CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Lelaki Menyesal Potong Kaki, Tangan Kiri Isteri Angkara Curiga

12-3-2021 12:30 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 2693| Komen: 11

Description: Akibat curiga terhadap isteri, seorang lelaki dari Bhopal, Madhya Pradesh, memotong kaki kiri dan tangan kiri pasangannya dengan kapak.
Akibat curiga terhadap isteri, seorang lelaki dari Bhopal, Madhya Pradesh, memotong kaki kiri dan tangan kiri pasangannya dengan kapak.

The New Indian Express melaporkan, Preetam Singh, 28, melakukan perbuatan itu pada malam Selasa lalu ketika mangsa, Sangeeta, 26, tidur bersama anak lelaki mereka berusia tujuh tahun.


Superintendan polis, Anil Tripathi berkata, Rajput dalam keadaan mabuk ketika melakukan serangan itu.


Gambar hiasan

"Kejadian itu disedari seorang penduduk selepas terdengar jeritan mangsa. Jiran mangsa bagaimanapun tidak dapat membantu kerana suspek mengacukan senjata tajam.

"Namun, suspek berjaya ditahan polis dan mangsa pula dikejarkan ke Hospital Hamidia bagi mendapatkan rawatan serta menjalani pembedahan," katanya.

Satu laporan media lain pula menyatakan anggota badan yang terpotong itu dihantar ke hospital dalam beg plastik.


Rajput dan Sangeeta berkahwin pada 2012 dan mereka dikurniakan seorang anak lelaki.

Namun, pasangan itu tinggal berasingan dengan Rajput yang bekerja sebagai buruh menetap di Paras Nagar, Nishatpura, bersama anak mereka.

Isterinya pula menetap di Indore dan bekerja di sebuah syarikat swasta.

Menurut Anil, siasatan awal mendapati suspek yang berasal dari bandar Seoni Malwa dekat daerah Hoshangabad, tidak senang dengan keputusan isterinya untuk melawatnya setiap dua minggu.

"Suspek berasa curiga terhadap tingkah laku isterinya, jadi bertindak mencederakan pasangannya. Namun, dia mengakui kesal dengan perbuatannya.

"Siasatan lanjut bagi kes itu sedang dijalankan dan suspek ditahan kerana melakukan cubaan membunuh," katanya.



Sumber: Harian Metro

Bagus
1

Marah
1

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (2 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote lattehazelnut 12-3-2021 12:38 PM
Sbb mabuk todi
Quote Boomibulat 12-3-2021 12:45 PM
Bagus la klu dh menyesal..lain kali jgn buat lg ye..
Quote jazaa100 12-3-2021 12:51 PM
dia menyesal......pasni wife terima semula....  

jd lah mcm sugus paritha
Quote Artemesiaa 12-3-2021 01:01 PM
Macam biasa akhirnya alasan mabuk.  Tapi orang mabuk ni selalunya akan buat apa yang benar2 dia nak lakukan selama ni sebelum dia mabuk.
Quote isbritneybich 12-3-2021 03:10 PM
memang jenis ni dahla selalu mabuk, time mabuk pulak tetak orang ek? DNA ganas
Quote Manjahati 12-3-2021 03:14 PM
Menyesal pun dh x berguna...dasar pemabuk
Quote rajamoney 12-3-2021 03:39 PM
diri sndiri tk reti nk jaga

dngn busuk bau bawang

ada hati nk bela anak dara org

ish ish ish
Quote namieamuro 12-3-2021 04:09 PM
menyesal jela mampu. hukum tetap hukum. yg terime akibat bini die. bodoh pnye jantan.
Quote haryatie 12-3-2021 04:26 PM
menyesal pun xde makna
org da cacat dipotong segala
Quote unicornlady 14-3-2021 07:19 PM
Omg kenapa sampai potong2 ni
Quote unicornlady 14-3-2021 07:19 PM
Scary nya uollllsss

Lihat semua komen(11)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-10-2022 02:10 PM GMT+8 , Processed in 0.077686 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top