CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Riena Diana nangis gara2 bimbang dikecam bila nyanyi, “Dia ni…”

26-3-2021 08:43 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 2906| Komen: 19|Original author: Raline

Description: Difahamkan bahawa selebriti, Riena Diana bakal nyanyi dalam satu rancangan namun oleh kerana tidak mempunyai keyakinan dan gementar dikecam, Riena Diana tidak dapat menahan air mata. Walau bagaiman ...


Difahamkan bahawa selebriti, Riena Diana bakal nyanyi dalam satu rancangan namun oleh kerana tidak mempunyai keyakinan dan gementar dikecam, Riena Diana tidak dapat menahan air mata.

Walau bagaimanapun, baru-baru ini pelakon drama Kampung People ini mengejutkan peminatnya kerana suara dimiliknya itu dikatakan boleh pergi jauh selepas menyanyikan lagu berjudul Peluang Kedua sambil dibimbing oleh Mark Adam.



Mungkin kerana tidak terlalu yakin mengundang Riena Diana menangis dan melalui satu perkongsian video ini pula, dia mengatakan dirinya tidak boleh untuk menyahut cabaran menyanyi nanti.



Namun nampaknya, semangat pelakon jelita ini telah kembali semula apabila dia bersama penyampai Geng Pagi Hot iaitu Fizie dan Mark Adam bersiaran hari ini yang mana dapat dilihat, dia kembali ceria dan menjelaskan sebab dirinya merasa sedih.

Oleh kerana dirinya menerima sokongan dan reaksi positif ramai, Riena Diana kembali dengan ceria dan akan menyanyi.



Perkongsian terbabit bagaimanapun mengundang Riena Diana mendapat pelbagai reaksi positif daripada peminat dan perkara itu pula membuatkan rata-rata turut senang melihat penyampai radio Hot FM itu kembali ceria.

“Yeah Riena is back”









SUMBER
HOT FM


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kurex 25-3-2021 09:01 PM
Kenapa tak bukak dekat kongsi tular je?

Socmed marhaen - kongsi tular / fokus
Socmed retis - gosip tempatan

Bodoh
Quote Membercaribaru 25-3-2021 09:31 PM
Mencemar duli untuk jadi orang oertama komen
Quote FY08 25-3-2021 10:03 PM
perluka nk up insta psl tu?
Quote user.name 25-3-2021 10:20 PM
ko nyanyi untuk suka2 jah pon kan dekk? motip sangat nak menangis takut orang kecam? kak nab yang terkucil kat final tu pon aman2 jah this is it tak jadi bersara motip kau pulak nak menggelabah tetek?
Quote user.name 25-3-2021 10:22 PM
orang lagi kecam kalo ko buat drama murahan gimik nangis2 airmata gini? hujung2 masuk menyanyi jugak ko ni kan?
Quote user.name 25-3-2021 10:24 PM
ko tengok acik shieraijoy nyanyi sumbang mambang takde pon orang nak kecam? orang enjoys jah tengok dia perform atas stage siap bawak lagu acik ella lagi?
Quote MakcikLaksa 26-3-2021 01:51 AM
Org2 cmni patut mengidolakan kak nab.. Kalis makian netizen. Cita2 dia mmg nk nyanyi untuk dicerca
Quote Lailerthee 26-3-2021 07:40 AM
Sah hotfm y suruh dia belakon gini sbb kan nak tarik followers
Quote balakkampung 26-3-2021 08:28 AM
aku tak ingat pon nama betul dia..nama laila jer aku ingat..watak laila tu betul2 bagi impak kat dia kan..sampai orang lebih kenal nama laila dari nama betul dia..sama macam enot dulu..
Quote LadyCarefree 26-3-2021 09:30 AM
Taik apakah ini??!!! Taik. Taik. Taik. Hotfm tempat hasilkan taik kah?
Quote Cece1234 26-3-2021 09:55 AM
balakkampung replied at 26-3-2021 08:28 AM
aku tak ingat pon nama betul dia..nama laila jer aku ingat..watak laila tu betul2 bagi impak kat dia ...

Haah..i pun mmg panggil dia lailer je..nama betul dia cm susah sikit nak masuk kepala..
Quote seri_mawr 26-3-2021 10:00 AM
ok jek si laila ni nyanyi...

stress wooo x reti nyanyi org suh nyanyi...boleh kemurungan...
nabila jek yang tahan...relax jek nyanyi walaupun terkucil...
Quote giyomi 27-3-2021 12:11 PM
klu takut kena kecam tak payah pura2 propa...
Quote kiah_mai_pulak 28-3-2021 11:02 AM
tak habis2 lg kau ni?? lagi buat org mnyampahhhh
Quote biozipstar 29-3-2021 09:34 PM
kakakakak lailer lailer takdo koje
Quote dudaberhias 29-3-2021 09:37 PM
Dah 29HB pun thread ni masih sendu. Retis2 semua tolong la sedar minggu ni dan minggu depan hanya milik Jah, korang cuba la keluarkan gosip apa sekalipun tetap la korang akan merundum!
Quote beta_carotene 29-3-2021 09:41 PM
erul samah tu mmg nasi impit professional ke
Quote haruslah 29-3-2021 10:16 PM
Tlg kurangkan gelak
Annoying
Quote balakkampung 3-4-2021 08:10 AM
Cece1234 replied at 26-3-2021 09:55 AM
Haah..i pun mmg panggil dia lailer je..nama betul dia cm susah sikit nak masuk kepala..

kan...

Lihat semua komen(19)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-10-2021 09:28 AM GMT+8 , Processed in 0.076319 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top