Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Padah Lintas Jalan Tiba-tiba, Lelaki Diseret BMW

18-3-2021 03:27 PM Komen: 32
Tindakan seorang lelaki yang secara tiba-tiba melintas jalan ketika aliran trafik sedang bergerak laju mengundang padah selepas dia dilanggar dan diseret sebuah kereta mewah jenis BMW dalam satu kejadian dipercayai di Jalan Maharajalela menghala ke pusat bandar semalam.

Rakaman berdurasi 40 saat menerusi papan pemuka (dashcam) berkenaan tular sejak awal pagi tadi yang memaparkan tindakan lelaki berkenaan yang dilihat seperti sengaja melintas jalan ketika kereta sedang bergerak laju mengundang tanda tanya pelbagai pihak.


Kredit foto: Kosmo

Ketua Jabatan Siasatan dan Penguatkuasaan Trafik Kuala Lumpur, Asisten Komisioner Zulkefly Yahya menerusi satu kenyataan berkata, pihaknya sedang menyiasat kejadian tersebut.

Setakat ini, semakan mendapati tiada laporan polis dibuat dan pemandu kereta berkenaan dinasihatkan untuk membuat laporan polis bagi membolehkan siasatan dilakukan, katanya ringkas. 


Sumber: K! ONLINE

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 32
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote dudaberhias 20-3-2021 09:51 AM

tengok memang saja buat eksiden nak claim insurance la tu...
kalau mati pun still dapat claim...

lagipun dia tahu kalau takat di situ eksiden takkan mati... koman2 patah kaki.. patah segala benda....

kalau hiway keta tengah laju yer boleh melambung

Lain-lain Komen

Quote TravellingBear 18-3-2021 03:46 PM
Nama jalan pun maharajalela.

pedestrian bermaharajalela
Quote dudaberhias 18-3-2021 03:48 PM
Ni bukan ke dia saja buat terjatuh sebab nak claim insurance katanya? Iols pun taktau yach.

Tapi menang nampak sengaja jatuhkan diri tu.
Quote dudaberhias 18-3-2021 03:50 PM
Btw iols kena komen ni. Dia tak di seret pun, ye yer je di seret. Elok je keta tu berhenti, dia tersangkut kat bumper depan keta tak celus untuk di gilis. Tak nampak macam cedera teruk.
Quote Normabaru 18-3-2021 04:11 PM
Trick minta claim insurance.. Tp mati bunuh diri pon insurance approved jah. So whattt???
Quote Normabaru 18-3-2021 04:12 PM
Normabaru: Trick minta claim insurance.. Tp mati bunuh diri pon insurance approved jah. So whattt???

Dia nak pilih mati style kuak lentang..eh bior je leeeee
Quote Nnasda53 18-3-2021 04:21 PM
Tengok macam sengaja biarkan diri di langgar..utk claim insurans.
Quote kucingitam 18-3-2021 04:21 PM
nasib ada dashcam..kalo tak pemandu bmw kena kecam
Quote batusembilan 18-3-2021 04:25 PM
bmw kereta mewah? he he
Quote Sugarbam1212 18-3-2021 04:26 PM
Macam macam hal skrg ni.
Quote tikusmontok 18-3-2021 04:37 PM
nak mampos kena hantam pun nak memilih jenis keta.
Quote tripleid 18-3-2021 04:54 PM
Videonya mana?!
Quote Buritan 18-3-2021 04:59 PM
dudaberhias replied at 18-3-2021 03:48 PM
Ni bukan ke dia saja buat terjatuh sebab nak claim insurance katanya? Iols pun taktau yach.

Tapi  ...

Mcm mcm cara org nak duitt..
Quote Manjahati 18-3-2021 05:02 PM
Mati ke x tu
Quote BacaDalamDiam 18-3-2021 05:12 PM
Pandai jugak dia pilih kereta tu. Harapnya baik-baik sahaja utk beliau
Quote prettyuglybabe 18-3-2021 05:24 PM
zaman most kereta ada dash cam ni, tok sah la nak buat kerja bodoh
Quote atiqah0206 18-3-2021 05:38 PM
{:laugh{:nose{:hooray{:spot{:dot{:handsome
Quote Cieejiee 18-3-2021 06:29 PM
Kenapa lah
Quote Cece1234 18-3-2021 06:42 PM
Dah kenapa..
Quote Kerexxx 18-3-2021 07:11 PM
batusembilan: bmw kereta mewah? he he

Ushhh mewah lah tu... tah berapa kerat je yg mmpu beli

Lihat semua komen(32)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top