Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Bila Fesyen AJL35 Diparodikan

20-3-2021 01:58 PM| Komen: 13

Fesyen selebriti tanah air pada pentas Anugerah Juara Lagu ke-35 (AJL35) Ahad lalu antara yang trending sepanjang minggu ini.

Antara yang masih segar dalam ingatan netizen adalah busana yang digayakan Ernie Zakri, Aina Abdul, Sherry Alhadad dan Ziana Zain.


Fesyen digayakan pengacara Sherry Alhadad dan penyanyi Kaka Azraff antara yang diparodikan pengguna TikTok.

Ramai yang menyamakan baju Aina persis kuih almond London, manakala Sherry pula kelihatan seperti menyarung plastik sampah pada lengannya.

Ada banyak perkongsian video parodi fesyen artis pada malam AJL35.

Cuma parodi berkenaan bukanlah untuk menghina. Sekadar hiburan semata-mata sebab fesyen itu subjektif!


Sumber: Kosmo

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
3
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
2
0
0
Komen: 13
Komen

Previous : Noh Salleh Kecewa, Masyarakat Perlekeh Kerja Amal Artis

Next       : Nampak 'Susah' Di IG, Syura Ditawar RM100,000 Layan Sugar Daddy?

Komen Terbaru

Quote cikatilia 22-3-2021 02:37 PM
kalau nak parody pon cari lah yg sama warna.. ini lari bebeno range color nya

Lain-lain Komen

Quote rajamoney 20-3-2021 02:48 PM
sampah sarap mana menulaukn diri dia ni?
Quote Kurex 20-3-2021 03:45 PM
Ni gosip ehhhh????????? Bodoh eh?? Benda2 sampah gini letak dekat komgsi tular la ngok
Quote matchstick 20-3-2021 04:21 PM
Kot ye pun nk buka thread psl benda takde pekdah ni rajin2 kan lah diri tu menepek gmbr or video byk sikit
Quote CiliPadiSedap 20-3-2021 08:21 PM
Baik bicara madu jusa c lg berfaedah

#GanyangMaduIndonJusaC
#Balan2LoveBiteMaduJusaC #IndonBrengset
#LakiPencenJusaCMinus
#IndonMataDuitanJusaC
#RupiahMaduJusaC

Sayangi Suami anda jauhi madu yang datang time pencen sebab duit pencen tu mungkin jadi tempat beli ayam penyet dan bakso mangkuk tingkat
Quote Plain-tif 20-3-2021 11:32 PM
Move on jer lahhh
Quote MsBritney 21-3-2021 03:35 AM
xlawak pun.. mula2 dulu kelakar laaa
Quote zarulnazmi 21-3-2021 09:32 AM
Aku masih teringat masa Neelofa di troll sebagai Pink Ranger dan Cell Dragon Ball
Quote skinsandstars 21-3-2021 09:58 AM
Budak ni try hard sangat nak jadi macam instafemes overseas tapi masalahnya tak menjadi.
Quote MsBritney 21-3-2021 11:47 AM
zarulnazmi: Aku masih teringat masa Neelofa di troll sebagai Pink Ranger dan Cell Dragon Ball


yang tu lawak
Quote ReginaGeorge 21-3-2021 12:14 PM
Tak lawak pun. Yang buat tu mesti rasa diri dia dah cukup kelakar. Sila cuba lagi ye... Dapat bg 1 bintang je, tu pun sebab kesihan.
Quote Artemesiaa 21-3-2021 12:36 PM
Sedih lihat mereka memperbodohkan diri sendiri demi banyak like
Quote MadameOnion 21-3-2021 08:40 PM
Kenapa aku rasa tak kelakar pun?
Quote cikatilia 22-3-2021 02:37 PM
kalau nak parody pon cari lah yg sama warna.. ini lari bebeno range color nya

Lihat semua komen(13)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top