CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Risteena Munim, Isa Khan Akhirnya Selamat Bernikah

12-3-2021 12:47 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 20871| Komen: 140

Description: Pasangan selebriti, Risteena dan Isa Khan selamat disatukan sebagai suami isteri dengan sekali lafaz pada pagi Jumaat.
Pasangan selebriti, Risteena dan Isa Khan selamat disatukan sebagai suami isteri dengan sekali lafaz pada pagi Jumaat.

Majlis akad nikah diadakan di Masjid Tuanku Mizan Zainal Abidin, Putrajaya kira-kira pukul 10.40 pagi.


Pernikahan mereka itu disiarkan secara langsung menerusi Instagram Project2pi.




Dalam majlis tersebut, Risteena atau nama sebenar Nur Risteena Munim Zainul Ilyas, 32, dan Isa dilihat mengenakan persalinan putih rekaan Ezuwan Ismail.

Majlis tersebut diadakan mengikut prosedur operasi standard (SOP) yang ditetapkan kerajaan dan dibuat secara tertutup.

Antara yang hadir ialah keluarga dan teman rapat termasuklah adiknya yang juga pelakon, Ruhainies.


Foto: IG

mStar sedang berusaha mendapatkan maklumat lanjut dan kenyataan rasmi daripada pasangan pelakon ini.

Sebelum ini, Risteena dan Isa merancang untuk bernikah pada 20 November lalu, namun terpaksa menangguhkan hasrat itu berikutan pandemik Covid-19 yang sedang melanda.






Pasangan berkenaan sebelum ini sudah mengikat tali pertunangan pada 23 November 2019 di Bali, Indonesia setelah lima bulan berkenalan. -CARI

Sumber: mStar Online

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (1 people)

  • Bosan

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote ashilalat 7-3-2021 09:39 AM
Selama ni pon mmg mcm dah kawen pon...nikah pon org x peduli lah. Xde beza pon
Quote Geeayden 7-3-2021 09:49 AM
Tahniah semoga urusan pernikahan berjalan lancar dan sempurna
Quote BarbiePink 7-3-2021 09:51 AM
ashilalat replied at 7-3-2021 09:39 AM
Selama ni pon mmg mcm dah kawen pon...nikah pon org x peduli lah. Xde beza pon

Tak apa ler chouls
Yg penting dh nak tuju benda baik
Halalkan perhubungan
Quote sharlenetexas 7-3-2021 09:55 AM
Baguslah.
Bosan baca cite tah apa2. Produknya takde.
Quote makneng 7-3-2021 10:02 AM
Akhirnya hari yg ditunggu tunggu warga bodgos bakalan tiba... Buckle up acik2 sekelian
Quote ashilalat 7-3-2021 10:33 AM
BarbiePink replied at 7-3-2021 09:51 AM
Tak apa ler chouls
Yg penting dh nak tuju benda baik
Halalkan perhubungan

Tapi lepas ni forumer bakal dihidangkan dengan berita rindu masuk bilik air 5 menet...rindu klua umah g kedai 10 menet..bini suka cium ketiak laki, laki suka cium kaki bini. Wekkkkkk...
Quote Normabaru 7-3-2021 10:33 AM
Tunggu kemut bwk bf dia.. Tu pon kalau ada lg laaa
Quote bungarose 7-3-2021 10:35 AM
Akhirnyerr
Nasib menjadi juger
Quote minah_selekeh 7-3-2021 10:41 AM
Finallyyyyyyy... Bukanlah aku tunggu2 sangat pun.. Cumanya asyik dok up citer kawen tapi tak kawen2.. Alhamdulillah nak sampai jugak hari kawen tu.. Tunggu jahlop pulak..
Quote kiah_mai_pulak 7-3-2021 10:51 AM
dah tu nk kena mggelabah teksssss ke tak ni??
Quote Buritan 7-3-2021 10:54 AM
ashilalat replied at 7-3-2021 09:39 AM
Selama ni pon mmg mcm dah kawen pon...nikah pon org x peduli lah. Xde beza pon

Mmg dah taraf wajib kawin pung.. luar dlm dah tengok.. celup aje yg belum lg.. koh kohkoh..
Quote Fafaaisa 7-3-2021 11:05 AM
kiah_mai_pulak replied at 7-3-2021 10:51 AM
dah tu nk kena mggelabah teksssss ke tak ni??

Kena la kiah oi..libas libas sikit
Quote selipar_hijau 7-3-2021 11:12 AM
Ya alloh tak sabar nya nak baca benang2 kt sini lepas diorg kawin mesti meriahh
Quote jajamis 7-3-2021 11:13 AM
Dh kawin bolelah bertambah swweeetttt
Quote codenamedream 7-3-2021 11:20 AM
Alhamdulillah. Akhirnya....
Quote alieyrina 7-3-2021 11:21 AM
Aku dpt rasakan lps kawen tred depa akan semakin menjadi jadi dgn tajuk tred yg tak terjangkau dek akal2 porumer
Quote misssakura 7-3-2021 12:19 PM
akhirnya... helok la tu. benda yang baik kita doakan yang baik2 je la. harap lps ni si adek pulak. buat serentak pon tak apa. dah ade steady calon pon kan...
Quote BuBuComey 7-3-2021 12:19 PM
Korang betul2 nikah baru aku nak wish congrats
Quote slyfynx 7-3-2021 12:32 PM
Pasni sile stop kisah gatal bijik.
Suh adik ko kawin sekali.
Rimas la
Satgi dah kawin cite suami pegang tp rase malu la.
Bini nk try style lain untuk minggu ni.
Mmg dasar kisah garit je

Lihat semua komen(140)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

12-8-2022 05:40 PM GMT+8 , Processed in 0.080967 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top