Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

2018 Pernah Bagi Kereta, Tahun Ni Janna Nick Hadiahkan Ibu Kereta Lagi

19-3-2021 01:06 PM| Komen: 22

Pelakon dan pengacara terkenal, Janna Nick menghadiahkan sebuah kereta mewah kepada ibu tercinta yang dikenali sebagai Shasha atau Mama Sha.

Bintang drama bersiri Marry Me Senorita itu berkongsi kegembiraan bersama peminat di Instagram.


Kredit foto: IG Janna

Di samping berkongsi sekeping foto saling berdakapan, bintang berusia 26 tahun ini meluahkan rasa sayang terhadap ibunya.

“Mama got her new car! Ingat kan 2018 I pernah bagi mama hadiah Kereta jugak.

This time tukar lain sebab last time I surprise kereta tapi bukan mama yang pilih.

“Tu pilihan i sendiri So lesson learned. Nak beli hadiah better bawak orang tu pilih sendiri. Jangan pandai pandai pilih kan dengan niat nak surprise," tulisnya.



Terdahulu, Janna atau nama sebenarnya Nurul Jannah Muner pernah menghadiahkan sebuah kereta mewah kepada ibunya bersempena ulang tahun kelahiran yang ke-44, pada tahun 2018.


Sumber: Media Hiburan

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
1
Komen: 22
Komen

Previous : Siti Nurhaliza Bersyukur, Aafiyah Senang Dididik Dan Mudah Belajar

Next       : "Yang Penting Adab, Hormat & Disiplin" - Noorkhiriah Sound Siapa?

Komen Terbaru

Quote SayaSayangMama 6-4-2021 05:47 PM
Amboi untung la dpt kereta. Klu dah free suka je

Lain-lain Komen

Quote Dee123rose 19-3-2021 01:18 PM
Seronoknya dapat kereta lagi. Alhamdulilah. Hopefully tidak ada lagi gosip buruk. {:childlike
Quote awenda507 19-3-2021 01:20 PM
Happy mama dpt kete baru
Quote Solero 19-3-2021 01:23 PM
Sronoknya dpt keta baru
Quote katnissE 19-3-2021 01:31 PM
Pressure mak retis.
Hadiahkan mak kereta mak tak suka, terpaksa hadiahkan yang baru 2 tahun kemudian.

Semoga murah rezeki Janna Nick.
Quote matchstick 19-3-2021 01:47 PM
Mak dia request upgrade ke downgrade from kereta yg sblm ni
Quote Tinot7 19-3-2021 01:48 PM
Tahniah.. so beli keta apa tu?
Quote alieyrina 19-3-2021 01:49 PM
Kereta apa tu. Muda lg mak nya
Quote MisXoXo 19-3-2021 02:14 PM
Muda mak.44 kot umo
Quote skullcandy 19-3-2021 03:19 PM
keta mercedes kot..
Quote lifeline 19-3-2021 03:20 PM
syiok noh jadi retis
duit byk nk hadiahkan mak kereta pon senang ja
Quote royaldanish 19-3-2021 04:03 PM
tahniah la kat mak dapat keta baru
Quote lembumanis 19-3-2021 11:18 PM
Bawak2 simpan la duit tu, kang tak de job mula la up cerita sedih minta simpati
Quote dedek12 19-3-2021 11:41 PM
Banyak sugguh duit kau jena
Quote ciksaenara 20-3-2021 12:07 AM
alhamdulillah..murah rejeki janna..
Quote intanblur 20-3-2021 12:47 AM
Wawawa sonok untuk makcik
Quote Perawankota 21-3-2021 02:19 AM
Kereta apakah tu
Quote dudaberhias 21-3-2021 02:20 AM
Damage control ke mek jenna
Quote Zaien 21-3-2021 02:21 AM
katnissE replied at 19-3-2021 01:31 PM
Pressure mak retis.
Hadiahkan mak kereta mak tak suka, terpaksa hadiahkan yang baru 2 tahun kemudia ...

Ha tulaaa.. mak x kenan keta yg dlu hahahaha
Quote anony-mous 21-3-2021 02:34 AM
Santik mak sheol walaupon debab. I rasa lg cantik dri JN

Lihat semua komen(22)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top