Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

"Takkan Lah Stesen TV Nak Ambil Yang Kayu,"- Mawar Rashid Tampil Pertahan Instafamous

20-3-2021 11:08 AM|Oleh: Saiful| Komen: 93

Isu Instafamous diambil menjadi pelakon menarik perhatian Mawar Rashid.

Kata Mawar terdapat beberapa faktor yang membuatkan pihak produksi memilih golongan tersebut.

Salah satunya adalah untuk menaikkan jumlah tontonan memandangkan mereka mempunyai ramai peminat.


Foto: IG

Kata pelakon ini lagi pihak stesen TV pastinya mengetahui apa yang terbaik dan produksi juga bijak memilih pelakon yang layak untuk tampil dalam karya mereka.

"Rasanya sebab macam itu cara untuk naikkan penonton sebab instafamous ini ramai peminat.

"Sekarang banyak production buat uji bakat dahulu untuk instafamous sebelum terima berlakon.





"Takkan la stesen televisyen main ambil orang yang betul-betul kayu," katanya menerusi Instagram.

Tambah isteri kepada Raf Yaakob ini, setiap pilihan yang dibuat stesen TV adalah yang terbaik.




Mereka tahu yang terbaik untuk perniagaan mereka.

"Harap yang dapat tawaran tu buat yang terbaik, yang dapat tu mesti ada bakat cuma kena asah. All the best everyone." -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 93
Komen

Previous : Fizz Fairuz Bengang, Peniaga Pertikai Keikhlasan Review Produk Di IG

Next       : Noh Salleh Kecewa, Masyarakat Perlekeh Kerja Amal Artis

Komen Terbaru

Quote Fettybombom 22-3-2021 11:45 AM
Mawar ok berlakon, dengn ben citer seram kt astro kene rasuk ada selit ckp thai
Ben lak yg nmpk kayu sikit

Lain-lain Komen

Quote Orix 20-3-2021 11:11 AM
Laki kau pun gigih nk berlakon wlupun kayu
Quote Normabaru 20-3-2021 11:18 AM
Dah agk sure ada yang backup Insta tahik kucing yang pemes for wrong reason. Btw dia ni tgh bff dgn si nurin tu..Few days ago..Sakan bergelek2 bff lama si pahros xnmpk sudaa.  Hahaha

Belakon sama2 nurin kat ganu masa pkpb ni.. Insta tahik kucing nk blaja nangis pon kat set br bt homework. Byr mahal2 tp kls blakon pon xamik. Hahadoi

No doubt kaka suka nurin tp kalau ye produser ngok ngek nk amik minah2 tiktok ig jadi retis.. Tolong hantar dorg p kls dlu ye.. Jangan pakai saukkkk je pastu buuat drama cincai.. Then suruh vote as pelakon..bil letrik dan masa tbuang gitu je ye. Membazirrr!!! bluerghhhh

Doktor gigi fake reti korg kecam.retis fake tibaiunta xmo plak kecam alasan comel baik bla bla bla. Pastu tgk drama kayu

Quote slyfynx 20-3-2021 11:19 AM
So ko ngn laki ko kategori ape?
Sampah ke?
Quote mrsbale 20-3-2021 11:22 AM
Kayu kayu bersatu
Quote Nanadjo 20-3-2021 11:28 AM
Hmmm, cuba bukak tv, tengok drama melayu dekat tv3, astro, nilai la sendiri
Quote lavendernovella 20-3-2021 11:33 AM
Kayu + kayu + kayu = perkayuan
Quote haifawehbe 20-3-2021 11:48 AM
lepas sorg2 berbunyik. semalam izara harini mawar. sume pelakon gred z hat lebihnya.
Quote codenamedream 20-3-2021 11:48 AM
Mawar..  Ko n laki ko pun Kayu Balak
Quote pxlbb 20-3-2021 11:48 AM
mrsbale: Kayu kayu bersatu


Hahahahh kejam kak
Siapa lagi nak support kayu kalau bukan sekutu kayu kayan juga kekdahnya
Quote bungasakura89 20-3-2021 12:08 PM
{:cryrun{:cryrun{:cryrun{:cryrun ko oun femes kat insta
Quote nolya 20-3-2021 12:08 PM
Alahai Mawar, kalau nengok lakonan ko n some others, lebih baik tengok drama Korea, penonton lebih menghayati ceritanya sedangkan pelakon2nya amat2 menjiwai watak. Harapkan cantik je muka tapi lakonan sampah, kayu, membosankan, ujung2 alih channel.
Quote chetimor 20-3-2021 12:19 PM
Tolong jangan buat bertik tok dengan pakaian muslimah bertudung mcm tu.. aku tengok pun rasa malu sangat.. mana sifat pemalu mu wahai wanita
Quote Atiesha 20-3-2021 12:20 PM
Mslh ang pon kayu....
Quote INTAN.JEJAI 20-3-2021 12:28 PM
Elok la tu. kayu support kayu {:hooray
Quote Skyline_84 20-3-2021 12:37 PM
Ko pun kayu.. Eleh... Blah la ko
Quote baesuj 20-3-2021 12:40 PM
Ade tgk ig. Mawar karaoke n lepak2 rumah Nurin. Diorang rapat gila lps berlakon. No wonder Mawar akan back up Nurin
Quote Zzzz19 20-3-2021 12:41 PM
Kayu mesti lh support kayu jga
Quote dudaberhias 20-3-2021 12:41 PM
dah sah2 ramai pelakon bagitahu deorang suka ambil casying yang banyak followers...

ko sorang je yang menafikannya mekwa oiii... balik chiangmai je lah...
dah tak relevan dah pun mekwa dalam industri hiburan ni.. bukannya ada drama hit pun...
Quote chooper 20-3-2021 12:43 PM
Aku team rita rudaini

Lihat semua komen(93)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top