Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Wow! Macam Agnes Monica - Nyanyian Tiz Zaqyah Dapat Pujian Ramai

25-3-2021 09:57 AM|Oleh: rikuren | Komen: 5


Meningkat naik kerana drama Nur Kasih, pelakon cantik dan berbakat besar Tiz Zaqyah rupanya juga pandai menyanyi.

Video dia menyanyikan lagu dari kumpulan Iklim yang dikongsi di Instagram menarik perhatian ramai.



Menjengah ke ruang komen, nyanyian Tiz ini mendapat pujian netizen.

Kredit foto: Instagram Tiz Zaqyah

Rupa-rupanya babak menyanyi itu sebenarnya adalah untuk penggambaran sebuah drama berjudul Covid Oh Covid, disebabkan geram sudah lama tak menyanyi, Tiz pun apa lagi tak lepas peluang lah!

Dah la cantik, suara pun lunak dan serak-serak basah. Pakej lengkap kalau Tiz nak cuba nasib pula dalam dunia nyanyian kan? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
1
0
Komen: 5
Komen

Previous : Kongsi Gambar Memangku Kekasih, Janna Nick Dikecam Lagi

Next       : Tak Tahan Pemandu Lori Degil, Nad Zainal Nak Pemilik Tapak Projek Ambil Tindakan

Komen Terbaru

Quote BarbiePink 25-3-2021 03:18 PM
Suara sheols mmg sedap pun

Lain-lain Komen

Quote Normabaru 25-3-2021 10:31 AM
Nyanyi better dr nab ajhael. Tp muka expressions dr awl smpi hbs hidung kembang2 mcm perut sakit memulas tu dh kenapa..
Quote Normabaru 25-3-2021 10:31 AM
Nyanyi better dr nab ajhael. Tp muka expressions dr awl smpi hbs hidung kembang2 mcm perut sakit memulas tu dh kenapa..
Quote Mulotkoyak 25-3-2021 10:47 AM
Bukan ke die ni pernah masok program reality tv ke? Nyanyian kat rtm. Ak xsure laaa.
Quote Joyah_ 25-3-2021 02:11 PM
Boleh lah
Quote BarbiePink 25-3-2021 03:18 PM
Suara sheols mmg sedap pun

Lihat semua komen(5)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top