Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Miss You Kak" - Haiza Titip Doa Setahun Permergian Maya Matahari

18-3-2021 03:23 PM| Komen: 20

Penyampai radio dan penyanyi, Haiza memuat naik sekeping gambar bersama dengan Allahyarhamah Mya Ruslee yang telah genap setahun kembali ke rahmatullah.


Kredit foto: IG Haiza

Menerusi entri berkenaan, penyanyi lagu Dag Dig Dug ini meluahkan rasa rindu dengan penyanyi yang sinonim dengan lagu Matahari itu.

Melihat di ruangan komen, rata-rata peminat turut meluahkan rasa rindu terhadap arwah Mya yang sentiasa diingati selalu oleh peminat.

Imbas kembali, arwah Mya atau nama sebenarnya Myanaliza Rusli meninggal dunia selepas menjalani rawatan penyakit kanser di China, pada 18 Mac tahun lalu.


Kredit foto: NST

Allahyarham sebelum ini sinonim menerusi nama komersial, Maya Matahari.


Sumber: Media Hiburan

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 20
Komen

Previous : Ramai Bersubahat Bersengkokol Nak Jatuhkan Isteri Aman Ra

Next       : Ezlynn Mengaku Sedang Rapat Dengan Lelaki Bukan Melayu

Komen Terbaru

Quote Reymz 19-3-2021 04:20 PM
makita replied at 18-3-2021 04:40 PM
Sapa yg artis mengaku best fren tapi x jumpa 3 thun sampai meninggal

Kalau tak salah 12 tahun...Amyza Adnan...

Tapi nak cakap lelebih susah jugak lah... Saya tak jumpa one of my auntie pun ada 5 6 tahun.. Padahal duduk dekat jer... tapi tu lah kadang kadang kita ambil mudah pada benda benda mcm nie....

Esok kena pergi melawat lah nie

Lain-lain Komen

Quote helicornia 18-3-2021 03:54 PM
kejap je dah setahun
Quote hayrin86 18-3-2021 04:25 PM
Al-Fatihah.. Kebetulannya hari yang sama juga dengan pelaksanaan PKP (MCO) 1.0..
Quote makita 18-3-2021 04:40 PM
Sapa yg artis mengaku best fren tapi x jumpa 3 thun sampai meninggal
Quote tootii 18-3-2021 04:42 PM
Kak Amiza tak dak update apa2 ker ? bespren kan ..
Quote missyL 18-3-2021 05:01 PM
Arwah aging gracefully.
Semoga tenang di sane..
Quote Tukul.Besi 18-3-2021 05:04 PM
Teringat pulak performance arwah kt GV. Tak sangka itulah kali terakhir dia perform on stage. underrated singer.
Quote Noraniza_Iblis 18-3-2021 05:12 PM
iolss xtahu mcm mne arwah blh rapat dgn artis2 dangdut..
mcm haiza,ani mayuni.. amelina..
padahal sheols bukn nyanyi dangdut pun...
Quote Baladna804 18-3-2021 05:49 PM
Al fatihah...
Quote torches 18-3-2021 05:51 PM
al fatihah
Quote mrsLY 18-3-2021 05:57 PM
Al fatihah
Quote Cieejiee 18-3-2021 06:30 PM
Al-fatihah dibaca..
Quote Cece1234 18-3-2021 06:47 PM
Al fatihah..
Quote Raman 18-3-2021 07:11 PM
May Allah bless her soul
Quote GegarVaganja 18-3-2021 07:58 PM
makita replied at 18-3-2021 04:40 PM
Sapa yg artis mengaku best fren tapi x jumpa 3 thun sampai meninggal

3 tahun ke nok.
Bukan 10 tahun ke

Quote Nenasketum 18-3-2021 09:11 PM
makita replied at 18-3-2021 04:40 PM
Sapa yg artis mengaku best fren tapi x jumpa 3 thun sampai meninggal

Haip! Kak Kaia bizi sebab anak trending no 3 hokkay. Hehehe
Quote Perawankota 18-3-2021 10:56 PM
Moga2 dia tenang di sana..
Quote atiqah0206 18-3-2021 11:24 PM
{:cryrun{:cryrun{:cryrun{:cryrun{:cryrun{:cryrun{:cryrun
Quote Su_annur 19-3-2021 08:05 AM
Al-fatihah...
Quote ciksaenara 19-3-2021 02:10 PM
pejam celik da stahun. ase mcm bru je arwah tade. pepon, alfatihah.

Lihat semua komen(20)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top