Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Demi Lovato Dedah Pernah Jadi Dirogol Pelakon

18-3-2021 12:52 PM| Komen: 20

Los Angeles: Banyak rahsia terungkap mengenai penyanyi Demi Lovato menerusi dokumentari mengenai dirinya berjudul Demi Lovato : Dancing With the Devil.

Selain cerita pengambilan dadah berlebihan pada 2018, dia turut menyingkap pengalaman menjadi mangsa rogol ketika berusia 15 tahun.

"Saya hilang dara akibat dirogol," katanya menerusi dokumentari yang ditayangkan di SXSW Film Festival.

Kejadian itu berlaku pada penghujung tahun 2000 ketika dia terbabit dengan penggambaran program untuk Disney Channel.


Foto: IG

Dalam dokumentari yang akan ditayangkan di YouTube pada 23 Mac ini, Lovato mengakui dia dan lelaki terbabit sebenarnya saling menyukai antara satu sama lain.

Bagaimanapun, ketika itu dia tegas mengatakan belum bersedia melakukan hubungan intim.

Pada waktu sama, dia juga mendapat tekanan untuk menjaga imejnya.

Lovato berkata, dia sering menekankan untuk menjaga kehormatan diri sehingga berkahwin.

Lovato turut mengakui tidak mempunyai pengalaman malam pertama yang romantis. Perkara ini semakin parah apabila dia sering bertemu dengan lelaki terbabit.

Lovato tidak mampu bertahan dan melaporkan kejadian itu kepada orang dewasa. Namun, dia kecewa kerana tiada sebarang tindakan diambil.

Pengakuan Lovato ini seakan memberi petunjuk bahawa lelaki terbabit adalah seorang pelakon.

"Mereka tidak pernah menggugurkannya dari filem yang dia bintangi," katanya. -CARI

Sumber: Harian Metro

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
0
1
0
Komen: 20
Komen

Previous : Salah Faham Remeh Je, Amir Khan Dan Juhi Chwla Tak Bercakap 7 Tahun

Next       : Engku Emran Dah Kahwin, Ramai Doakan Laudya Cynthia Bella Berjodohan Dengan Dimas Beck

Komen Terbaru

Quote gideoncross 2-4-2021 12:49 AM
dua_chzy replied at 18-3-2021 02:27 PM
Sheol ok je. Takdalah sendu sangat. Btw deols yang pernah jadik child star samada di Disney atau ...

Yg ni btul, xde nak tipu2 lgi.

Lain-lain Komen

Quote Artemesiaa 18-3-2021 01:05 PM
Bila dah kurang popular mulalah isu2 macam ni nak diceritakan
Quote mieymiey 18-3-2021 01:48 PM
Demi Lovato Dedah Pernah Jadi Dirogol Pelakon


Tajuk pun.
Quote Noraniza_Iblis 18-3-2021 02:12 PM

tajuk mcm gampang..
why tk cakap "DL dedah pernah dirogol pelakon" jah?

Quote mieymiey 18-3-2021 02:14 PM
Noraniza_Iblis replied at 18-3-2021 02:12 PM
tajuk mcm gampang..
why tk cakap "DL dedah pernah dirogol pelakon" jah?

Kan? Macamana entah boleh jadi reputs.
Quote dua_chzy 18-3-2021 02:24 PM
Shiiiitttt

Patutlah sheol disturbia sangat!
Quote dua_chzy 18-3-2021 02:27 PM
Artemesiaa: Bila dah kurang popular mulalah isu2 macam ni nak diceritakan


Sheol ok je. Takdalah sendu sangat. Btw deols yang pernah jadik child star samada di Disney atau Nickelodeon memang rata2 jadik mangsa pedo. Ramai betul yang sexually abused tapi mak pak biarkan sebab nak duit anak2 bila anak2 pemes.
Quote cystmex 18-3-2021 02:58 PM
Kesian betul kalau budak-budak yang mangsa sexually abused tapi dibiarkan demi mengejar kekayaan
Quote kakakgarang 18-3-2021 03:53 PM
aku emosi dgn dia ni tau.. kau reveal pasal rape pulak skrg..

hari tu beria pasal gender..

kau mmg suka mencapap ke?

dia ni puak2 sokong lgbt... konon terkesan la sbb tu?


Quote bungasakura89 19-3-2021 08:51 AM
bagitahu je la sape yg rogol tu
Quote haifawehbe 22-3-2021 04:47 AM
industri hiburan hollywood mmg kotor pun. byk pelakon/ penyanyi cilik yg jadi mangsa rogol & pedo oleh org industri. tapi sebabkan duit & fame terpaksa kunci mulut. sebab tu tgok retis yg berlakon dari kecik bila dah besar jadi rosak kesan dari mangsa seksual. cth bella thorne dgn macaulay culkin yg berlakon cite home alone tu.
Quote kukukatablog 22-3-2021 11:25 PM
sejak sheols kantoi wat fake acc ig kutuk selena gomez tu rasa nyampah ngan dia....
Quote fazamania 24-3-2021 07:47 PM
Murung 7 hari 7 malam aku baca tajuk ni.
Wartawan cari jenis apa la tulis pun tak pandai.
Guna google translate ka?
Quote annehuda 25-3-2021 09:32 AM
lg sorg retis disney yang skrang dah ke laut, Bella Thorne. pernah berlakon ngan Zendaya.  skrang ni dah jadi part time pornstar.  penah cetus kontroversi gak scam orang kt onlyfans.  die ni pun penah jugak dedah kena rogol masa kecik
Quote Fafaa 25-3-2021 02:41 PM
kakakgarang replied at 18-3-2021 03:53 PM
aku emosi dgn dia ni tau.. kau reveal pasal rape pulak skrg..

hari tu beria pasal gender..

retis terpaling victim la dia ni.. kes dadih, sober, suicidal thought, kecelaruan identiti, eating disorder, kali ni rape.. lagi masuk apa dlm list? dia sendiri pon buruks perangai sheols ni antara target meols bakalan join club 27 alang2 tapi tak kesampaian.. sampai cmtu sekali hah meluat kt dia..
Quote Gianna111 25-3-2021 03:48 PM
kukukatablog replied at 22-3-2021 11:25 PM
sejak sheols kantoi wat fake acc ig kutuk selena gomez tu rasa nyampah ngan dia....

serius dia buat gitu?padahal dulu bff kot..apasal gaduh?
Quote apedehal 30-3-2021 02:28 AM
annehuda replied at 25-3-2021 09:32 AM
lg sorg retis disney yang skrang dah ke laut, Bella Thorne. pernah berlakon ngan Zendaya.  skrang ni ...

La ye ke ka mod..comel kut dia tu sayang betul dak2 disney ni mostly endup mental kn..tgk je la britney tu
Quote gideoncross 2-4-2021 12:46 AM
Artemesiaa replied at 18-3-2021 01:05 PM
Bila dah kurang popular mulalah isu2 macam ni nak diceritakan

Ummah Kokesen kat website DailyMail pun anggap dia ni skrg mcm tngh mncri popularity blik.
Quote gideoncross 2-4-2021 12:47 AM
Fafaa replied at 25-3-2021 02:41 PM
retis terpaling victim la dia ni.. kes dadih, sober, suicidal thought, kecelaruan identiti, eating ...

Ummah Kokesen pun x minat kat dia ni, bnyk sngt problem.
Quote gideoncross 2-4-2021 12:48 AM
kakakgarang replied at 18-3-2021 03:53 PM
aku emosi dgn dia ni tau.. kau reveal pasal rape pulak skrg..

hari tu beria pasal gender..

DL ni mmg attention seeker.

Lihat semua komen(20)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top