CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Polis Tembak Anak Sebelum Bunuh Diri

26-3-2021 10:09 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 11645| Komen: 86

Description: Seremban: Seorang anggota polis berpangkat koperal dipercayai menembak mati anaknya berusia tujuh tahun sebelum menembak diri sendiri dalam kejadian Jalan Widuri 1, Taman Sentosa Jaya, dekat sini, pet ...
Seremban: Seorang anggota polis berpangkat koperal dipercayai menembak mati anaknya berusia tujuh tahun sebelum menembak diri sendiri dalam kejadian Jalan Widuri 1, Taman Sentosa Jaya, dekat sini, petang tadi.


Ketua Polis Daerah Seremban Asisten Komisioner Mohd Said Ibrahim berkata, pihaknya menerima panggilan kecemasan pada jam 6.42 petang tadi yang memaklumkan seorang lelaki tempatan berusia 35 tahun bersama seorang kanak-kanak lelaki sudah meninggal dunia dalam sebuah kereta jenis Proton Wira.

Foto: Harian Metro

"Hasil siasatan awal mendapati lelaki itu membunuh diri dengan menggunakan pistol pasukan dan kita percaya dia menembak anaknya sendiri sebelum itu. Terdapat kesan tembakan di bahagian kepala pada kedua-dua mayat," katanya kepada pemberita selepas hadir ke lokasi kejadian di sini, hari ini.


Beliau berkata punca kejadian masih dalam siasatan namun ia dipercayai berpunca daripada masalah keluarga dan kes disiasat mengikut Seksyen 302. -CARI

Sumber: Harian Metro

Bagus
1

Marah

Terkejut
1

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (2 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote notM 26-3-2021 02:17 AM
Edited by notM at 26-3-2021 02:19 AM

Kadang2 meols dilahirkan bersyukur sebagai orang Bugis bila tengok nasib orang lain camtu....sbb tu penting selepas majlis perkahwinan buat upacara Posi Bola. Takut benda camni la.
Quote chandrahusin 26-3-2021 06:47 AM
Depression?
Bwk anak sekali
Quote spankee_fili 26-3-2021 07:03 AM
notM replied at 26-3-2021 02:17 AM
Kadang2 meols dilahirkan bersyukur sebagai orang Bugis bila tengok nasib orang lain camtu....sbb tu  ...

Iyolah tu, bunyi macam self defense je statement tu
Orang yg kutuk bangsa lain sambil up bangsa sendiri gila2 tu yg insecure
"Sebelum orang kutuk aku, baik aku kutuk orang"
Takde pun orang kutuk Bugis kat sini, more like "Bugis, who? "
What a joke
Quote highcastle 26-3-2021 07:09 AM
spankee_fili replied at 26-3-2021 07:03 AM
Iyolah tu, bunyi macam self defense je statement tu
Orang yg kutuk bangsa lain sambil up bangsa s ...

Ntahnya.. Aku pun ada darah bugis, takde lah nak banggakan sangat asal usul keturunan........ Orang cerita pasal bunuh diri dia sibuk kisah asal usul dia...........
Quote sukacactus 26-3-2021 07:09 AM
Sian ank dia. Kenapa ko xmati sorang je?
Quote Nenasketum 26-3-2021 07:39 AM
Bukan depa ni habis duty tak boleh bawak balik pistol ka? Apa lah yang troubling sangat, nak kena tangkap makan rasuah kah? Yang bawak anak sekali tu kenapa?
Quote shalalat 26-3-2021 07:49 AM
Apo kono eh kauuu jangggggg
Quote underground 26-3-2021 07:55 AM
Nenasketum replied at 26-3-2021 07:39 AM
Bukan depa ni habis duty tak boleh bawak balik pistol ka? Apa lah yang troubling sangat, nak kena ta ...

Sedara aku sorang polis, sorang sprm. Time cuti raya dulu2, dok tunjuk tahun tu pakai pistol apa.. so far pdrm menang la..
Quote hashashes 26-3-2021 07:59 AM
Ingatkan kejadian luar negara
Quote hashashes 26-3-2021 07:59 AM
Nenasketum replied at 26-3-2021 07:39 AM
Bukan depa ni habis duty tak boleh bawak balik pistol ka? Apa lah yang troubling sangat, nak kena ta ...

Boleh jah bawa balik
Quote BumpIQ 26-3-2021 08:05 AM
berita2 dari kepulauan miskin sulawesi... asal usul etnik bugis...

PINRANG, iNews.id - Seorang pemuda di Kabupaten Pinrang, Sulawesi Selatan (Sulsel), nekat menganiaya pria beristri. Kepala korban dicangkul 11 kali usai memergoki korban berbuat mesum dengan kakak perempuannya. Kasat Reskrim Polres Pinrang, AKP Dharma Negara mengatakan, pelaku atas nama Sukiman (29) sudah diamankan polisi. Sementara korban Malik (45) dalam kondisi kritis dirawat di RSU Lasinrang, begitu juga kakak perempuan pelaku Nurisa (35).

Artikel ini telah tayang di sulsel.inews.id dengan judul " Pergoki Kakak Mesum, Adik Cangkul Kepala Pria Beristri 11 Kali ", Klik untuk baca: https://sulsel.inews.id/berita/p ... a-beristri-11-kali.

PINRANG, iNews.id - Kasus pencabulan guru honorer dan penjaga asrama di sekolah wilayah Mattirosompe, Kabupaten Pinrang, Sulawesi Selatan (Sulsel), terungkap. Modus pelaku ternyata berusaha mencari-cari kesalahan para pelajar laki-laki. Kasat Reskrim Polres Pinrang, AKP Dharma Negara mengatakan, guru honorer berinisial MS (32) selalu mencari-cari kesalahan korban. Lalu pelajar tersebut dipanggil ke ruangannya.

Artikel ini telah tayang di sulsel.inews.id dengan judul " Pencabulan 30 Pelajar Laki-Laki di Pinrang, Modus Pelaku Cari Kesalahan Korban ", Klik untuk baca: https://sulsel.inews.id/berita/p ... i-kesalahan-korban.

Pinrang - Pria berinisial SN (28) di Kabupaten Pinrang, Sulawesi Selatan (Sulsel), ditangkap polisi lantaran menganiaya kakak perempuan dan teman pria kakaknya pakai cangkul. Polisi menyebut pelaku kesal setelah memergoki kedua korban, yakni NC (35) dan MK (45), sedang berzina.
"Pelakunya (SN) adik korban yang perempuan. Dia kesal memergoki kakaknya berzina sama laki-laki," kata Kasat Reskrim Polres Pinrang AKP Dharma Negara kepada detikcom, Jumat (27/11/2020).

Pemukulan tersebut bermula saat SN pergi ke rumah kakaknya di wilayah Kecamatan Cempa, Pinrang, Kamis (26/11), sekitar pukul 22.00 Wita. SN sendiri tiba di rumah kakaknya sekitar pukul 23.00 Wita, dan langsung naik ke atas rumah.


Quote BumpIQ 26-3-2021 08:06 AM
aku bersyukur di lahirkan di tanah malaya yang mempunyai tamadun hebat...
di lahirkan juga sebagai melayu dan bukan di lahirkan sebagai pendatang bugis yang berasal dari pulau miskin sulawesi yang mempunyai sistem pelajaran yang masih rendah.
Quote BumpIQ 26-3-2021 08:08 AM
hashashes replied at 25-3-2021 11:59 PM
Ingatkan kejadian luar negara

tu la... mujur luar negara lagi teruk... pribun news yang selalu mod ke wartawan cari up artikel tu selalunya dari sulawesi... kepulauan miskin tempat asal etnik bugis...

kesian bugis pun tak nak duduk sana... ye la baca berita pun semua breaking news... lagi terkejut tergempar dari berita polis tembak anak ni...

punya la kejam dan pelik2 berita dari kepulauan sana...

ni polis tembak anak pun kita dah rasa tergempar sangat dah berita ni... rupanya kat sulawesi tu lagi tergempar...
Quote BumpIQ 26-3-2021 08:11 AM
spankee_fili replied at 25-3-2021 11:03 PM
Iyolah tu, bunyi macam self defense je statement tu
Orang yg kutuk bangsa lain sambil up bangsa s ...

bagus cara dia ni.. biar ramai2 benci bugis dengan cara dia bangkitkan isu bangsa ni...
sekaligus nanti boleh jadi macam sampit konflik....
mesti berbondong2 keturunan dia terpaksa naik tongkang balik ke kepulauan miskin sulawesi sana...
macam2 la berita lepastu akan keluar... rogol pakai cangkul... rodok pakai buluh... anything yang x terfikir di malaysia ni...

artikel berita akan ada perkataan... sulawesi selatan, makassar etc etc.
Quote Boomibulat 26-3-2021 08:12 AM
Tembak anak sebelum bunuh diri

BERNAMA

Seremban: Seorang anggota polis berpangkat koperal dipercayai menembak mati anaknya berusia tujuh tahun sebelum menembak diri sendiri dalam kejadian Jalan Widuri 1, Taman Sentosa Jaya, dekat sini, petang tadi.

Ketua Polis Daerah Seremban Asisten Komisioner Mohd Said Ibrahim berkata, pihaknya menerima panggilan kecemasan pada jam 6.42 petang tadi yang memaklumkan seorang lelaki tempatan berusia 35 tahun bersama seorang kanak-kanak lelaki sudah meninggal dunia dalam sebuah kereta jenis Proton Wira.

"Hasil siasatan awal mendapati lelaki itu membunuh diri dengan menggunakan pistol pasukan dan kita percaya dia menembak anaknya sendiri sebelum itu. Terdapat kesan tembakan di bahagian kepala pada kedua-dua mayat," katanya kepada pemberita selepas hadir ke lokasi kejadian di sini, hari ini.

Beliau berkata punca kejadian masih dalam siasatan namun ia dipercayai berpunca daripada masalah keluarga dan kes disiasat mengikut Seksyen 302.
Quote Simunggu 26-3-2021 08:32 AM
Allahukhbar...
Quote notM 26-3-2021 08:35 AM
BumpIQ replied at 26-3-2021 08:08 AM
tu la... mujur luar negara lagi teruk... pribun news yang selalu mod ke wartawan cari up artikel t ...

Abis tu nak bersyukur dilahirkan sebagai apa?
Quote LadyCarefree 26-3-2021 08:37 AM
Koporal boleh bawa balik pistol kah? Atau dia sedang on duty?
Apa la agaknya masalah yg dihadapi sampai macam ni sekali tindakan dia. Kesian. RIP to both.
Quote kelapaparut 26-3-2021 08:37 AM
polis tu bangsa ape ye, keje kjaan ade pencen stress jugak ke

Lihat semua komen(86)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2021 11:35 PM GMT+8 , Processed in 0.073458 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top