Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Macam Mana Boleh Rentas Negeri?"-Risteena Dan Isa Khan Tayang Berseronok Honeymoon Di Sabah

23-3-2021 08:20 AM|Oleh: Saiful| Komen: 261

Kecoh jadinya bila pasangan pengantin baharu, Isa Khan dan Risteena dilihat sedang berseronok di Sabah.

Menerusi gambar-gambar yang dimuat naik di Instastory, pergi berbulan madu katanya. Isa Khan sendiri yang tulis.

Kredit foto: IG

Amboi, macam dah tak ada Covid, boleh rentas negeri sesuka hati?

Disebabkan itu ramai yang mempersoalkan tindakan mereka dan seperti dijangka, berbakul-bakul kecaman diterima.

Bukan itu sahaja, tak pakai pelitup muka dan melanggar SOP!


Kredit foto: IG

"Nur Risteena dengan Isa Khan pun honeymoon kat Tawau rentas negeri.

"Tak... cerita dia sekarang, aku nak bitter juga, macam mana Risteena dengan Isa Khan boleh lepas pergi Tawau siap ada kapsyen honeymoon! Hello... kita memang dah boleh rentas negeri ke ni?

"Risteena honeymoon sampai ke Sabah dengan SOP ke mana... mask ke mana buat story macam tiada apa berlaku." antara komen netizen.

Susulan itu Risteena tampil memberi penjelasan dan meminta netizen supaya tidak memandai-mandai buat cerita.

Foto: IG
"Kami di Sabah ada urusan kerja dan telah dapatkan surat merentas untuk tujuan kerja. Saya yakin pihak polis lebih arif, jadi saya fikir tak perlu post tentang kerja di IG saya untuk puaskan hati semua orang,"katanya melalui Instagram.

"Saya hanya share apa yang saya nak share saja di IG.

"Harap semua tidak membuat spekulasi yang tidak betul," tambahnya.



Sambil menyelam minum air lah ni? 


Kredit foto: IG

Lain kali cakap sahajalah kerja, tak payahlah tayang honeymoon bagai. Buat orang salah faham, lepas tu diri sendiri pula melenting sebab dikecam. Aduhai. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
1
0
2
Komen: 261
Komen

Previous : Tak Anju La Kalau Tak Over - Netizen Teruja Tengok Set Bilik Air Zarina Anjoulie

Next       : "Zul Tiada Kena-mengena, Jangan Kaitkan Orang Lain Dengan Isu Saya" - Intan Najuwa

Komen Terbaru

Quote gideoncross 29-3-2021 03:32 PM
Eliadaisy83 replied at 23-3-2021 07:23 PM
Kayangan g luar negara pon boleh...
undang2 n sop terpakai utk marhaen mcm kita sjork

Retis2 kat Barat pun sma, yg retis2 ada connection boleh jln2 kluar negeri, yg rkyt biasa kna ikut praturan.

Lain-lain Komen

Quote Normabaru 23-3-2021 08:23 AM
mcm mana???

Min kena hanak dato or retis laaa

Itu rasie dia
Quote phone_5 23-3-2021 08:28 AM
semua bagi alasan urusan kerja..

urusan kerja urusan kerja.

ada tak SOP ttg urusan kerja ni...dah buat SOP tentukan lar urusan kerja apa yang di beri kelonggaran utk rentas negeri..uusan kerja yang penting je larr bagi kelonggaran.

x pun buat je lar secara online urusan kerja tu...guna Zoom

ini semua orang yang rentas bagi alasan urusan kerja..

urusan kerja buat anak kot...
Quote dudaberhias 23-3-2021 08:28 AM
@Kurex silakan masuk... memang layak di hencap berjela2
Quote dua_chzy 23-3-2021 08:29 AM
Hamboooiii best la korang dapat pegi Nusa Kuya.
Quote me12345 23-3-2021 08:31 AM
Pdrm sila buktikan ketelusan...surat kerja boleh guna honeymoon? Surat kerja boleh guna utk dtg kenduri kawin cucu,sedara mara etc?...
Quote rbmy 23-3-2021 08:33 AM
bukti surat kerja manaa?
polis pun ke laut la tak tgk bukti ke.. bukti surat main buat je ..
tak adil aaa
Quote Shanne16 23-3-2021 08:36 AM
tak de makna nya urusan kerja..shooting apa nya sapa yg berlakon ngan dia..isa tu je la
Quote Fazzbulous 23-3-2021 08:36 AM
btol..jgn ckp alasan keje tu ko pgi photoshoot vid clip lagu sndu laki ko sudahla yaa..tak pon amik gambo skit2 produk ko..itu bkn kerja la!!!!!tak urgent pon!!aku harap pdrm saman laki bini ni..klu netizen kemain lagi korang menyaman!!!!
Quote shark_eow7 23-3-2021 08:37 AM
jauhnya urusan kerja. kerja nak menambahkan umat ke cmne..
Quote Kurex 23-3-2021 08:38 AM
Cibai kau urusan kerja. Netizen bukan semua bodoh macam kau, adik kau yg buncit, melvins muka tua sama tua macam kau, intan najwa tak berbakat.

Apa je urusan kerja kau? Kalau ye betul kerja, macam takde tempat lain pulak nak pergi. Dengan tak ikut sop kau ni, ke kau pilih sabah & tak ikut sop sebab biar orang bercerita sebab rata2 artis sangkak kalau lepas kawen akan tenggelam jadi terpaksa buat satu cerita agar orang sentiasa ingat. Idea bodoh kau ni boleh dibaca oleh manusia bijak bestari macam iols.

Tak payah kau buat cerita utk kekal relevan pun takpe, orang tak ingat pun lakonan kau yg tak memberi impak, cuma kau layak diludah je.

Puihhhhh puihhhhh puihhhhh puihhh puihhh puihhhhh dekat
Quote Rapz 23-3-2021 08:43 AM
Baca sekali nafas carutan kurex,fuh!padu btol mkn dlm nie...
Quote sarah82 23-3-2021 08:45 AM
Kurex replied at 23-3-2021 08:38 AM
Cibai kau urusan kerja. Netizen bukan semua bodoh macam kau, adik kau yg buncit, melvins muka tua sa ...

Terima kasih rex.. Sbb tolong makikan utk pihak aku juga.
Quote rosasen 23-3-2021 08:46 AM
nanti jadi la mcm insta-tak-berapa-femes yg juga guna alasan kerja utk rentas negeri tp haplod gmbr honeymoon jgk. last2 kena panggil oleh bapak polisi. harap korg kena kompaunnnnn jugak la ye.. hihihi
Quote laksmanabentan 23-3-2021 08:50 AM
Kurex replied at 23-3-2021 08:38 AM
Cibai kau urusan kerja. Netizen bukan semua bodoh macam kau, adik kau yg buncit, melvins muka tua sa ...

business apa yg dia ada???
puihhhh.... ada urusan kerja konon....
lepas tu Presiden Seniman konon2 nak minta artis di bagi dulu vaksin..
puihhhhh..... biar korang senang nak berjalan sana sini kann...
puihhhhhhhhh laa..... artis tersangkak...
Quote airmineral 23-3-2021 08:51 AM
urusan keje apa tu..
snap la borang rentas negeri tu.. nak tiru juga
Quote Bergosip 23-3-2021 08:54 AM
me12345 replied at 23-3-2021 08:31 AM
Pdrm sila buktikan ketelusan...surat kerja boleh guna honeymoon? Surat kerja boleh guna utk dtg kend ...

ke kes tipu pihak polis ni? macam instafemes datininaz (tapi tak femes pon) yang pergi honeymoon dan tipu pihak polis.Dekat balai polis bagitau pergi sebab urusan kerja. Mentang2 founder produk
Quote 3chanceno 23-3-2021 08:54 AM
shark_eow7 replied at 23-3-2021 08:37 AM
jauhnya urusan kerja. kerja nak menambahkan umat ke cmne..

Hahaha lawak
Quote Raman 23-3-2021 08:54 AM
Plot twist- kerja dia create content supaya dibash netizen dan kekal relevan....polis tolong check la diorang2 ni apa kerjanya
Quote Bergosip 23-3-2021 09:00 AM
Risteena ni bengong. Kata urusan kerja tapi tunjuk video dan gambar berkepit dengan suami. Macam mana netizen tak persoalkan benda tu. Hang ingat kami ni dungu macam hang.

Risteena nampah hodoh pakai dress tu. Dengan tetek lanyut, rambut serabai, nampak hitam dekat celah2 ketiak

Lihat semua komen(261)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top