Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Dah Kurus Baru Ada Kekasih? Kami Kenal Masa Saya Berisi Lagi" - Zulin Aziz

25-3-2021 10:27 AM|Oleh: LilRose| Komen: 32

Ramai pengikut teruja apabila Zulin Aziz memuat naik gambar dan video bersama kekasihnya yang digelar 'B', Farhan Norzaini di Instagram.


Kredit foto: IG

Walau enggan mengulas lebih mendalam mengenai perhubungan mereka, namun Zulin ingin menangkis dakwaan sesetengah pihak yang mendakwa baru berpunya selepas tubuh sudah langsing.

"Saya dan Farhan kenal sejak setahun lalu. Dia mengenali ketika saya masih berisi lagi. Jadi, tiada tanggapan sudah kurus baru nak ada kekasih.

"Farhan selalu menyokong apa sahaja yang saya lakukan termasuklah berniaga dan jadi rakan kongsi perniagaan. Jujurnya, saya sangat cintakan Farhan," katanya kepada BH Online.


Kredit foto: IG

Dalam masa sama, Zulin memohon maaf kepada rakan media kerana belum bersedia berkongsi hal peribadi buat masa ini.

Bukan niatnya bermain tarik tali, katanya.

"Cuma, kisah cinta biarlah kami simpan buat masa ini. Apabila sudah berkahwin, insya-Allah saya berkongsi cerita," katanya.




Di IG, Zulin juga menegaskan bahawa Farhan bukan pelakon untuk mempromosi perniagaannya. Sebaliknya, dia dan Farhan kini bersama-sama mencari rezeki dengan berniaga  sambal di bawah nama sambaltujuh. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
1
0
Komen: 32
Komen

Previous : Yuna Belum Mahu Balik AS Lagi, Tunggu Sampai Disuntik Vaksin

Next       : “Saya Belum Selesai Lagi Dengan Redza" - Konflik Baling Biskut Zara Zya Belum Tamat

Komen Terbaru

Quote TerataiMelur02 27-3-2021 07:05 AM
Cubs la jadi classy sikit.. Adeiii

Lain-lain Komen

Quote Normabaru 25-3-2021 10:39 AM
Btolla tu.. Nk Marketing sambal.. Drama btol zulin terdampar ni..laki tu xde mention syg semua. Ko dh ber lebiu B bagai.. Bdk tu muda. Nk pemes. Biz sambal? hahaha

Semoga xkena tinggal lg la..
Quote Kurex 25-3-2021 10:39 AM
Bosannya kau terdampar... Kurus ke gemuk ke tetap asal keluar cerita mesti cerita pasal jantan. Lepas tu lawak tiru bahasa lain..takde ke cerita pasal hasil kerja ke, pencapaian terkini ke...
Quote sukacactus 25-3-2021 10:47 AM
Xsedia kongsi tp sdr yg kongsi, apooo!!!
Quote maxim 25-3-2021 10:51 AM
sukacactus replied at 25-3-2021 10:47 AM
Xsedia kongsi tp sdr yg kongsi, apooo!!!

xsedia pn dh smpai cenggitu..agaknya kalau die dh bersedia cmana la ye..kalah risteena munim
Quote crinklecut 25-3-2021 10:52 AM
nak tanya laa..kalau ada sesiapa yang tahu..

kalau kite buat potong perut sebelum kawen..nanti kawen..mengandung..tak ada eefect ke? tak kan gemok balik ke?
Quote sukacactus 25-3-2021 10:53 AM
maxim replied at 25-3-2021 10:51 AM
xsedia pn dh smpai cenggitu..agaknya kalau die dh bersedia cmana la ye..kalah risteena munim

Kah3
Risteena dah kawin berganti dgn pompuan terdampar ni pulak haaa...
Quote URUHA 25-3-2021 11:20 AM
Ko x malu ke asal gosip je mesti libatkan jantan? Nampak nau desperate nya. Kalau meols, siyes malu gler kot. Career x seberapa tapi gosip dgn jantan je lebih. Kata x nak kongsi hal peribadi tapi selalu post yg mengundang. Dasar attention seeker
Quote awanysss 25-3-2021 11:27 AM
crinklecut replied at 25-3-2021 10:52 AM
nak tanya laa..kalau ada sesiapa yang tahu..

kalau kite buat potong perut sebelum kawen..nanti ka ...

tak kot.. tp kena jaga makan aku rasa..

bagus la soalan kau ni.. aku pun terfikir2 ni..
sesiapa ada info tolong update..
Quote shanti_priya 25-3-2021 12:03 PM
dari gemok sampai kurus tak abis2 cite feeling nak kawin. sudahnye gemok blk tak jugak kawin
Quote anony-mous 25-3-2021 12:23 PM
crinklecut replied at 25-3-2021 10:52 AM
nak tanya laa..kalau ada sesiapa yang tahu..

kalau kite buat potong perut sebelum kawen..nanti ka ...

Klau pregnant pon xde masalah sbb ank dlm rahim, yg dia potong is perut. Organ x sama.

Dan boleh je gemuk balik kalau x jaga.
Quote MsKathryn 25-3-2021 12:29 PM
Baru 2 hari lepas thread cite pasal jantan...  sepanjang hidup cite pasal jantan je... gayteh sungguh
Quote Acikgomen 25-3-2021 12:31 PM
Takdak sapa pun heran budak tu kenai hang waktu kuruih ka gemok tedampar oiiiii
Org cuma gelak kan hang dengan kisah jaaaaaaaaaaaaaaaaantan kulu kilir ujong2 tedampar jua
Quote cikatilia 25-3-2021 12:52 PM
yawwnnn xhabis2 citer pasai kawin kawin lelaki lelaki cinta putus  cinta bla bla
Quote lyshafull 25-3-2021 02:03 PM
Ni namanye up sndiri gosip sndiri yg jawab bana
Quote untoldname 25-3-2021 02:09 PM
Sendiri bukak cerita...sendiri cakap tak nak cerita lelebih...apo.... ayat macam padaiyapa sungguh... agaknye kene tulah suka sangat buat lawak guna bahasa sana...
Quote follesegal 25-3-2021 02:12 PM
Normabaru replied at 25-3-2021 10:39 AM
Btolla tu.. Nk Marketing sambal.. Drama btol zulin terdampar ni..laki tu xde mention syg semua. Ko d ...

brp umur budak farhan tu
Quote Normabaru 25-3-2021 03:09 PM
crinklecut replied at 25-3-2021 10:52 AM
nak tanya laa..kalau ada sesiapa yang tahu..

kalau kite buat potong perut sebelum kawen..nanti ka ...

Dik.. Ko hingat ko beranak dlm usus ke. Hahahahhadoiii


Tp yes. Siapa bt BS mmg blh gemok blk. Ni mmg dh ada kajian da pon
Quote Normabaru 25-3-2021 03:11 PM
untoldname replied at 25-3-2021 02:09 PM
Sendiri bukak cerita...sendiri cakap tak nak cerita lelebih...apo.... ayat macam padaiyapa sungguh.. ...

Sama mcm sskjp clans hehe
Quote kiah_mai_pulak 25-3-2021 03:37 PM
bajet lawa je kau ni terdampar... sedehhhhh

Lihat semua komen(32)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top