Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Pakai Seluar Pendek, Stokin Jarang- Nonny Nadirah Dah Buka Tudung Ke Tu?

26-3-2021 10:02 AM|Oleh: Saiful| Komen: 189

Nonny Nadirah membatkan ramai tertanya-tanya tentang penampilan terbaharu dirinya.

Dalam satu video yang dimuat naik baru-baru ini, kelihatan seorang wanita memakai baju putih dan mengenakan stokin jaran
Mukanya pula ditutup dengan alat pelindung muka.


Foto: IG
Ia turut disertakan dengan kapsyen,  'It's good to be back' (bagus untuk kembali).



Bila jengah ke akaun Instagram, Nonny nampaknya sudah memadam semua gambar sebelum ini.

Sebelum ini Nonny mula bertudung pada Januari 2019 selepas pulang mengerjakan umrah.

Nonny juga pernah memberi pandangan tentang artis yang membuka hijab selepas bertudung.


Foto: IG
Katanya, "Pada saya, ujian dan dugaan yang Allah berikan kepada kita adalah berbeza. Allah pula menghadirkan ujian kerana Dia menyayangi hamba-Nya. Tuhan juga takkan menduga seseorang manusia dengan ujian di luar kemampuannya. Jika boleh dihadapi ujian itu, insya-Allah perkara lebih besar dan baik akan diberikan kepada kita.

"Kita juga perlu sentiasa bersangka baik dengan orang lain. Saya, umpamanya, mengajar diri untuk terlebih dahulu mencari salah sendiri daripada sibuk memperkatakan kesilapan orang lain.

"Cari persekitaran yang baik, insya-Allah kita juga akan menjadi orang yang lebih baik."

Setakat ini belum ada penjelasan daripadanya.

Nantikan sahaja. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
1
1
0
Komen: 189
Komen

Previous : Selain Sofia Jane, 5 Artis Ini Tak Pernah ‘Makan Tua’

Next       : Siti Sarah Imbau Zaman Susah- Duduk Rumah Flat, Bapa Jual Roti Canai

Komen Terbaru

Quote Afifi82 2-4-2021 03:11 AM
Huyoo. Sexy gilooo.

Lain-lain Komen

Quote JalaEmas 26-3-2021 10:04 AM
betul lah ustaz2 cakap.. nak berhijrah tu senang, nak maintain istiqomah tu sgt payah.. kena battle dgn napsu

done tazkiroh

mood pagi jemahaat..
Quote missbunga2021 26-3-2021 10:06 AM
Artis ni ujian dia mencabar keliling tu.. So bila dah dpt hidayah nk berubah tu, mmg kene cari circle kuat. Kene selalu gi talk ilmu, carik kawan2 yg ada kefahaman agama.. Kalo x, mmg bole tenggelam balikk.. Sbb iman kita ni mudah turun naik.
Quote chipchoc 26-3-2021 10:09 AM
betui la istiqamah tu susah ...
Quote fazila17 26-3-2021 10:13 AM
Kecewa dgn hidup agaknya.. hari tu nak kawin pun tak jadi

Moga ketemu jalan lurus yang memberi kebahagiaan sebenar...
Quote dudaberhias 26-3-2021 10:15 AM
kurlast ko gitu dik... back in style gitu siap video dan stoking jarang2 sisik ikan duyung...
sheols ni cantik kot... apa motip buka tudung tu? ingat dapat tangkap jerung rupanya jerung sangkak jugak ke macam LCB dan Muka Asas
Quote Budakmomok 26-3-2021 10:16 AM
salam jumaat semua
Quote dudaberhias 26-3-2021 10:17 AM
missbunga2021 replied at 26-3-2021 10:06 AM
Artis ni ujian dia mencabar keliling tu.. So bila dah dpt hidayah nk berubah tu, mmg kene cari circl ...

tu la.. dan satu lagi iols rasa... ni semua sebab pressure manusia2 yang komen dan netizen2 yang komen suruh orang tutup aurat etc...

last2 tak tahan lama mana pun...
back to basic je lah bentuk akhlak... islam seseorang dari dalam... bukannya suruh cover luar sahaja...
Quote MsOryzaa 26-3-2021 10:18 AM
Aiyoo..biar betul..huhu sayangnya kalau betul
Quote SisLena 26-3-2021 10:18 AM
Or maybe akaun kena hack kot. Husnuzon
Quote cikkuntum 26-3-2021 10:21 AM
Die nie cantik...
Quote Nenasketum 26-3-2021 10:22 AM
Open for bisnes ke?
Quote Suchi 26-3-2021 10:26 AM
Edited by Suchi at 26-3-2021 10:28 AM

Baca kat fb netizen komen kata tu mmg gambar dia.
Sebab kawan baik dia sendiri yg call dia tanya.
Kawan tu pun terkejut igt IG kena hack lalu call empunya diri untuk pengesahan.
Panjang lebar sobat baik dia curhat kat ig pasal ni.
Quote fealefea 26-3-2021 10:30 AM
Link bisnes die sama je
Quote Suchi 26-3-2021 10:31 AM
SisLena replied at 26-3-2021 10:18 AM
Or maybe akaun kena hack kot. Husnuzon

Kalau tgk mmg mcm kena hack sebab semua posting lain dah delete. Kecuali gambar baru tu je.

Hanya tuan badan je yg tau hal sebenar
Quote acikhan 26-3-2021 10:31 AM
tgk Kat ig mila jirin ade up pasal si nonny nie....besfrend ye dedua nie, terkejut mila ngan nonny
Quote ata 26-3-2021 10:38 AM
dudaberhias replied at 26-3-2021 10:17 AM
tu la.. dan satu lagi iols rasa... ni semua sebab pressure manusia2 yang komen dan netizen2 yang k ...

Org selalu ckp takpe bertudung, biar pn tak rela. Tpi theyols tak pernah nmpk ke org yg tudung dok pakai ketat, ada yg minum.. mcm bwk imej islam lagi teruk. Dok paksa tutup aurat tpi akhlak ntah ke mana.
Quote SherryZass 26-3-2021 10:46 AM
Wow.. tudung terbang terus menyeksi pakai short & bra/singlet jah. Kena kuatkan dalaman kalau nak berubah sebenarnya. Apapon semoga Allah bukakan hati untuk berubah sebetulnya. Done tazkiran Jumaat~
Quote lattehazelnut 26-3-2021 10:48 AM
Kne hack ke?

Dia yg acah2 ustazah tu kan.. tp peluk tunang bukan main..
Quote roserouen 26-3-2021 10:49 AM
Last2 cakap acc kena hacked. Hmmm

Lihat semua komen(189)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top