Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Jadi lawak pula Yassin cuba produk Lan Pet Pet

19-3-2021 09:00 AM|piao| Komen: 19

 



Kumpulan Senario, siapa sahaja yang tidak mengenali gandingan beberapa pelawak yang tidak dinafikan sangat legend apabila kumpulan yang difahamkan ditubuh pada tahun 1996 ini sudah mewarnai kaca televisyen dengan pelbagai rancangan lawak.

Biarpun begitu, rasanya ramai sudah mengetahui bahawa salah seorang pelawak, kumpulan Senario iaitu Lan Pet Pet telah menceburi bidang perniagaan dan antara produknya adalah produk belacan.

Terbaharu melalui perkongsiannya diruangan Instagram, nampaknya Lan Pet Pet mengundang orang ramai iaitu peminatnya cukup teruja kerana dapat melihat gelagat dia bersama Yassin Yahya. Dapat dilihat melalui video, Yassin mencuba produknya.

Walau bagaimanapun, perkongsian Lan Pet Pet bersama Yassin mengundang juga orang ramai terhibur dan tidak dapat menahan ketawa menyaksikan telatah mereka berdua yang mana dikatakan melihat wajah mereka sahaja sudah cukup membuatkan mereka gelak besar.

“Legend mimik muka jer dah kekeh aku gelak”



Warganet bagaimanapun selain dapat meluahkan rasa rindu mereka terhadap pelawak-pelawak popular itu, ada juga yang mengakui ingin melihat pelawak itu beraksi semula di atas pentas.

“Hehehe pelawak zaman saya. Mantap, rindu nak tengok beraksi semula”







SUMBER : LAN PET PET


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
1
1
Komen: 19
Komen

Previous : Isu Artis Kecam Artis, "Tu Mentaliti Rendah" - Haqiem Rusli

Next       : Sakinah Minta Maaf Pada Ibu Tak Jadi Muslim Yang Baik

Komen Terbaru

Quote gerbera.memopad 8-4-2021 10:20 PM
Sampai sekarang aku masih layan lagu-lagu Senario . Lagu-lagu lawak bernasihat patut buat comeback. Bagi variasi sikit. Tak la lagu cinta, putus cinta semendang

Movies Senario pulak yang tiga terawal tu je best - Senario The Movie, Senario Lagi & Lagi Lagi Senario. Tak bosan tengok sampai la sekarang

Lain-lain Komen

Quote Su_annur 19-3-2021 08:06 AM
Hahaha....nmpk tliur plk dyorg mkn...mcm sdp je belacan lan
Quote bungasakura89 19-3-2021 11:23 AM
kelakar jugak
Quote Orix 19-3-2021 11:59 AM
dulu2 igt lg famous dialog yassin dlm filem senario lagi ke apa tah yg psal kereta kena curi tu, "mcam pernah ku lihat, tp di maaaana ya"
Quote Carcosa 19-3-2021 12:10 PM
Tak payah laaaaa nak mintak2 reunion ni semua. *vomit
Tak kelakar mana pun. Dah letak semua2 dpn TV nanti, semua berebut2 nk berckp. Si Azlee yg suka buat muka terencat tu, langsung tak kelakar. Wahid acah2 alim ckp menjerit2 annoying. Apek tulang kaki dadah. Lan PetPet acah2 golongan elite sbb dpt kawin dgn sipi2 CheTa. Yassin rongak kaki stone. Puke lah. Pls. Tak kuasa.
Pak Ya je aku boleh go. Tu pun sbb dia dah selalu dgn Sepahtu. Dan dia clean.
Quote cheergirlz 19-3-2021 04:22 PM
rindu dgn zaman lawak diorg...mmg tak setanding laa...
Quote sleepandream 19-3-2021 04:52 PM
lan pet pet ada tiktok yach...
harus iols follow
Quote shida81 19-3-2021 04:56 PM
Carcosa replied at 19-3-2021 12:10 PM
Tak payah laaaaa nak mintak2 reunion ni semua. *vomit
Tak kelakar mana pun. Dah letak semua2 dpn TV ...

Ak pun x pernah rase dorang kelakar..
Quote dudaberhias 19-3-2021 05:11 PM
Lawak theyols entah kenapa tak lawak yach.
Iols tengah cuba nak gelak, ujung2 kehausan jah.

Mungkin iols sejenis susah nak terhibur.

Lagi lawak Diva AA maki akak kat luar McD tu, sian akak tu tak bersalah pun kena maki.
Quote Nenasketum 19-3-2021 07:08 PM
Ya awloh, dari semalam cuma 8 komen. Kesiaaan. Belacan makan macam tu saja, i is shaking my head from left to right.
Quote Cassieopeia 19-3-2021 10:38 PM
Aku mmg minat yasin dlu. Dia ni paling lawak dlm senario tu yg lain ermm
Quote Lydiawie 19-3-2021 10:48 PM
Belacan?? Sedap ke??
Quote truesonic 19-3-2021 10:51 PM
Naper Aku rasa x kelako pun ..
Quote azimodin 19-3-2021 11:00 PM
Iouls suka yasin masa dorang aktif menyanyi, masuk juara lagu kot. Yasin nyanyi lagu cepat kaya 1000000 juta kali lagi sedap dari kaknab tiada peluang lagi.
Quote WIFEY_KETIAK 19-3-2021 11:38 PM
ala sbenarnya x sedap sbb mentah kut?
Quote WIFEY_KETIAK 19-3-2021 11:41 PM
Cassieopeia replied at 19-3-2021 10:38 PM
Aku mmg minat yasin dlu. Dia ni paling lawak dlm senario tu yg lain ermm



layan ni dlu... yassin nyanyi
Quote mamajawie 8-4-2021 04:56 PM
Belacan tu xpayah masak ke?x sakit perut ke?
Quote Thunderclouds 8-4-2021 06:04 PM
Xlucu pn pada aku tapiiiii kecoq yaq lioqqqq hahahahahhaha. Nk p koyak pelam sat. Mkn ngn garam blacan
Quote apech 8-4-2021 08:07 PM
Carcosa replied at 19-3-2021 12:10 PM
Tak payah laaaaa nak mintak2 reunion ni semua. *vomit
Tak kelakar mana pun. Dah letak semua2 dpn TV ...

Entahnya. Mmg tak kelakar.
LPP acacah gengster
Quote gerbera.memopad 8-4-2021 10:20 PM
Sampai sekarang aku masih layan lagu-lagu Senario . Lagu-lagu lawak bernasihat patut buat comeback. Bagi variasi sikit. Tak la lagu cinta, putus cinta semendang

Movies Senario pulak yang tiga terawal tu je best - Senario The Movie, Senario Lagi & Lagi Lagi Senario. Tak bosan tengok sampai la sekarang

Lihat semua komen(19)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top