Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Ruhainies Tak Pernah Takut Kekasih Disambar Orang

14-3-2021 07:36 PM|Oleh: Saiful| Komen: 72

Dengar kata Ruhainies nak tamatkan zaman bujang tahun depan.

Namun katanya setakat ini tiada rancangan ke arahnya lagi memandangkan banyak lagi komitmen kerja yang tertangguh.

Foto: IG
"Saya belum ada rancangan untuk berkahwin dalam masa terdekat sebab saya sibuk dengan penggambaran drama sehingga penghujung tahun ini.

"Seperti semua maklum, banyak kerja tertangguh akibat Covid-19. Jadi, apabila sudah dibenarkan menjalani penggambaran, jadual kerja saya padat," katanya kepada Harian Metro.

Dalam masa yang sama adik kepada Risteena ini tak pernah risau sekiranya kekasihnya yang dikenali sebagai Mr E itu dirampas orang.



"Bagi saya, kalau itu jodoh saya, maka dia akan menjadi jodoh saya sampai bila-bila. Jadi, saya tak risau kalau orang kata, menunggu terlalu lama berisiko untuk kekasih disambar orang.'

Tambah pelakon ini lagi, dia tidak mahu lama-lama bertunang.



"Setakat ini kami tak ada rancang mengenai pertunangan. Tapi, saya tak suka kalau nak bertunang dalam tempoh yang lama. Mungkin paling lama pun, seminggu sebelum bernikah."

Cepat-cepatlah kahwin, penat netizen Malaysia tunggu. Tak begitu? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 72
Komen

Previous : Akim Ahmad Minta Stacy Anak Lagi

Next       : Usia 68 Tahun Bukan Penghalang, Fauziah Nawi Nak Sambung Ijazah

Komen Terbaru

Quote lembumanis 19-3-2021 11:19 PM
jgn risau tak hingin pun nk sambar

Lain-lain Komen

Quote JalaEmas 14-3-2021 07:38 PM
first time tgk due ni berlakon, cite hello mr perfect.. dgn patah amin.. mase tu org ckp die ni berlakon nk ikut2 gaya nora danish
Quote missyL 14-3-2021 08:31 PM
Die start dah hahaha
Tgu ruhanies nikah baru abes kesah bercinta nie lol
Quote LadyCarefree 14-3-2021 08:56 PM
Ala alaaaaaa
Quote CikYaYaYa 14-3-2021 09:06 PM
Toraa datang lagiii.. Wujud lagi ke bf dia to..? ingtkan dah putuihh..
Quote Kurex 14-3-2021 09:10 PM
G mampus la kau, benda gini pun nak digempar-gemburkan, macam kau la manusia paling penting utk manusia tau. Kau ingat jantan2 akan kecewa ke kalau kau kawen, sedang jantan gatal pun tak kenal kau sape la pompuan.

Ooohhhh sepol, patutlah sampah benamg gosip ni. Kau tak bosan ke sepol hidup asal boleh buat kerja tu? Tak tau ke tak berkat kalau kerja asal boleh asalkan capai kpi? Bodoh mana la yg lantik repot gini. Ni bukan gosip la ngok kalau petikan artis, baik kau bukak benang dekat borak je bodoh. Tu pun belum tentu orang tergerak hati nak komen.

Kau tutup la muka jantan tu, tetap orang tak peduli la muka tua. Tetap tak mampu padamkan kenyataan yg kau takde gred, tak berbakat langsung dari kau sampailah kakak kau tu sangkak, tak relevan, takde gred. Level sekadar jadi runner artis je kau ni. Aku yakin, tak kekal lama pun kau ni  kau tengok la, akak kau tu sikit hari cerai la..

kau, akak kau & sepol layak diludahkan je, sebab tu yg sesuai utk korang. Puihhhhh puihhh puihhhhh puihhhhh puihhh puihhh puihhhhh dekat muka korang
Quote noorazurams 14-3-2021 09:10 PM
Biasa2 je dia berlakon
Quote Normabaru 14-3-2021 09:15 PM
show off pic lama je mampu? Ckp jelaaa abg syg dh lama melayanggggg hahahahah
Quote Normabaru 14-3-2021 09:18 PM
JalaEmas: first time tgk due ni berlakon, cite hello mr perfect.. dgn patah amin.. mase tu org ckp die ni berlakon nk ikut2 gaya nora danish


Dia pemes pon sbb org kata resemblance mcm nora.. Tp versi kurus kering kecik budak flat keje epot je laaa..

Copy ori mmg biasanya xde bakat... Compare nora, dia ni blakon so kayu
Yang baru2 ni.. Muka plain basic gila.. Dgn senyum tkemut2. Howlaaa industri blh kutip org gini. Pfft
Quote missbigrockstar 14-3-2021 09:48 PM
Normabaru replied at 14-3-2021 09:15 PM
show off pic lama je mampu? Ckp jelaaa abg syg dh lama melayanggggg hahahahah

Bf dia ada pi malam wedding akak dia. Ada nampak sipi sipi dlm video.
Quote Nozot 14-3-2021 09:48 PM
yeay!!!! kemut in da house
Quote Normabaru 14-3-2021 09:59 PM
missbigrockstar replied at 14-3-2021 09:48 PM
Bf dia ada pi malam wedding akak dia. Ada nampak sipi sipi dlm video.

Mana.. Tepek pic pls.. Tkot itu bayangan adik dia.. Kang jadi mcm kes sorg acik porumer.. Gigih kata puriz.. Sekali tgk salah org daaaa. Hahahahahahaha. Klaka namateyy
Quote missbigrockstar 14-3-2021 10:03 PM
Edited by missbigrockstar at 14-3-2021 10:04 PM
Normabaru replied at 14-3-2021 09:59 PM
Mana.. Tepek pic pls.. Tkot itu bayangan adik dia.. Kang jadi mcm kes sorg acik porumer.. Gigih ka ...


Ada aku bagitau kak duda. Video yg dia post 1st page tu. Video dedy. Kat meja tgh cakap2. Meja tu dgn pasangan masing2 kecuali adik laki depa. Ada penampakan bf dia. Cuba puan norma pi skodeng. Hehe
Ada ja tu depa masih On saja kot sorok sat. Or saja nak bagi dramatic bikin panas.
Quote slyfynx 14-3-2021 10:09 PM
Hidup lg betina ni dgn cite jantan die.
X nk kalah ngn kakak
Quote Normabaru 14-3-2021 10:24 PM
missbigrockstar replied at 14-3-2021 10:03 PM
Ada aku bagitau kak duda. Video yg dia post 1st page tu. Video dedy. Kat meja tgh cakap2. Meja t ...

Dik... Dlm video blambak umat okay.. Tambah dgn mask sana sini

Ko ss la yang mana satu.. dah ngko yang sembang ko nmpk... So cer tepek..

Setakat ckp Gitu.. pastu nk suh kaka korek lagu mana kaka nk buat..

Kaka dgn yang lain mmg xnmpk.. So...????
Quote missbigrockstar 14-3-2021 10:59 PM
Normabaru replied at 14-3-2021 10:24 PM
Dik... Dlm video blambak umat okay.. Tambah dgn mask sana sini

Ko ss la yang mana satu.. dah ng ...


Aku malaih lah kak. Nak korek idung sat haha.
Lepas AJL aku pi ss khas utk puan norma.
Quote Normabaru 14-3-2021 11:03 PM
missbigrockstar replied at 14-3-2021 10:59 PM
Aku malaih lah kak. Nak korek idung sat haha.
Lepas AJL aku pi ss khas utk puan norma.

Haaa okayyy.. Kaka pon br lepaih korek bijih timah.. Byk plak hasil malam ni.. Sesambil tunggu dik rock punya ss. Kihkih
Quote missbigrockstar 14-3-2021 11:15 PM
Edited by friedfishsoup at 14-3-2021 11:28 PM
Normabaru replied at 14-3-2021 11:03 PM
Haaa okayyy.. Kaka pon br lepaih korek bijih timah.. Byk plak hasil malam ni.. Sesambil tunggu dik ...


Kak norma, Gigih aku ss yg terpaling nampak muka. Nampak tak? Aku first time paste gambar ni. Haha. Sebelah kanan rohani tu. Badan chubby2 sama kan.

Screenshot_20210314_230613_com.brave.browser.jpg
Quote TerataiMelur02 14-3-2021 11:26 PM
Kurex replied at 14-3-2021 09:10 PM
G mampus la kau, benda gini pun nak digempar-gemburkan, macam kau la manusia paling penting utk manu ...

Win rex! Hahahah
Quote dudaberhias 14-3-2021 11:37 PM
Kurex replied at 14-3-2021 09:10 PM
G mampus la kau, benda gini pun nak digempar-gemburkan, macam kau la manusia paling penting utk manu ...

Terima kasih kerana mencurahkan segala isi hati ini.

Lihat semua komen(72)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top