Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Ini Baru 'Geli-geli' Di Christian Dior, Macam Mana Lah Sambutan Rasmi Birthday Kacak?

18-3-2021 01:03 PM| Komen: 133

Usahawan kosmetik terkenal Datuk Seri Vida (DSV) baru-baru ini membuat ‘kecoh’ di sebuah butik mewah yang terletak di Pavillion Kuala Lumpur ternyata menarik perhatian warganet.


Kredit foto: IG DSV

Manakan tidak, DSV dilaporkan membuat sebuah kejutan untuk meraikan hari jadi anak lelakinya iaitu Kacak.

Dalam hantaran video di Instagram, kelihatan DSV memilih butik berjenama mewah, Christian Dior untuk mengadakan majlis kejutan itu.

Menerusi kapsyen, dia memberitahu bahawa sambutan yang diadakan itu sekadar ‘geli-geli’ ataupun suka-suka sebelum mengadakan majlis rasmi anak kesayangannya itu di kemudian hari.

Meskipun begitu, reaksi DSV ketika disuruh memakai pelitup muka sebelum memasuki pusat membeli-mewah itu menjadi pertikaian netizen. 



Ada peminat tampil memberi nasihat agar DSV sentiasa mematuhi Prosedur Operasi Standard (SOP) dan tidak menyalahkan sama sekali pegawai keselematan yang bertugas.

Namun, sepanjang kejutan hari lahir itu, majlis tersebut berjalan dengan lancar dan keluarga DSV juga dilihat menjaga SOP sepanjang berada dalam butik mewah itu.


Sumber: BeautifulNara

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
0
1
Komen: 133
Komen

Previous : "Sebiji Mak Dia!" - Anak Que Haidar, Linda Jasmine Pula Curi Tumpuan

Next       : Ramai Bersubahat Bersengkokol Nak Jatuhkan Isteri Aman Ra

Komen Terbaru

Quote mabeles 23-3-2021 03:47 AM
Dsv ni... Satu je part aku respek, memang all out dgn anak anak since dia pernah rasa kehilangan anak tersayang kan. Tapi yang lain tu..... Nak tutup mata pun tak boleh

Lain-lain Komen

Quote rajamoney 18-3-2021 01:07 PM
haiwan haiwan haiwan haiwan chu

muah muah muah muah muah
Quote black_handbag 18-3-2021 01:08 PM
sian xde org komen tered ni

oklah meols nak tnya, dsv ni potong perut mcm rina harun jgk ke.. sbb nampak kurus byk jgk ni dr dulu.. maklumlah duit byk stkt 30k potong perut utk cantik tu celah gigi dsv jelah kan

nti dsv boleh buat utk anak dia yg perempuan tu jgk ye. CikB kan
Quote bluebutter 18-3-2021 01:09 PM
gemuk gemuk semua....
Quote sharlenetexas 18-3-2021 01:12 PM
Bila designer boutique dipasar malamkan oleh pokok krismas bergerak
Quote bluebutter 18-3-2021 01:13 PM
Happy Birthday Kacak!. Be a smart boy ya.
Quote Lolipop0411 18-3-2021 01:15 PM
Pibeday kacak semoga kacak selalu ♂
Quote Nenasketum 18-3-2021 01:17 PM
sharlenetexas replied at 18-3-2021 01:12 PM
Bila designer boutique dipasar malamkan oleh pokok krismas bergerak

Setiap hari is kismas day ek
Quote Atiesha 18-3-2021 01:18 PM
Happy besday kacak
Quote KIM.K 18-3-2021 01:20 PM
Dah geli geli je yang acik mampuu..hebesday kacak
Quote dudaberhias 18-3-2021 01:21 PM
Macau scammer pun pernah sambut tapi di starhill, bukan pop up store ni... So so soo geli geli je gittewww. Terpaksa hadap je lah kacak dengan mak dia
Quote merrissa 18-3-2021 01:28 PM
sharlenetexas replied at 18-3-2021 01:12 PM
Bila designer boutique dipasar malamkan oleh pokok krismas bergerak

jangannnnn...kang dia kata kau dengki sebab tak berduit
Quote mieymiey 18-3-2021 01:36 PM
Money can't buy you class.
Quote cassriena 18-3-2021 01:42 PM
huduh huduh belaka

mua muah muahhhh
Quote JalaEmas 18-3-2021 01:44 PM
pibeday..
Quote 0507lala 18-3-2021 02:23 PM
Happy bday kacakkk
Quote bulalof 18-3-2021 02:24 PM
still i dont see any class......
Quote tikusmakmal10 18-3-2021 02:27 PM
happy besday kacak
Quote jo_je 18-3-2021 02:29 PM
mak oiiiiiiii cincin dia....

berapa juta tu.....
Quote kikiharris 18-3-2021 02:37 PM
Sesetengah org mmg ada credibility utk buat designer brand bertukar nampak cekai

Lihat semua komen(133)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top