CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Lain Macam Erra Fazira Sekarang, Semakin Meletop-letop Lawa!

25-3-2021 10:14 PM| Diterbitkan: rikuren| Dilihat: 8882| Komen: 50|Original author: Oleh: rikuren

Description: Walau sudah menginjak usia 47 tahun, primadonna kesayangan Malaysia, Erra Fazira masih maintain cun, macam tak dimamah usia!

Walau sudah menginjak usia 47 tahun, primadonna kesayangan Malaysia, Erra Fazira masih maintain cun, macam tak dimamah usia! 

Bagi yang mengikuti beliau di Instagram, pasti menyedari kebelakangan ini Erra yang juga pelakon dan penyanyi terkenal semakin cantik, ayu dan berketerampilan.




Menerusi laman media sosi@l itu, Erra sering tampil berbeza dari gaya yang selalu dibawa, sehingga mendapat pujian ramai pengikutnya di laman tersebut.



Dapat dilihat menerusi gambar yang dikongsi, pelbagai gaya dicuba dan kesemuanya nampak sepadan dengan Erra.




Meninjau ruang komen, rata-rata perkongsian Erra sentiasa mendapat pujian para peminatnya dan juga rakan artis.





Kredit Foto - Instagram Erra Fazira

Lain macam ya Erra Fazira sekarang? - CARI
1

Bagus
1

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
2

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (7 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote AyaqMeloSuam 25-3-2021 10:39 PM
Santekkk kak erra... {:good
Quote Normabaru 25-3-2021 10:44 PM
Yg ni mmg btol. Kaka pon perasan. Ingtkn sbb filter. Heheh
Quote fealefea 25-3-2021 10:57 PM
Jaga jaga laki kawan erra. Tau tau je kena madu kan. Dia mmg ada aura semua laki nk dia.
Quote bakingsoda 25-3-2021 11:00 PM
wany barista sama tinggi ngan ratu rupanya, ingat tara2 tokti
Quote AvengersPanther 25-3-2021 11:04 PM
Sentiasa cantik Erra ni...
Quote fazila17 25-3-2021 11:05 PM
Senang hati kot tu yang berseri2 lawa

Takde biawak yang perlu ditanggung
Quote anakmak 25-3-2021 11:06 PM
Cam nyonya kaya
Quote perembes 25-3-2021 11:08 PM
masi x baik ye dgn umi
Quote Pinokiok 25-3-2021 11:18 PM
Aura Ratu sgt positive..dia kalu komen yg bebaik aje wpn kdg2 rasa mcm fake
Quote TabletSusu 25-3-2021 11:21 PM

kannnn
nyonya mansor versi moden n urban gitu hahaha
Quote MisXoXo 26-3-2021 12:01 AM
Dia 47 eh. Hwaaaaaa..xlah jauh dgn daku rupanya
Quote Cece1234 26-3-2021 12:10 AM
Sntiasa cantik erra ni..
Quote BicaraHatiku 26-3-2021 12:20 AM
Pinokiok replied at 25-3-2021 11:18 PM
Aura Ratu sgt positive..dia kalu komen yg bebaik aje wpn kdg2 rasa mcm fake

Kaka Ratu tak akn sesekali mengaibkan orang. Kaka Ratu berada dalam kelasnya yg tersendiri ....gitew
Quote Tudungpink 26-3-2021 12:21 AM
Dia memang lawa
Quote untoldname 26-3-2021 12:21 AM
Muka n body tu maintain je dr dulu...cantikk...
Quote Afifi82 26-3-2021 02:10 AM
Slim, lawa, classy & cunnnn .
Quote diamond_intan 26-3-2021 02:11 AM
Meletopp!  
Quote mawarika 26-3-2021 02:14 AM
Tak pernah ratu burukkan org. Positif shj. Mungkin hati suci sbb tu terpancar nur dari wajahnya
Quote irish_ieka 26-3-2021 02:36 AM
kalau ratu ni anytime je ckp nk balik kt EE, confirm Ee tk pikir panjang.  babai jela meknab.

Lihat semua komen(50)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-10-2021 08:10 PM GMT+8 , Processed in 0.817540 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top