Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Ibu Racun Anak. Suntik Najis Dalam IV

20-3-2021 02:11 PM Komen: 20
Seorang ibu didakwa meracuni anaknya dengan menyuntik najis ke dalam saluran intravena (IV) ketika kanak-kanak itu terbaring di katil hospital.

Daily Star melaporkan Mahkamah di New South Wales dimaklumkan, wanita itu meninggalkan anaknya yang demam di Hospital Kanak-Kanak Westmead.


Kredit foto: News Corp Australia

Sebelum itu, dia dikatakan dengan sengaja menyuntik cecair najis ke saluran darah anaknya itu yang ketika kejadian berusia sembilan tahun.

Mahkamah diberitahu, ada jururawat terdengar teriakan anaknya mempersoalkan mengapa ibunya meracuninya.

Seorang pakar penyakit darah berkata, terdapat benda asing yang hanya hidup di dalam usus ditemui di dalam darah.

Selepas diuji, darah anak lelakinya itu disahkan mengandungi e coli, bakteria yang menyebabkan penyakit di dalam perut, pendarahan dan muntah.

Bagaimanapun, ibu itu yang berusia 39 tahun menafikan tuduhan itu.

Peguamnya memaklumkan, bakteria itu ada di dalam perut kanak-kanak itu mungkin disebabkan pencemaran.


Sumber: Harian Metro

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
4
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
0
0
Komen: 20
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote diamond_intan 21-3-2021 08:34 AM
Apelah buat bende pelik2 pastu xnk mengaku.
Satu hal pulak org nk kene investigate

Lain-lain Komen

Quote malaygirl 20-3-2021 02:20 PM
Apa motif dia buat gitu? Mental ke?
Quote rajamoney 20-3-2021 02:40 PM
ini konfem bangsa etis

sbb kajian sains mengatakan najis boleh dibuat ubat

bkn etis boleh google Fecal microbiota transplant

ini tk lain tk bkn etis la ni
Quote Boboyottt 20-3-2021 02:41 PM
Kejam giler
Quote Boboyottt 20-3-2021 02:42 PM
Elok buat kat dia jugak
Quote I.K.A888990 20-3-2021 03:20 PM
macam macam hal manusia.
Quote Scheherazade 20-3-2021 03:22 PM
Dah knp? Jgn beranak dah la klu mcm ni
Quote Cieejiee 20-3-2021 03:41 PM
Kejamm gilerr
Quote jazaa100 20-3-2021 03:45 PM
ank dia hidup tak?....

omputeh memang pangai pelik pelik.....
mcm dlm cite, dia racun semua ank dia sbb malu tak jd kawin dgn bf....ank ank dia mgharapkn dpt pindah rumah besar klu mak dorang kawin
Quote allshares 20-3-2021 03:46 PM
Nk claim insurance kalau anak mati ke? Ni je motif paling menguntungkan yg iols boleh fikirkan
Quote whimsygirl 20-3-2021 03:56 PM
rajamoney replied at 20-3-2021 02:40 PM
ini konfem bangsa etis

sbb kajian sains mengatakan najis boleh dibuat ubat

I tot FMT tu via gastrointestinal jah?

Geli weh nak accept other people's processed feces

Mak ni bodoh atau memang nak aniaya anak
Quote rajamoney 20-3-2021 03:59 PM
whimsygirl replied at 20-3-2021 03:56 PM
I tot FMT tu via gastrointestinal jah?

Geli weh nak accept other people's processed feces

mmg la

FMT tu tk silap dlm peringkat probation fda dah

peratusan rawatan sngt tinggi

mmg sngt berkesan merawat jangkitan usus dan perut

itulah keindahan dan kebenaran sains

bak kata tupai cite spangbob tu sains mmg bunyinya menggelikan dn menggerunkn
Quote whimsygirl 20-3-2021 04:06 PM
Harap2 x akan ada keperluan untuk prosedur ni kat malaysia
Quote monamogai 20-3-2021 06:28 PM
Apa dosa ank tu...
Quote Magggiee 20-3-2021 09:01 PM
{:cryrun{:cryrun{:cryrun{:cryrun
Quote fido_dido 20-3-2021 11:05 PM
Quote CikYaYaYa 20-3-2021 11:16 PM
Apa laa nasib budak to dapt mak saiko mcm nie
Quote Plain-tif 20-3-2021 11:40 PM
Kalau betul bertaubatlah wahai mak!
Quote bisamyhead 21-3-2021 02:08 AM
allshares replied at 20-3-2021 03:46 PM
Nk claim insurance kalau anak mati ke? Ni je motif paling menguntungkan yg iols boleh fikirkan

Rsnya kot.. tu yg logik reason dia.. sanggup betul..
Quote Babai 21-3-2021 05:21 AM
Elok mampos aje mak badak yang kejam tu.

Lihat semua komen(20)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top