Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

"Tak Payah Minta Potong Queue, Nanti Kita Semua Dianjingkan" - Michael Ang

18-3-2021 03:42 PM| Komen: 62

Umum mengetahui, ketika ini rakyat Malaysia sedang menunggu giliran untuk menerima suntikan vaksin Covid-19 untuk memberi laluan kepada frontliners terlebih dahulu.



Bagaimanapun, semalam kenyataan oleh Presiden Persatuan Seniman Malaysia (Seniman), Zed Zaidi mengundang kecaman apabila mencadangkan golongan artis diberi vaksin awal berikutan banyak aduan kerap melakukan swab test.



Perkara itu mendapat perhatian pengarah Michael Ang yang lantang membidas kenyataan Zed Zaidi itu. Menurut Michael artis bukan golongan penting untuk diberi vaksin awal.


Kredit foto: IG Mike

Perkongsian Michael itu mendapat pelbagai reaksi daripada rakan artis dan netizen yang bersetuju dengan pendapat pengarah itu.


Kredit foto: IG Zed

Diakhir perkongsian itu, Michael berkata meskipun belum menerima vaksin, para artis akan tetap menggunakan pengaruh mereka untuk menyeru rakyat untuk mengambil vaksin.


Sumber: RotiKaya

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 62
Komen

Previous : Ezlynn Mengaku Sedang Rapat Dengan Lelaki Bukan Melayu

Next       : Jadi lawak pula Yassin cuba produk Lan Pet Pet

Komen Terbaru

Quote haters 21-3-2021 07:36 AM
Retis Malaysia berpengaruh ke? Cam bodo je

Lain-lain Komen

Quote watie79 18-3-2021 03:49 PM
mujurrrrr retis lain otak ada sedikit waras....dah lama tak dimaki berjemaah gamaknya
Quote jalfa 18-3-2021 03:51 PM
Mohon mek jannah,rohanis jgn segan segan sokong ZZ
Quote adelea 18-3-2021 03:52 PM
at least ada je juga yg boleh pikir keje retis kau tak sepenting org lain nak jalani kehidupan normal

semua nak utamakan artis
macam besar sgt ekk artis ni
Quote MadameOnion 18-3-2021 04:02 PM
Ye betul..dlm masa yg sama dia agak sarcastic ye
Quote Atiesha 18-3-2021 04:10 PM
Nsib la yg len2 berotak cket.....zz no pasepa tah...
Quote lavendernovella 18-3-2021 04:15 PM
Tu parut hujung hidung tu, nampak sangat ..  doktor manalah buat wey..  
Quote ayukpingu 18-3-2021 04:21 PM
setuju!
orang turun keja kat laut (offshore) dah kembang rasa hidung sebab wajib swab every 2 weeks sebelum melapor diri. tu atas sebab mencari rezeki. takde pun bising2 nak potong que as frontliner apa suma...

yang retis? korang aje ke yang nak cari rezeki?
Quote nyra 18-3-2021 04:34 PM
nasib baek la masih ada artis yang bijak berfikir.
Quote Noraniza_Iblis 18-3-2021 05:08 PM
sesame artis pun dh meluat dgn presiden bodoh ni..
Quote Normabaru 18-3-2021 05:12 PM
Ada news kata ada nurse GH penang kena sakit jantung lps few days suntik vaksin.. Boleh dah kot bagi laluan kt artis.. Kaka alu2kan. Hehehe
Quote AshkieLa 18-3-2021 05:26 PM
Edited by AshkieLa at 18-3-2021 05:27 PM
MadameOnion replied at 18-3-2021 04:02 PM
Ye betul..dlm masa yg sama dia agak sarcastic ye

aku pun rasa begitu...
acah2 tibai zz.. sebenarnya tibai netizen juga... giteww
Quote prettyuglybabe 18-3-2021 05:26 PM
ada kilang tiap minggu kena swab ye..
lagi la kembang lobang idung..
dengan kos company kena tanggung..
habis bonus increment semua tau dak..
Quote atiqah0206 18-3-2021 05:41 PM
{:run{:cryrun{:thief{:sing{:hero{:iwant{:spot{:good{:hypnotize{:hypnotize{:hypnotize{:hypnotize{:hypnotize{:laugh{:laugh{:smile{:iwant{:spot{:spot{:spot
Quote testly 18-3-2021 05:42 PM
Nak cepat dpt vaksin sbb xsabo nak pi berjln/melancong ke tu..
Quote Scheherazade 18-3-2021 05:45 PM
Defend diri kata dia bg cdgn je, kot ye pun nk bg cdgn, fikir pjg sikit leh x?
Quote Plain-tif 18-3-2021 05:50 PM
Retis2 bawak2 la sedar diri sikit...asyik korang jer nak privilege puiii
Quote toxicated 18-3-2021 05:54 PM
Mcm mana si bengap ni boleh voted to be president?
Quote Nenasketum 18-3-2021 05:58 PM
MadameOnion replied at 18-3-2021 04:02 PM
Ye betul..dlm masa yg sama dia agak sarcastic ye

Dia kan mak hayam, suma nak emo, nak bayangkan kita tak sayang depa, memang pun. Meluat lagi ada!
Quote ReginaGeorge 18-3-2021 06:20 PM
Artis kan frontliner gakkkk{:laugh

Lihat semua komen(62)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top