Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Suka 'Main-main', Marvel Halang Chris Evans & Chris Hemsworth Promosi Filem Bersama

29-3-2021 01:41 PM| Komen: 10

Chris Evans dan Chris Hemsworth adalah nama yang tidak asing lagi dalam franchise Marvel. Kedua duanya memainkan peranan penting dalam menjayakan watak dalam filem Avangers.


Kredit foto: People

Menurut Showbiz, kedua-dua pelakon ini dilarang produksi untuk mempromosikan filem Avangers dalam satu set yang sama.

Kedua-duanya bertemu di sebuah kelab malam di New York lebih 10 tahun lalu. Ketika itu, mereka berdua bersiap sedia untuk memainkan peranan sebagai pelakon filem Marvel.


Kredit foto: Pinterest

Menurut Showbiz, mereka menjadi sangat rapat di lokasi pengambaran apabila kedua-duanya disatukan untuk filem pertama mereka. 

Keadaan menjadi lebih serius apabila mereka lebih suka bermain di set berbanding fokus dengan kerja masing-masing.


Kredit foto: YouTube

Mereka mengatakan bahawa Marvel harus memisahkan mereka ketika sesi wawancara untuk mempromosikan filem Marvel kerana mereka selalu ketawa antara satu sama lain, tidak fokus dan tidak serius dalam mempromosikan filem.

Ada yang mengatakan Marvel harus membiarkan saja Evans dan Hemsworth memaparkan sisi 'bromance' mereka kepada dunia. 


Kredit foto: YouTube

Tidak ada yang lebih menghiburkan daripada melihat dua rakan baik ini bergabung dan terus berjaya dalam filem mereka.


Sumber: Murai

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 10
Komen

Previous : Houston Tumlin Maut Tembak Kepala Sendiri

Next       : Kristen Stewart Dianggap Jelmaan Puteri Diana

Komen Terbaru

Quote MadameOnion 29-3-2021 04:04 PM
keduanya...helokkkkk

Lain-lain Komen

Quote Redoxon757 29-3-2021 01:43 PM
The best bromance ever
Quote Scheherazade 29-3-2021 01:59 PM
Hahahaha, mcm ni pun ada. Best apa bromance dorg nih
Quote salmon-suki 29-3-2021 02:03 PM
Ok ape..xdelaa bosan sgt nanti time promotion tuh..tu pn salah satu daya tarikan jgk kan..kekeke~
Quote kaoru44 29-3-2021 02:18 PM
Chris evans
Quote delia3003 29-3-2021 02:19 PM
Edited by delia3003 at 29-3-2021 02:21 PM

Tapi memang suka tengok diorang promote sama2. Avengers pun dah tamat, tak dapat ler tengok diorang dalam 1 screen lagi. Laaambatt lagi kot kalau nak tunggu diorang berlakon sama dalam movie lagi.

Chris H ni tinggi melangit tapi wife dia petite
Quote Themilo 29-3-2021 02:27 PM
helok kalau dua-dua chris ni bromance kan @Kurex
Quote Adrif 29-3-2021 03:10 PM
pihak produksi Marvel = cikgu

Chris Evans & Chris Hemsworth = 2 budak lelaki nakal yang duduk kat seat belakang kelas, selalu main,  tak berhenti bercakap dan gelak

"Evans! Duduk sana! Hemsworth! Duduk sana! Saya taknak tengok kamu  berdua sebelah-sebelah dalam kelas saya."

*dua2 angkat kerusi meja sambil gelakkan diri masing-masing*
Quote Kurex 29-3-2021 03:28 PM
Themilo replied at 29-3-2021 02:27 PM
helok kalau dua-dua chris ni bromance kan @Kurex

Iols nak 3some dgn mereka berdua
Quote dewi_rina 29-3-2021 03:37 PM
Chris Hemsworth
Quote MadameOnion 29-3-2021 04:04 PM
keduanya...helokkkkk

Lihat semua komen(10)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top