Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
CARI Infonet Portal Fokus Lihat artikel

Nak Pergi Hantar Susu Nilofa, Gadis Dakwa Kena Gangguan Berbaur Lucah Oleh Anggota Polis

28-3-2021 12:25 PM Komen: 77




Beberapa bulan lepas kecoh dimedia sosial mengenai pendedahan dua orang gadis yang mendakwa diganggu anggota polis ketika sekatan jalan raya. Kedua dua kes telah disiasat oleh pihak PDRM dan siasatan serta tindakan sudah pun diambil.

Terbaru, seorang lagi gadis yang menggunakan nama Malini Idris mendakwa seorang anggota polis telah mengeluarkan kata-kata yang kurang sopan kepadanya.

Melalui pendedahan di Twitternya, gadis itu menyatakan bahawa dia telah di tahan oleh polis di sekatan jalan raya. Kemudian anggota polis menyoalnya hendak kemana, gadis ini memberi tahu dia ingin menghantar susu Nilofa.

Tambah gadis itu, anggota polis yang bernama "Logan" telah keluarkan kata-kata berbaur lucah.

"You perah sendiri ke susu tu". Kemudian, anggota polis dan tentera yang berada disitu ketawa beramai-ramai.

Difahamkan, kejadian berlaku di Exit Putrajaya to SKVE/LDP pada pukul 9:05 pagi, 27 March 2021. Gadis terbabit berasa amat malu dan telah "menyeru" pihak PDRM dalam twitnya.



Komen warganet


Kejadian ini amat memalukan dan telah mencemarkan imej pihak Polis DiRaja Malaysia (PDRM) dek kerana sikap segelintir anggota yang tidak menjaga etika kerja. Apapun, kes ini perlu disiasat terlebih dahulu dan tindakan keras perlu diambil kepada anggota berkenaan jika benar sebagaimana didakwa. 






Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
0
0
Komen: 77
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote ekod79 13-4-2021 06:36 AM
Takyah mention brand susu boleh x? Cheap marketing

Lain-lain Komen

Quote aint 28-3-2021 12:38 PM
bole la viral bisnes susu nilopa yg tak laku tu...

taktik agen...
Quote Jorja 28-3-2021 12:46 PM
Bergurau tak kena tempat
Quote rastaf 28-3-2021 01:03 PM
u perah sendiri ke susu tu?




apa yang lucahnya?? dekat Switzerland pun perah susu untuk dapatkan susu?
Quote codenamedream 28-3-2021 01:15 PM
Apa yng lucahnya?

Lembu punya tetek,  bukan A cup ko punya tetek.  
Quote TuntungReturn 28-3-2021 01:23 PM
lembu pun ada tetek gak
Quote notM 28-3-2021 01:25 PM
Betul la Polis tu tanya...takut susu tu lembu yang punya sapi dapat nama.

Sapi terpaksa saman harta intelek.
Quote notM 28-3-2021 01:26 PM
codenamedream replied at 28-3-2021 01:15 PM
Apa yng lucahnya?

Lembu punya tetek,  bukan A cup ko punya tetek.

Sheols ingat tetek neelofa, Sheols kot kena perah
Quote notM 28-3-2021 01:27 PM
aint replied at 28-3-2021 12:38 PM
bole la viral bisnes susu nilopa yg tak laku tu...

taktik agen...

Agen yang tertindas sebab sales menurun kerana bersaing dengan watson
Quote Belibis 28-3-2021 01:31 PM
TuntungReturn: lembu pun ada tetek gak

Maruah lembu nak letak kat mana?? Harap lembu2 buat lapuran pulis jugak.{:cryrun
Quote ReginaGeorge 28-3-2021 01:38 PM
Disgusting sangat ya.. Memang berbaur lucah pun. Geli.
Quote jalfa 28-3-2021 01:47 PM
Haha..saksi mana...saksi? hat ni terus bg nama logan. abislah logan kena taji dek bini nanti
Quote evlinne 28-3-2021 01:51 PM
Sorry x caya dak2 twidder, mesti clout chaser ni
Bodohnya report kt twidder
Kalau ko rasa ko betul, reportlah kat balai dulu
Mesti togok susu nilofa sampai mabuk sbb budus xleh bawa bincang
Quote kakakpositifker 28-3-2021 03:43 PM
Yeke no. Macam bohong je
Quote Tinot7 28-3-2021 04:12 PM
Buat lerr laporan.
Tapi kalau benar polis tu buat cenggitu, sumer mmg hampeh la sbb sama gelak..
Quote ekmal_sorrow 28-3-2021 04:16 PM
#ihavenorespectofrontliners
#idontrespectfrontliners

gunakan tag ni....meluas.
keep it trending.
Quote jazaa100 28-3-2021 04:25 PM
rastaf replied at 28-3-2021 01:03 PM
apa yang lucahnya?? dekat Switzerland pun perah susu untuk dapatkan susu?

kannnn.....

dah susu tu susu lembu.....bkn susu maknusia....apa yg luccah....sendiri yg otak kuning, nk salahkn polis lak
Quote Friska 28-3-2021 04:31 PM
Saya kira berita luar negeri, ternyata di sini toh
Quote kelapaparut 28-3-2021 04:33 PM
ni saje nak viral nak bg laku susu nilofa tu, ye la bsempena neelopa kawin, mesti marketing strategy gone right, polis jd mangsa
Quote notM 28-3-2021 05:16 PM
jalfa replied at 28-3-2021 01:47 PM
Haha..saksi mana...saksi? hat ni terus bg nama logan. abislah logan kena taji dek bin ...

India memang suka perah susu lembu fresh kann.

Kesian Polis tu tanya Kat Melayu....Melayu biasa perah susu tetek sendiri je

Lihat semua komen(77)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top