Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Penyampai TV Menjerit, Terkejut Diserang Wanita Bogel Ketika Live

25-3-2021 01:27 PM Komen: 23
Seorang penyampai televisyen program Acces Direct di Romania diserang wanita bogel menggunakan bata di dalam studio.

Lebih malang, serangan itu dilakukan ketika penyampai saluran Antena 1, Mirela Vaida sedang bersiaran langsung pada 19 Mac lalu.

Insiden yang berjaya dirakam itu menunjukkan Mirela berhenti bercakap lalu menjerit.



Kredit foto: YouTube

Wanita bogel itu kemudian dilihat berlari menuju ke arah Mirela sebelum mencampakkan bata ke arahnya. Namun, bata tersebut tidak mengenainya.

Beberapa krew produksi dilihat meluru ke arah wanita bogel itu untuk menghalang sebarang tindakan lain yang mungkin dilakukannya.

Antena 1 bertindak menghentikan siaran selama 15 minit dan hanya menyiarkan iklan sejurus kejadian itu berlaku.

Mirela kemudian kembali bersiaran langsung dan menjelaskan berkenaan situasi yang berlaku.

Mirela yang langsung tidak mengenali wanita bogel itu berkata dia sangat terkejut dan sedaya upaya untuk bertenang.



Polis yang menahan wanita bogel itu bagaimanapun masih belum mendedahkan identiti wanita yang berasal dari bandar Lasi, timur Romania itu atau motif kejadian.


Sumber: AWANI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
4
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
0
2
0
Komen: 23
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote haryatie 29-3-2021 12:56 PM
perlu ker smpai bogel2
tp mcam mana boleh terlepas masuk

Lain-lain Komen

Quote nanies 25-3-2021 02:21 PM
maybe menjadi scandal suami dia, lalu beliau pun mengamok di set. ahhh gitu
Quote tipah89 25-3-2021 02:41 PM
nanies replied at 25-3-2021 02:21 PM
maybe menjadi scandal suami dia, lalu beliau pun mengamok di set. ahhh gitu

sis pun syak begituh

Quote untoldname 25-3-2021 03:00 PM
Hahaha...kan...kalau tak..takkan lah pompuan tu bleh jadi segila tu sambil bogel nak gi hempuk minah tu...misti pasal jantan punye...
Quote bluebellvine 25-3-2021 04:01 PM
nanies replied at 25-3-2021 02:21 PM
maybe menjadi scandal suami dia, lalu beliau pun mengamok di set. ahhh gitu

agaknya begitulah kot. tp yang menjadi persoalannya, kenapa dtg bolen gitu. tak nyempat nk sarung baju ke time dpt tahu tentang skandal laki dia.
Quote Cieejiee 25-3-2021 08:32 PM
Hahaha kan dah mendapat
Quote Carcosa 25-3-2021 11:50 PM
Ye ye je. Tah2 nak naikkan rating rancangan dia
Ha gituuuu meols berburuk sangka melayan hati nan hitam
Quote AvengersPanther 26-3-2021 01:31 AM
Firstly how did she even masuk the studio...
Quote sekngucing 26-3-2021 01:36 AM
bluebellvine replied at 25-3-2021 04:01 PM
agaknya begitulah kot. tp yang menjadi persoalannya, kenapa dtg bolen gitu. tak nyempat nk sarung  ...

mcm. makcik. kuala berang dlu.. menamuk bogel. lepas tau laki kawin lain.. siap nak bunuh diri
vokuro siap jdkan avatar dia dlu..
Quote kakikuDibibirmu 26-3-2021 05:37 AM
Inilah indahnya poligami
Quote jazaa100 26-3-2021 09:09 AM
bluebellvine replied at 25-3-2021 04:01 PM
agaknya begitulah kot. tp yang menjadi persoalannya, kenapa dtg bolen gitu. tak nyempat nk sarung  ...

dia nk tunjuk, aku punya lebih elok dari kau knp laki aku bodoh sgt....

kau tgok...kau tgok.....
Quote jazaa100 26-3-2021 09:10 AM
sekngucing replied at 26-3-2021 01:36 AM
mcm. makcik. kuala berang dlu.. menamuk bogel. lepas tau laki kawin lain.. siap nak bunuh diri
v ...

ada ek?.....
Quote sekngucing 26-3-2021 01:10 PM
jazaa100 replied at 26-3-2021 09:10 AM
ada ek?.....

Adalaaa kes tahun 2007...ashna siap jdkan gambar makcik tu avatar
Quote Friska 26-3-2021 01:41 PM

Poligami itu jodoh yang halal, Kakak. Lain kalau non-Muslim
Quote Redoxon757 27-3-2021 02:29 AM
Gila......
Quote TOPwind 27-3-2021 08:07 AM
AvengersPanther replied at 26-3-2021 01:31 AM
Firstly how did she even masuk the studio...

dia masuk secara bogel lah tu
cuba  try masuk  studio TV3 bogel pasti lepas
Quote dizekni 27-3-2021 08:24 AM
Pompuan memang gini

kekadang macam beruk betina juga bila
bab berebut jantan
Quote SweetRehan 27-3-2021 09:39 AM
Mengamuk sampai x ingat nak sarung baju seluar dulu ka?
Quote jualbelirumah 27-3-2021 01:49 PM
pelik betul kalau sebab berebut jantan sanggup bogelkan diri sendiri.. patut bogelkan org yg ko amuk laa. xsegan agaknya org tengok body dia. ker body cun bergetah bangga org tengok?
Quote Tinot7 27-3-2021 01:55 PM
Bergetah ke bodi tu?

Lihat semua komen(23)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top