkan tahniah.



Bagaimanapun setakat ini Izreen tidak memberikan sebarang respon dan membiarkan peminatnya tertanya-tanya.

Izreen dan Ude berkahwin secara rahsia pada 8 Ogos 2019.





Kalau betul hamin makin meriahlah keluarga Izreen dan Ude. -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih
1

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)

  • Lawak

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote drivethru 30-3-2021 12:38 PM
Dah xde job. Duduk rumah job dgn laki jer la. Dua2 biawak.
Quote shaiy 30-3-2021 12:42 PM
eww gelinya tgk vid tu mcm buang tebiat je yizreen.
Quote doubleA 30-3-2021 12:42 PM
Comel anak2 izreen (walaupun tak minat maknya pengextend)
Quote pxlbb 30-3-2021 12:44 PM
Cobaan kali berapa tahun ini utk mula nak jadi relevan balik dalam industri seni koh koh aku ban family sampai ke jiran sebelah taman aku untuk tengok drama yang ada muka hang
Quote SweetRehan 30-3-2021 12:44 PM
Dah berlaki apa lagi mengandung ler
Quote JalaEmas 30-3-2021 12:45 PM
wah die dh on comment section.. dlu lame jgk ek off..

baideway, udah terang lg berspotlight boncit berisi janin, bukn lemaks.. tp gigihla melentik cmtu nk bg obvious bump..

tetaplh annoyed dgn sheols, pencaras bermuka tebal.
Quote meteorspeed 30-3-2021 12:47 PM
Semak la pengextend nie..
Quote AshkieLa 30-3-2021 01:03 PM
bagusla..
takde la orang bagi watak bila dah gitu..
then takde la ko kluar tv...
Quote 3chanceno 30-3-2021 01:08 PM
Nie masih nak buat comeback ke??camna crita dia??
Quote Suchi 30-3-2021 01:10 PM
Sama ada mengalami hamil atau mengalami muncet tu jelaah

Quote Queenofhearts 30-3-2021 01:28 PM
Idup lagi biawak peng-extend nie
Quote bluebutter 30-3-2021 02:02 PM
doubleA: Comel anak2 izreen (walaupun tak minat maknya pengextend)

Ada my neighbour. Tiga ank dia boys. Semua handsome handsome. My neighbour wajah dia maskulin (""seperti muka lelaki""), jadi anak lelaki dia berwajah maskulin handsome, back to jering ni, dia kan bermuka maskulin, tu yg dpt anak lelaki elok rupa tu. Mmg ank anak jering ni paras rupa handsome.
Quote LadyCarefree 30-3-2021 02:14 PM
Eeeewwww promote produk timbang kilo apo
Quote Nana_Man 30-3-2021 02:14 PM
Sengaja tunjuk baby bump lah tu...
Quote imanjannah 30-3-2021 02:15 PM
lantak la ko izreen, bukan x belaki pun..
Quote kakakko 30-3-2021 02:18 PM
Alhamdulillah kalau betoi..

And

alhamdulillah jugak ada thread lain selain thread pasangan yizlamik baru bernikoh ittewww...
Quote Jentayupink 30-3-2021 02:19 PM
Mmg hamil le tuu..xdenye gigih gtu nk tnjuk perut muncit..
Quote Eliadaisy83 30-3-2021 02:31 PM
Pencaras laki orang standard low class..tak berbaloi setakat jantan sengkek yg dia caras.
Quote netto_ 30-3-2021 02:45 PM
Xde job sgt ni smpai menjual bende2 mcm ni. Kemain dasat ayat ko menjual aku plak yg ngeri

Lihat semua komen(63)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-12-2021 05:40 AM GMT+8 , Processed in 0.080828 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top