CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Untunglah Ramai Sayang Anuar Zain, Sambut Birthday Mengalahkan Sultan"

13-3-2021 08:55 AM| Diterbitkan: Cari-Azza| Dilihat: 11980| Komen: 59|Original author: Oleh: Cari-Azza

Description: "Perghhh dah masuk Mac pun ada celebration lagi. Kalah Sultan!"Penyanyi tersohor tanah air, Anuar Zain, 51 telah pun menyambut ulang tahun pada 15 Februari lalu. Sambutan demi sambutan oleh ahli k ...

Foto: IG


"Perghhh dah masuk Mac pun ada celebration lagi. Kalah Sultan!"

Penyanyi tersohor tanah air, Anuar Zain, 51 telah pun menyambut ulang tahun pada 15 Februari lalu.

Sambutan demi sambutan oleh ahli keluarga dan sahabat handai memenuhi ruangan Instagram bintang tersebut.

Biarpun hampir sebulan, hari jadi pelantun lagu Bila Resah ini masih disambut oleh kenalannya hingga ada yang mengusik hari jadi Anuar mengalahkan Sultan pula.



Dalam coretannya, Anuar turut merakamkan penghargaan terima kasih kepada semua yang telah bersama dengannya selama ini.


"Semoga sentiasa didalam rahmat dan barakah ALLAH SWT hingga ke Jannah"


Foto : IG

Para peminatnya turut mengusik Anuar yang bertuah dengan sambutan ulang tahun berturut-turut.

Foto : IG

Foto : IG

Jadi, apa ucapan anda untuk penyanyi bersuara gemersik, Anuar Zain ini? - CARI


1

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (2 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Tapayana 13-3-2021 09:40 AM
dah start beruban bang nwar.
Quote crossline 13-3-2021 09:43 AM
Tapayana replied at 13-3-2021 09:40 AM
dah start beruban bang nwar.

Dan tembun, aiyo...kakaknya boleh maintain cantik , why why why.... Nasib baik i pernah jumpa dia live time masih kacak bergaya.
Quote GegarVaganja 13-3-2021 10:12 AM
Tapayana replied at 13-3-2021 09:40 AM
dah start beruban bang nwar.

Umur dia 51 nok.
Bukan 15.

Quote LembingDayanti 13-3-2021 10:15 AM
dah ghuper ex abg iparnya hahahahha
Quote dudaberhias 13-3-2021 10:18 AM
Tapayana replied at 13-3-2021 09:40 AM
dah start beruban bang nwar.

bang nwar ke sis nwar
Quote helicornia 13-3-2021 10:40 AM
LembingDayanti replied at 13-3-2021 10:15 AM
dah ghuper ex abg iparnya hahahahha

aah la  
Quote apedehal 13-3-2021 10:41 AM
Sebijik muka pak zain
Quote BicaraHatiku 13-3-2021 11:09 AM
dah malas nak grooming ke tu? serabot cam Awie.
Quote Cik_jantung 13-3-2021 11:37 AM
Kenapa  zoom muka sedekat itu bam nuar
Quote cap_ayam 13-3-2021 11:43 AM
Happy Belated Birthday Anuar Zain!
Quote Nenasketum 13-3-2021 11:47 AM
Happy Belated Besday Bam Nuwar. I is peminat setia. Kau tetap wangi dimata ku. Ahaks
Quote makcun14 13-3-2021 02:11 PM
Itu diaa coverina teragung sambut besday! Ok la janji tak guna anak dara orang untuk cover like ye dak. Happy happy jach anuarina buat hal sendirik
Quote Tinot7 13-3-2021 02:50 PM
Hepi besday.
Quote supernaturalee 13-3-2021 02:55 PM
Kt kedai mamak tepi kaki lima je celebrates


Ape de hal
Janji happy


Quote supernaturalee 13-3-2021 02:56 PM
Nape lh pi cucuk

Jwbnya makin teruk muka tu nnt

Quote Tpahtertipu 13-3-2021 03:02 PM
Patutnya dh level silver fox.. Bru aummms.. Bosan dh krr jd matsmart?
Quote TerataiMelur02 13-3-2021 03:03 PM
Hepi bday anuar zain!
Quote cikgojesss 13-3-2021 03:05 PM
tahniah kerana mengalami hari jadi..
Quote masmn 13-3-2021 03:20 PM
Nampak dah aging na anuar zain..

Lihat semua komen(59)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-12-2022 02:30 AM GMT+8 , Processed in 0.092743 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top