Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Anak Farah Nabila disangka anak patung?

11-3-2021 02:32 PM|piao| Komen: 20

 





Pasangan sama cantik, sama padan iaitu pelakon Farah Nabilah dan suaminya iaitu seorang juruterbang dikenali sebagai Mohammed Amirul Yunus kini semakin bahagia pula selepas dikurniakan cahaya mata sulung yang selamat dilahirkan pada Oktober tahun lalu.

Farah Nabilah diruangan Instagram miliknya juga sering memuat naik telatah anak lelakinya ini kepada peminat dan pengikut 1.9 juta sehingga mendapat perhatian umum.

Anak lelaki Farah Nabilah yang diberi nama Andre Omar Mohamed Amirul nampaknya turut mengundang orang ramai cukup tertarik dengan telatahnya lagi apabila pelakon drama Kau Yang Pertama ini memuat naik satu rakaman video.
Kelihatan Andre yang dipikul Farah Nabilah cukup comel disaat memerhatikan gelagat pelakon ini bersama suaminya sedang menikmati burger.

Sehingga mengundang anak mereka itu asyik memandang makanan terbabit dan membuatkan ramai tercuit hati melihat gelagat Andre dimana rakaman video ini ternyata sudah mencecah lebih 400,000 tontonan dalam masa yang sekejap.

Posting video dimuat naik Farah Nabilah itu bagaimanapun turut dikatakan anaknya itu seperti anak mat salleh oleh Mawar Rashid yang juga merupakan rakan kepada selebriti terbabit.

Biarpun begitu, ada juga yang mengatakan pada mulanya melihat rakaman itu, anak pelakon ini disangkakan anak patung gara-gara kecomelannya.


Sementara itu



“Macam anak mat salleh la sayang”



“Eeii macam anak patung”





“Ish ingat anak patung baby alive tadi, rupanya memang alive…”



SUMBER
FARAH NABILAH














Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 20
Komen

Previous : Sampai mengelupor Risteena takut ‘swab test’

Next       : "Kakak Dulu Pun Tak Bertudung" - Reaksi Kinah Bila Dibandingkan Dengan Kakak

Komen Terbaru

Quote miemiecha 15-3-2021 02:02 PM
mata mek tgk laki fawaa..
mek normal kan..?
err errr.. tapi dalam gambo x ensemm..
ngape lam bideo atas tu manarik sikit laki fawa?

Lain-lain Komen

Quote kiah_mai_pulak 10-3-2021 11:12 AM
mcm shariq gabriel.
Quote lolipopbiru 10-3-2021 11:16 AM

iras anak emma

[ig]https://www.instagram.com/p/CL0_f6vFmM2/[/ig]

Quote Redmyvi 10-3-2021 11:16 AM
bagi aku semua bby comel.. tak suka aku kalau duk bnding bby nie..
Quote Nana_Man 10-3-2021 12:11 PM
Aku langsung tak minat si fawaa ni. TAPI suka sgt tgk budak Andre ni. Memang supercute!!!
Quote boongalalang 10-3-2021 12:14 PM
Redmyvi replied at 10-3-2021 11:16 AM
bagi aku semua bby comel.. tak suka aku kalau duk bnding bby nie..

Betul. Kenapa nak sakitkan hati orang dengan bandingkan babies. Semua comel!
Quote Ritacomels 10-3-2021 12:31 PM
Redmyvi replied at 10-3-2021 11:16 AM
bagi aku semua bby comel.. tak suka aku kalau duk bnding bby nie..

Yaa, suma baby comel, mn ada x comel,kalau yg suka banding2 ckp x comel tu konpem hati hitam,mcm la ank dia sok helok benau
Quote Rogue98 10-3-2021 12:46 PM
Comelnye ..sebiiik muka mummy dia..
Quote Tudungpink 10-3-2021 01:21 PM
Comey
Quote Geeayden 10-3-2021 03:14 PM
Comel baby fawa semoga menjadi anak yg soleh
Quote JiEunTak 10-3-2021 03:17 PM
nak sama dia nih ngan shariq...
hat muda2 suma anak lelaki ye, emma, farah, zahirah

yang tua sket anak perempuan belaka, fazura, fasha, scha

apa2 pun suma baby comei2 belakaaaa
Quote beta_carotene 10-3-2021 03:21 PM
comeynye laki dia..
Quote malaygirl 10-3-2021 03:30 PM
Comey nyer anak dia.
Quote putribonda 10-3-2021 03:46 PM
semua baby comel laaaaaaa.
meh nak gigit jari sikit. eee geram jari2 baby macam nak kunyah2
Quote mesmerize 10-3-2021 03:51 PM
ikut muka bapak dia..
btw burger apa farah makan tu sedapnya nampak ..ai terliur
Quote tagas 10-3-2021 04:23 PM
So laki2 depa nih keje jadik drebar lg ke
Quote caramello 10-3-2021 05:43 PM
Helok lakinye ye
Quote BoongaKertas 11-3-2021 06:31 PM
Hahaha. Kejamnya. Dia siap ketap2 bibir mcm nak makan.
Quote kdamat 15-3-2021 10:49 AM
semua baby comel , bau syurga....
Quote diss69 15-3-2021 01:10 PM
Geramm je nengok baby.. comel lak tu.. Ank2 dh besar..

Lihat semua komen(20)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top